Şimdi Ara

çinli bir kız ile evlenmek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
10.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen bence bi üniversite askerlik bunları hallet sonra bakarsın ona zaten bu sene üniversite sınavının sitresinden unutabilirsin onu bunları düşüneceğine ders çalışmaya başla bence bu sene giren birisi olarak söyliyim gerçekten işiniz zor.
  • biri permatik resmi koysunnn :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımda bu kadar ince görmedim.
  • Eski Türkler de evlenirmiş. Dikkat et uykunda falan zehirlemesin seni .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 7 Ağustos 2015; 11:48:00 >
  • çinli kızları seven varmı bilemem ama çinli erkekle olmaz.minik bişeyler en iyisi zenci,zenci aşkkkkkkkkkkkı
  • MonkeyBusinezz M kullanıcısına yanıt
    Ayrı dünyaların insanlarısınız dedıklerı şey tamda bu..Fazla takılmayın böyle şeylere,hadi olurya evlenirsiniz bi çocugunuz olur en ufak şeyde kavga edersiniz alır çocugu gider ülkesine hata hata hata
  • anlamam 5 dk sürdü ya ahahahhha hala gülüyorum güzel ince
  • Çinliyle evlenip napacan la yüzyıllar boyunca sıkıntı çıkarmışlar şimdi de sıkıntılar. Nefret ediyorum hepsinden. Ama rte şimdi de çinlilere ev yaptırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

çinli bir kız ile evlenmek

silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantkz -- 14 Şubat 2021; 3:12:42 >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: JessePinkman.

quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

1.si evlenebilirsin bi ara ben de o tarzda şeyleri düşünüyordum ama birbirinizi çok iyi tanımıyorsunuz bunun farkında ol.

Ayrıca ne olursa olsun kıza çok kaptırma sev ama hayatını adama evlenene kadar. Ama gördüğüm kadarıyla kız çok safmış hoşuma gitti bu durum yani evlenebilirsin.

Ama şimdilik her şeyi ertele biraz ve kızla daha samimi olmaya bak bol bol konuşun birbirinize video falan atın böyle daha iyi tanımak için sesli olarak falan da konuşun. Yani bu mevzuları çok şey yapma şimdilik . Good luck. Çinliler iyidir.

Ayrıca unutmadan çin geleneklerini de sev, eğer sorun yaşayabilme ihtimalin olduğunu düşünüyorsan kızcağızı sakın üzme ve pişman etme ona göre.

Why

• quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

quote:

Orijinalden alıntı: soultrex

quote:

İnce görmüşsün

ben göremedim laa biri bana da anlatsın

Çin, Kore, Japon orman gibiler yani edep yerlerindeki kılları kesmezler demek istemiş

yazdıktan sonra jeton düştü benimde

• quote:

• Böbrek.avi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekmeksiz evlenirim ya
    sen gelmiş ık bık yapıyorsun yazık o kzıa seni nerden bulmus
  • "cidden kız beni çok seviyor :)"

bakın bu bir dramdır
  • quote:

Anlamadım :(

Şimdi anladım qnq bi gülümseme geldi ama .s.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 7 Ağustos 2015; 15:35:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mevzuyu çözemedim bana bi ayıktırın
  • bi git bakalım

Fake taxi chinese
  • Gelenekleri anime izlemek , sürekli kaşlarını çatmak , ve cinsi münasebet sırasında kesinlikle sansür uygulamaktır. Kameraya almasanız bile sansürlüdür şayet bakınca gözünüz çıplak gözle güneşe bakmış gibi kamaşır.

Onun dışında soyları has türklerle komşu olduğu için bizden sayılırlar.Fakat doğu türkistanda ki zulmün başrolüdürler.Bu sebepten yenge hanımın siyasi görüşü son derece önemlidir. Bağırırken ses tellerini kısaltabilme gibi bir yetenekleri olduğu için duyduğumuz ses olabildiğince incedir. Mümkün mertebe sokakta ve apartmanda oturmamanızı tavsiye ederim. Müstakil bir ev olursa çok daha sorunsuz bir yaşantınız olur.

Allah mesut ve bahtiyar eylesin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.