Şimdi Ara

Çinli Katil: Online Oyun Bağımlılığım Ailemi Zehirlememe Sebep oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin'de, İnternet bağımlılığının ruhsal bir rahatsızlık olduğunun yasalarla belirtilmesinin üzerinden bir hafta geçtikten sonra, 2007'de yaşanan bir cinayetin oyun bağımlılığından kaynaklanan ruhsal rahatsızlıktan kaynaklandığı sonucuna varıldı.

22 Yaşındaki Hu Ange'in önce Mart 2007'de ailesinin iş açması için ona verdiği tüm parayla Legend isimli oyunda sanal silah ve ekipman aldığı, beş ay sonra ise babasını, aldığı 20 paket tetramine ile zehirlemeye çalıştığı belirtildi. Babası son anda sağlık ekipleri tarafından kurtarıldıktan 10 gün sonra ise Hu Ange bu sefer akşam yemeğine tetramine karıştırarak tüm ailenin ölümüne sebep oldu. Annesinin ondan yardım istediği anlarda ise Legend isimli oyunu oynamakla meşguldü.

Milyonlarca online oyuncusu olan bu dünyada elbette zihinsel rahatsızlığı bulunanlarında çıkabileceğini ancak bunun münferit olduğunu düşünmeden tekrar oyunlara ve İnternete yüklenmenin doğruluğunu tartışmak gerekir.

Kaynak: TRGAMER

• Kafayı yemiş bunlar yahu. tımarhaneye kapatsınlar zibidiyi......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talanas -- 13 Kasım 2008; 16:13:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talanas

Kafayı yemiş bunlar yahu. tımarhaneye kapatsınlar zibidiyi......
    Bu Legend Oyunu Hangisinden Bahs Ediyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yediği kedi, köpek ve böceklerden bu hale gelmiştir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahaotex

yediği kedi, köpek ve böceklerden bu hale gelmiştir...

Alıntıları Göster
    O Adamın Abisi Felan Olcam Varya Döve Döve Öldürürdüm Kesin Onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GalacticHope

Alıntıları Göster
    Yeni bahanede bu sanırım.Kim birini öldürse yok gta dan etkilendim,yok oynadığım oyunlar beni çok etkiledi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

Yeni bahanede bu sanırım.Kim birini öldürse yok gta dan etkilendim,yok oynadığım oyunlar beni çok etkiledi...

Alıntıları Göster
    Dengesiz biriymiş aklından sorunlu olduğu kesin...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

abisi olsaydın sen de şu an tetramini yemiş olurdun

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

arkadaş durum o noktaya gelmeden önce döverdim demek istedi heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: dominic3

quote:

quote:

arkadaş durum o noktaya gelmeden önce döverdim demek istedi heralde

Alıntıları Göster
    Tr'de de bi ara Knight bagimlilari artmisti, karakter satin almak icin hirsizlik yapanlar. Internet kafelerde sabahlayanlar vs. Demek ki biraz da catlak olunca bunlar cikiyo ortaya

• quote:

Orijinalden alıntı: paranoid_andr0id

Tr'de de bi ara Knight bagimlilari artmisti, karakter satin almak icin hirsizlik yapanlar. Internet kafelerde sabahlayanlar vs. Demek ki biraz da catlak olunca bunlar cikiyo ortaya

Alıntıları Göster
    bir arkadaşım vadı knight ile kafayı yemişdi gece gündüz uçmuştu adam ne zaman sorsam ne yapıyosun diye knight da adam kesiyorum diyodu hiç bulaşmamak lazım en iyisi single oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

bir arkadaşım vadı knight ile kafayı yemişdi gece gündüz uçmuştu adam ne zaman sorsam ne yapıyosun diye knight da adam kesiyorum diyodu hiç bulaşmamak lazım en iyisi single oyun

Alıntıları Göster
    hayır amaç ne yani

ben de denedim mmorpgleri, knight online yaygın olmadığı zaman (ele ayağa düşmeden önce) oynadım, wow oynadım, cabal online, lineage2 vs. vs. hiçbiri beni başında tutamadı. gerçi farkındayım multi olduğu için başında tutamadı çünkü multiplayer denen kavram benim için baştan aşağı "içi boş" bir kavramdır çünkü ne bir amaç var, ne bir sonuç var.

oyunları her zaman film gibi "bir zaman başlayıp bir zaman bitirilmesi gereken" yapımlar olarak gördüm hayatım boyunca. futbol ve basketbol oyunları hariç fakat onun bile amacı var, sonda çıkan kupa törenini görmek.

o yüzden tamamen boş bir şey geliyor bana "online" oyun. vurdun, öldü, hehehe sevindin falan. ee sonra? yine vurdun yine öldü.? ee takım oldun takımcak öldürdün? sonra yine takımcak öldürdün? 70 defa takımcak öldürdün takımcak skor kazandın birinci oldun? muhabbet ettin falan?

