|
Çinli IM'nin modelleri MG logosuyla Avrupa'da satılacak
-
-
Çinliler şu saçma sapan isimlendirmeyi de bir bıraksalar. Pazara öyle bir daldılar ki ne olduğunu ne çıktığını anlayamadık. Her ülkede farklı isim farklı model. Bir de isim önemli arkadaş. Kimse im araç aldım, nieve, dfsk, leapmotor marka araba aldım demek istemez. Chery gibi global, sade isim lazım.
Baktılar Mg avrupada iyi tuttu, tanınıyor. Mg markasıyla satmaya çalışacaklar.
-
Vay ve, IM araçların geleceğini hiç düşünmezdim, MG altında geliyor olmaları çok iyi, bir de şu 20 servis sorununu çözerlerse süper olur.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Japonlar gelsinde araç görsün, uzakdoğuda çinliler otomotivde de maoist davranıp devrim yaptılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dogru tespit, marka Model kargisasi bencede kafa karistiriyor olabilir fakat marka Model politikasi adi altinda böyle durumlari da beraberinde getiriyor.
MG logosuyla Almanyada güzel satislar yaptilar,tüketici MG logosuyla eski ingiliz markasini bagdastiriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mg sadece Almanya'da değil tüm Avrupa'da çok iyi satış yapıyor. Bu sene getirecekleri modellerle pazar payını daha da arttırır. Ülkemize de Çin dışından üretip getirseler satışlarda çok daha iyi yerlere gelir.
Chery, geely gibi markalardan kalite ve güven ( servis hizmeti, yedek parca tedarigi) konusunda bana daha mantikli geliyor.
Warner bros music logosuna benziyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X