Şimdi Ara

Çinli Lynk & Co 01 PHEV'in Türkiye fiyatı belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Çinli marka daha Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Volvo Cars'ın kardeş markası Lynk & Co, SUV modeli 01'i Türkiye yollarına çıkarmak için gün sayıyor. Tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken Lynk & Co 01, PHEV yani şarj edilebilir hibrit sisteme sahip.

Lynk & Co 01'in Türkiye fiyatı açıklandı. Şimdilik tek versiyon üzerinden Türkiye'ye giriş yapan PHEV modelin fiyatı lansmana özel 2.099.000 TL.

Ayrıca Bkz.Volvo, elektrikli modeller gelene kadar Türkiye'de sedan satmayacak

Mavi, siyah, beyaz ve gri olmak üzere dört farklı gövde rengiyle sunulan Lynk & Co 01; 4541 mm uzunluğa, 1857 mm genişliğe, 1694 mm yüksekliğe ve 2734 mm aks mesafesine sahip. Önden çekişli bir model olan otomobilde 1.5 litre motor, 60 kW elektrik motoru ve 17.6 kWsa'lik bataryadan oluşan şarj edilebilir hibrit sistem görev yapıyor. Toplam 261 beygir güç ve 425 Nm tork sunan sistemin saf elektrikli sürüş menzili de 75 kilometre.

Bölünmüş LED farları, LED arka lambaları, panoramik cam tavan ve 20 inç jantlarıyla dikkat çeken modelde Bosch imzalı iBooster rejeneratif fren sistemi görev yapıyor. PHEV sürüş modları ise Pure, Hybrid ve Power'dan oluşuyor. Otomobilin iç mekanında 12.3 inç HD dijital gösterge paneli, 12.8 inç dokunmatik ekran, kablosuz cep telefonu şarj ünitesi, 10 hoparlörlü Harman Infinity ses sistemi, ambiyans aydınlatma ve 18 adet gelişmiş sürüş asistan teknolojisi görev yapıyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Çinli Lynk & Co 01, Türkiye yollarına çıkmaya hazırlanıyor

• BYD nin en büyük rakibi

Gelsin bakalım

• Çin Rusya devleti ele geçirmiş. Duble yoldan geçip gidiyorlar. Bir uzman demişti iplerimiz Doğu Bloğu ülkelerinin eline geçti diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çin'de görmüştüm. Mükemmel bir araba. Ve heybetli de duruyor. Birde Li auto, yanına da Polestone geldimi tamamdır başkasına gerek yok. Özellikle Li Auto gelse çok iş yapar Türkiye'de. Tam aile aracı

• Fransa seyahatimde birkaç defa kiralamıştım 180 bg versiyonu. Gerçekten çok konforlu, çok elektronik bir araçtı. Şerit takip, adaptif cruise, çarpışma önleyici, vs.. hepsi vardı. Sadece elini direksiyona koyup yol alıyorsun. Fiyatına göre çok çok dolu araç. Kiralama firması XC40 ile aynı şasi/kasa demişti, bana baya geniş geldi. Tek sevmediğim, bir uygulama var orta konsolda, üyelikle çalışıyor. Hesap yaratmadan telefonu bağlamıyorsun, carplay harita felan açamıyorsun, ya da ben açamadım; aydınlatan olur ileride. Audi de sadece telefonu bağla, hesabına bir isim ver, devam et. Bunu kolaylaştırmaları lazım.

Şu anki fiyatlarla 3mil altında gelirse, rakipsiz olur.

• chosen85 C kullanıcısına yanıt

Volvodan daha iyi diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçi de dışı da çok güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bostancı da eski Hyundai yi bunlar olmuş 50 100 araba yığılı bahçesinde

• Hollandada yaşıyorum, cumartesi günü satın aldık. Çarşamba günü inşallah teslim alacağız. Merakla bekliyoruz bakalım

• Emisyona kadar herşey %30 ÖTV dilimine girmeye uyuyor o da 25in altinda olursa seal u ya buyuk rakip olur

• Hollandada yaşıyorum 6 aydır kullanıyorum muhteşem herşeyiyle volvo

Bu yaz türkiyeye geldim çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim 2 milyon civarında olur gibi

• Fiyatı belli oldu 2.200 tl

Özgür ŞATIRyoutube
    Volvo'nun çatı şirketi Geely'nin elektrikli araç markası Lynk & Co, şarj edilebilir hibrit SUV modeli 01'i Türkiye'de satışda
    https://www.youtube.com/watch?v=sHneln5ZmgQ&feature=youtu.be
  • KayhanKaan kullanıcısına yanıt

Bunu bu fiyata kimse almaz.

• Bırak 1 milyonu, 2 milyon normal rakam oldu sevdiğminin ülkesinde.

Bu ara 300-500 bin TL arası otomatik B HB araçları alıp tertemiz yapıp satasım var. Zor alır millet milyonluk araçları.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt

Bunu bilemeyiz hocam

• byd u-seal mi bu aracmı ??

• 2 liranın altında olması lazım fiyatın. Çinli algısını yenmeleri için.

• Bu fiyatlara kafayı yemişler.

Çinliler %10 ötvli araçlarla önce güven kazanmalılar. Yoksa kimse tiguan vb. varken 2 mio ya bunları almaz. BYD bu işe şov yaparak başlamazsa tüketicileri kazıkçı firmalar soymaya devam edecek. Maalesef BYD ise bence PR olarak süreci hiç iyi yönetemiyor umarım fos çıkmazlar.

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Skoda’ya da öyle diyorlardı bir zamanlar. Sonra vw satın aldı denince herkes Skodacı oldu. Bunun adı da Volvo ile anılınca işler değişebilir. Kaldı ki tüketicilerin çoğu eski abilerimiz gibi kafatasçı değil. İnsanlar artık yeniliğe daha açık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt

Tiguan fiyatına mı sattı Skoda ilk çıktığında :) 1.5 yapsın o zaman konuşuruz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.