|
Çinli dev şirket Türkiye'ye 5 GWh kapasiteli batarya fabrikası kuruyor!
-
-
Tamam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Türkiye’nin batarya üretmeye ihtiyacı var ama kullanmaya şebekede ihtiyacı yok.
Coğrafi şansımız sayesinde pompalamı hidro elektrik elektrik depolama tesisi yapabiliriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bütün dünya çinde fabrika açıyor çin neden buraya geliyor merka ettiğim konu
Gümrük birliğinden faydalanıp Avrupa'ya mal satmak için.
Ayrıca TR yeri çok iyi. Kuzey afrikaya yakın, batıda. Doğunun dibinde. Hertarafı liman. Rusya dev pazar yarın öbürgün işler düzelince mis gibi..
-
Yiğit akü nün 14 bin çalışanı mı varmış, yoksa hedef mi bu. anlayan?
-
Yerli sirketler ARGE yapmak istemiyor, bu da uzun dönemde düşük teknoloji, verimsizlik ve cari açığa sebep oluyor.
Devlet yerli şirketlere teşviği kesip Çinli şirketlere teşvik vermeli. Türk ekonomisi Altın çağını yaşar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatta ülkeyi direkt çinlilere teslim edelim.
Bugün bu yüzden taban olan kağıt tavan yaptı..
Hayır ganfengin çalışan sayısı o, ben de merak edip baktım
Bunun sebebi kesin ucuz işçiliktir
-
LG fabrika açmaktan vazgeçti, bu habere göre çinden bir şirket açacak; türkiyeye yatırım olmazsa yurt dışı alışveriş sınırı gibi daha sert önlemler türkiyeye getirilir benden söylemesi...
-
Sen sordugun sorunun cevap ini kendin biliyorsun da iste ayak yapıyorsun çocuk gibi. Is gücü, amelelik vs desin ler diye bekliyorsun ergen misiniz arkadas bikmadiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aha tam da aradıgim yorum. Bende diyordum bu konuya hangi ergen yazacak bunu diye 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakin ol dostum me anladında ne anlatıyorsun
Bu kurla ucuz işçi değiliz 1$ 45TL olursa anca ucuz işçi oluruz şu anda en pahalı ülkeyiz
-
abd çinlileri trye yönlendiriyor gibi duruyor, araba yatırımı bu tarz yatırımlar, çini dünyaya açıyorlar denebilir, hangi dağda kirt öldü acep tek merak ettiğim bu olur şu olaydan
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gümrük birliğinden faydalanıp Avrupa'ya mal satmak için. Ayrıca TR yeri çok iyi. Kuzey afrikaya yakın, batıda. Doğunun dibinde. Hertarafı liman. Rusya dev pazar yarın öbürgün işler düzelince mis gibi.. |
Benzer içerikler
- biyografi sözleri
- deepfake yapma
- spotify jam nasıl başlatılır
- ipad whatsapp var mı
- telegram premium ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X