Araştırdığım kadarıyla browser oyunuymuş. Oyunun da Türkçesi çıkmış yakın zamanda. Site adresi;http://s1.tanoth.net/
bende oynamam wow,knight,lineage falan
cok sacma bence
quote:
Orjinalden alıntı: Dante
hayır amaç ne yani
ben de denedim mmorpgleri, knight online yaygın olmadığı zaman (ele ayağa düşmeden önce) oynadım, wow oynadım, cabal online, lineage2 vs. vs. hiçbiri beni başında tutamadı. gerçi farkındayım multi olduğu için başında tutamadı çünkü multiplayer denen kavram benim için baştan aşağı "içi boş" bir kavramdır çünkü ne bir amaç var, ne bir sonuç var.
oyunları her zaman film gibi "bir zaman başlayıp bir zaman bitirilmesi gereken" yapımlar olarak gördüm hayatım boyunca. futbol ve basketbol oyunları hariç fakat onun bile amacı var, sonda çıkan kupa törenini görmek.
o yüzden tamamen boş bir şey geliyor bana "online" oyun. vurdun, öldü, hehehe sevindin falan. ee sonra? yine vurdun yine öldü.? ee takım oldun takımcak öldürdün? sonra yine takımcak öldürdün? 70 defa takımcak öldürdün takımcak skor kazandın birinci oldun? muhabbet ettin falan?
bu yani başka bişey değil o yüzden her zaman single player odaklı oyunlar baştan aşağı kaliteli yapımlardır. online oyunu, oyuncu kitlesi başarıya ulaştırmıştır. single oyunu, yapım kalitesi, baştan aşağıya üzerinde uğraş verilmişliği başarıya ulaştırmıştır. beni "oyuncu kitlesinin başarıya ulaştırdığı oyun" asla ilgilendirmiyor. ben de oyuncuyum sen de. amaç bu işin yapımcılık yönünden profesyonellerinin başarıya, kaliteye ulaştırdığı oyundur benim için.
neyse yeter çok yazdım
hehe güzel yorum aslında haklısın ama yapay zeka yerine gerçek insanlarla oynamak da güzel oluyor.
ana salağa bak
içerde nasıl oynayacak, hapiste al sana xbox oyna diyen olacağınımı zannetmiş..hasta
Yıllar önce deli gibi Ultima Online oynardım ve hastalık seviyesindeydi bende ama hicbir kimseye saldırmadım.Cevremde lanet herif kesti beni +6 kılıc gitti ulen bulup dovucem diyen tipler vardı ama bana hep komik geldi o yaklasımlar.Kafelerdede çok sabahladım sabah 9'da gidip öbürsü sabah 9'da çok çıktıgımı bilirim,gerçekten insan bir acayip oluyor devamlı bir plan halinde oluyorsunuz böyle yapim aksama gelir sw kasarım sonra meditation kasarım falan filan.
online oyunlar offline oyunlardan daha zararlı bu bir gerçek.3-4 yıldır KO oynayan adam oyunu bıraktıktan sonra "vay be 3 yılım bu oyuna gitti" diyor.ömürümüzün bir dakikası bile önemliyken.online oyunların zevki şudur muhabbet olur,pvp yaparsın skill mkill açarsın farklı birşeyler yaparsın.er ya da geç elbet birgün bıkarsın.misal KO'da oyunun zevki pk yapmakmış yani adam kesiyorusun np diye paun topluyorsun cart curt.bunu yapmak için de tek darbede inmemek için 1-2-3 yıl stres yaparak,günlerini heba ederek adamını oralara getiriyorsun.2-3 yıl sonra kaymağını yemeye çalışıyorsun tabi oynama isteğinden ne kalır orasını bilemem.yok hack soyulmaymış yok banmış yok dupe müş yine en iyisi offline oyunlar.
Ne manyakLar var yahu
bende küçüklüğümden bu yana oynarım kimseye bir zararım yok bunlar gerçekten ruh hastası manyaklar...
o yüzden tamamen boş bir şey geliyor bana "online" oyun. vurdun, öldü, hehehe sevindin falan. ee sonra? yine vurdun yine öldü.? ee takım oldun takımcak öldürdün? sonra yine takımcak öldürdün? 70 defa takımcak öldürdün takımcak skor kazandın birinci oldun? muhabbet ettin falan?
bu yani başka bişey değil o yüzden her zaman single player odaklı oyunlar baştan aşağı kaliteli yapımlardır. online oyunu, oyuncu kitlesi başarıya ulaştırmıştır. single oyunu, yapım kalitesi, baştan aşağıya üzerinde uğraş verilmişliği başarıya ulaştırmıştır. beni "oyuncu kitlesinin başarıya ulaştırdığı oyun" asla ilgilendirmiyor. ben de oyuncuyum sen de. amaç bu işin yapımcılık yönünden profesyonellerinin başarıya, kaliteye ulaştırdığı oyundur benim için.
neyse yeter çok yazdım
Ben de MMORPGleri sevemedim. Soruyorum insanlara niye oynuyorsun diye. Diyorki karakterimi bilmem kaçıncı level yapmak için. Diyorum ki sebep. Sebep diğer insanlara hava atmak. Bu açıkcası bana kişinin yeni araba alıp diğerlerine hava atması gibi geliyor. İçi boş. Halbuki single player RPG oynarken de bir level alırsın ama bir amacın vardır, hikayenin bir sonraki aşamasını merak edersin. Bence gerçek oyun zevki bu. MMORPGler çok beğenildiğinden çok satmıyor. Single Player oyunlar az satıyor çünkü rahatlıkla kopyalanıp internetten dağıtılıyor. Bunda bizim de suçumuz büyük. Yayımcılar da doğru dürüst satamayacağı single player paketini 40 - 50 dolardan sattığı ve her ay kendisine 10 -15 dolar daha kazandıran Multiplayer oyunları tercih ediyor.
babasında sorun sağlam bi sopa çekerim ona varya değil oyun yanından bile geçmez.
Adam kafasızmış. Oyuna neden bu kadar yük biniyorsunuz ki? Kazulet kadar olmuş. Babası iş açması için eline para sıkıştırmış ama o, cart curta yatırmış. Burada oyunun hiçbir kabaheti yok. Sorun Hu Ange'da
yuhhhh adam harbiden kafayı yemiş manyağa baksana bi oyun için ailesini öldürüyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme