Şimdi Ara

Çinli otomotiv devi Chery, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bizdede elektrikli araçlara teşvik var, tesla da byd de Togg da elektrikli desteğinden aynı oranda faydalanıyor

Bende 550km gördüm, kullandığım araca mı inanayım senin sözüne mi, paylaşan arkadaş Togg forumunda onun öncesinde İzmir'den arkadaşta paylaştı,videosuda YouTube da, evet Tesla bu menzili göremiyor diğer elektriklilerde çünkü onlarda Togg gibi büyük kapasiteli batarya yok, Togg en iyi pili kullanıyor NMC 88.5kw kapasiteli

Bende tesla da kullandım, togg premium ve daha verimli,tesla model y Togg un alt sınıfında kalite ve menzil olarak,LR tesla dahil Togg un uzun menzilinin verdiği menzili veremiyor

Ben Togg kullanıcısıyım sen kulaktan dolma,fazla söze gerek yok

• bu sahte muhalefete ne yapsan beğenmiyor mansur kağıttan uçak yapsa helk tvde sürekli reklamları döner..Çinli otomotiv devi Chery, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü 

• Togg bitirecekler anlaşıldı,

• o değil de byd nin fiyatı neden hala açıklanmadı

• şubart kedisi kullanıcısına yanıt
    Kadrolu togg trolü o hocam boşuna zaman harcama bu tip için yazacağın her karakter israf.

%40 togg vergisine tek kelime cevap yazamamış fark ettiysen.
  • alfa-x kullanıcısına yanıt
    https://dahianlamindaki.de/
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

Kadrolu troll sensin,daha okuduğunu anlayamiyorsun, Togg için olan şartlar tüm markalar için geçerli, teslada ,hyundaide,BMW de faydalanıyor, ek 40 vergi kendi pazarın için

ama vizyon lazım işte,o 40 vergi olmasa byd fabrika açarmiydi Türkiye ye, Chery açarmiydi, MG açarmiydi??

Dedim ya vizyon olacak ama senin tayfada nerdeee, anca yapılmışı eleştir, Togg size rağmen yoluna devam ediyor,gayet başarılı Çinli otomotiv devi Chery, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü 

Ahahahha biliyoruz başarısını ağlaşıp duruyorsunuz konuda verdiği hatalar yüzünden.

"sadece biz eleştirebiliriz arkadaşlar ühüüüü"
    Çinli otomotiv devi Chery, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü

Sayfada herşey açık,600km.menzil gören,merdes BMW kullanıp Togg un daha iyi olduğunu yazanlar.. kullananlar memnun, Togg u olmayanlar ağlamaklı

Sen kendi resmini de cevaba eklemişsin üzüldüm haline Çinli otomotiv devi Chery, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü 

"merdes bmw gullanıp toğğ daha eyi" den sonrasını okumadımççdjkdlrkfkmdks

okumadığın için böyle kalmışsın okusan kendini geliştirirdin oku oku

bmw i5 sahibinin yorumları var ,ben sordum nasıl diye, i5 i yanmıştı yerine verdikleri yeni i5 de servise çağırmışlar , i5 Togg dan iyi dedi ama togg da ix den iyi dedi , ama sen okumadığın için öylece kalmışsın ,üzülüyorum ama Çinli otomotiv devi Chery, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü 

Mental retardasyon bir derece de olsa iyileştirilebilir. Söyle arkadaşına doktor önerebilirimmskslslfks.
  • TOĞĞ CÖP

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.