Şimdi Ara

çinli bir kız ile evlenmek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
10.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş yemek yapmayı biliyor mu bi sor, bizim komşu japonla evliydi kadın sadece yaş pasta yapmayı biliyordu orada öyleymiş. Adam da eve aç gelip önünde yemek niyetine yaş pasta görünce kavga çıkıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinden çıkan biri müslüman olmaZ

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer seviyorsan kızında iyi biri olduğuna güveniyorsan devam et bence kardeşim.Hakkınızda hayırlısı olsun. :)
  • Kargo alıcıya mı ait? Gümrükte takılmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mareşal

Yarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdddddddddddddddııııııııııııım edin bana

Canım hocam şeker hocam bal hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfenstein3D

ben istiyor gelmek sen vermek 200¥

haykırdım

• Csb mi ne diyodunuzya işte buda ondan

• interpals nelere kadir

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

1.si evlenebilirsin bi ara ben de o tarzda şeyleri düşünüyordum ama birbirinizi çok iyi tanımıyorsunuz bunun farkında ol.

Ayrıca ne olursa olsun kıza çok kaptırma sev ama hayatını adama evlenene kadar. Ama gördüğüm kadarıyla kız çok safmış hoşuma gitti bu durum yani evlenebilirsin.

Ama şimdilik her şeyi ertele biraz ve kızla daha samimi olmaya bak bol bol konuşun birbirinize video falan atın böyle daha iyi tanımak için sesli olarak falan da konuşun. Yani bu mevzuları çok şey yapma şimdilik . Good luck. Çinliler iyidir.

Ayrıca unutmadan çin geleneklerini de sev, eğer sorun yaşayabilme ihtimalin olduğunu düşünüyorsan kızcağızı sakın üzme ve pişman etme ona göre.

• Aklıma bu geldi
     çinli bir kız ile evlenmek

• 4 ay Thai kızla konuştum muslumandi sevgilisinden bir çocuğu vardı her hafta sonu akşamı barlar daydi sonra benle konuşunca bara gitmeyi bıraktı son zamanlarda herşeyi benden saklamaya başladı ise girdi her işin ne diye sorduğumda geliştirdi sonra ona ben ***spumusun dedim birşey diyemedi ama beklerdim bukadar sakladigina göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah sabah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadım ben lan

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Hahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

quote:

Orijinalden alıntı: MonkeyBusinezz

quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

quote:

İnce görmüşsün

Goremediiim, birader gostersene su inceyi be.

üniversiteyi bitirnce askerliği de yapacagım :D

Hangi bölümü düşünüyorsun?

Bilgisayar Programcılığı

• MonkeyBusinezz M kullanıcısına yanıt
    Çinde yaşadım Çinli ile evlenmeyi düşündüm evli arkadaşlarım var onlar ile görüştüm enine boyuna düşündüm ve vazgeçtim.
    Sana da vazgeçmeni öneririm. Müslüman olurum demesi kolay ama olması zor.Daha doğrusu müslüman olarak yaşaması zor.En basitinden tuvalet eğitimi dahil herşeyi sıfırdan öğretmen gerekecek. Çünkü yolda ihtiyacı gelince arka selede bebeği oturmasına rağmen bisikletini yola park edip ağacın yanına çömen bayan gördüm Pekinde.
    Ha dersen annemle babamla yaşarmı o konularda bizim Türk kızlarından çok daha iyi geçinirler emin ol.
  • quote:

quote:

İnce görmüşsün

ben göremedim laa biri bana da anlatsın

• hocam çin malıdır o boşver.
  • Internetten kizi musluman yaptim bravo cok zor ismis. Kardesim sen 2 ayda kizin nesini tanidin ya? Tabiki.musluman oldum diyecek sonra kendi inancina gore hareket eder. Hemen atliyorsunuz. Kaldi ki kizin bebegi vardir evlenmis olabilir. Bosanmistir. Vs. Bir kere parasi yokturseni de eli yuzu iyi gorup bu iyi yolunur demistir.ve
    Muhtemelen seni cine cagiriyordur. Ne zaman geleceksin. Bulusmak istiyorum. Seni bekliyorim gibi cumleler sarfetmistir. Bu isten vazgecmeni oneririm. Yok ben cine gider egitim gorecegim diyeceksen gidip dil egitimi alir universite baslarsin.

Cin filipinler kambocya endonezya malezya tayland buradaki kizlar(hepsi demiyorum cunku iclerinde onurlu namuslu iyi olanlari sayisi fazla) batili erkeklere yonelip ulkelerindej ya cikmaya bakiyorlar ya da daha cok para elde etmek istiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

quote:

İnce görmüşsün

ben göremedim laa biri bana da anlatsın

Çin, Kore, Japon orman gibiler yani edep yerlerindeki kılları kesmezler demek istemiş

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.