bu yani başka bişey değil o yüzden her zaman single player odaklı oyunlar baştan aşağı kaliteli yapımlardır. online oyunu, oyuncu kitlesi başarıya ulaştırmıştır. single oyunu, yapım kalitesi, baştan aşağıya üzerinde uğraş verilmişliği başarıya ulaştırmıştır. beni "oyuncu kitlesinin başarıya ulaştırdığı oyun" asla ilgilendirmiyor. ben de oyuncuyum sen de. amaç bu işin yapımcılık yönünden profesyonellerinin başarıya, kaliteye ulaştırdığı oyundur benim için.

neyse yeter çok yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

hayır amaç ne yani

ben de denedim mmorpgleri, knight online yaygın olmadığı zaman (ele ayağa düşmeden önce) oynadım, wow oynadım, cabal online, lineage2 vs. vs. hiçbiri beni başında tutamadı. gerçi farkındayım multi olduğu için başında tutamadı çünkü multiplayer denen kavram benim için baştan aşağı "içi boş" bir kavramdır çünkü ne bir amaç var, ne bir sonuç var.

oyunları her zaman film gibi "bir zaman başlayıp bir zaman bitirilmesi gereken" yapımlar olarak gördüm hayatım boyunca. futbol ve basketbol oyunları hariç fakat onun bile amacı var, sonda çıkan kupa törenini görmek.

o yüzden tamamen boş bir şey geliyor bana "online" oyun. vurdun, öldü, hehehe sevindin falan. ee sonra? yine vurdun yine öldü.? ee takım oldun takımcak öldürdün? sonra yine takımcak öldürdün? 70 defa takımcak öldürdün takımcak skor kazandın birinci oldun? muhabbet ettin falan?

bu yani başka bişey değil o yüzden her zaman single player odaklı oyunlar baştan aşağı kaliteli yapımlardır. online oyunu, oyuncu kitlesi başarıya ulaştırmıştır. single oyunu, yapım kalitesi, baştan aşağıya üzerinde uğraş verilmişliği başarıya ulaştırmıştır. beni "oyuncu kitlesinin başarıya ulaştırdığı oyun" asla ilgilendirmiyor. ben de oyuncuyum sen de. amaç bu işin yapımcılık yönünden profesyonellerinin başarıya, kaliteye ulaştırdığı oyundur benim için.

neyse yeter çok yazdım

Alıntıları Göster
    orada legend burada knight bir kafeci olarak şu knight oynayanları anlamıyorum bende çok denedim sevemedim kendilerinden geçiyor oynayanlar 25 yaşında adamı annesi kafeden alıyor ben utanıyorum o utanmıyor bu duruma. niye çünkü knight herşeyden mühim onun için. annesi sanal karakter olsa GM olsa utanır belki .düşünün tabi 25 yaşına gelmiş elinden hiçbir iş gelmiyor kendilerini sanal alemde efendi ilan ediyorlar Allah hepsine akıl versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

hayır amaç ne yani

neyse yeter çok yazdım

Alıntıları Göster
    Aklıma Knight geldi.İğrenç bir oyun.Ne grafik var,ne eğlence var,nede bi amaç....Benim arkadaşlarda böyle.

Hele bi arkadaş var,tüm yazı internet kafede geçirdi.Akşam saat 8 de gidip sabahlıyordu.51 LvL den 59 LvL i anca yapmıştı.Yine bi gün sabahlamaya gittiğinde soyulmuş,ve internet kafede iyice küfredip monitöre yumruk atmış.

Allah belanı versin Knight Online ... (Wow gibi kaliteli olsa anlıcam ama...)

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Aklıma Knight geldi.İğrenç bir oyun.Ne grafik var,ne eğlence var,nede bi amaç....Benim arkadaşlarda böyle.

Hele bi arkadaş var,tüm yazı internet kafede geçirdi.Akşam saat 8 de gidip sabahlıyordu.51 LvL den 59 LvL i anca yapmıştı.Yine bi gün sabahlamaya gittiğinde soyulmuş,ve internet kafede iyice küfredip monitöre yumruk atmış.

Allah belanı versin Knight Online ... (Wow gibi kaliteli olsa anlıcam ama...)

Alıntıları Göster
    Bu Çinli Adamın Oynadığı Oyundan Ss'ler Ekleyebilirmisiniz Hangi Oyun İçin Yapmış Bunları Çok Merak Ediyorum Yokmu Bilen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Ya şu konuda bile güldürmeyin adamı

Gerçi güler misin ağlar mısın derler ya öyle bir konu olmuş bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Kasım 2008; 20:38:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Aynen

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

quote:

Aynen

Alıntıları Göster
    legend hangi oyunmuş ya ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

aynen online legend bende merak ettim baksana silah milah satın almiş adam paralarla
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

aynen online legend bende merak ettim baksana silah milah satın almiş adam paralarla

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.