Bizdede elektrikli araçlara teşvik var, tesla da byd de Togg da elektrikli desteğinden aynı oranda faydalanıyor Bende 550km gördüm, kullandığım araca mı inanayım senin sözüne mi, paylaşan arkadaş Togg forumunda onun öncesinde İzmir'den arkadaşta paylaştı,videosuda YouTube da, evet Tesla bu menzili göremiyor diğer elektriklilerde çünkü onlarda Togg gibi büyük kapasiteli batarya yok, Togg en iyi pili kullanıyor NMC 88.5kw kapasiteli Bende tesla da kullandım, togg premium ve daha verimli,tesla model y Togg un alt sınıfında kalite ve menzil olarak,LR tesla dahil Togg un uzun menzilinin verdiği menzili veremiyor Ben Togg kullanıcısıyım sen kulaktan dolma,fazla söze gerek yok |
Çinli otomotiv devi Chery, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü (2. sayfa)
-
-
bu sahte muhalefete ne yapsan beğenmiyor mansur kağıttan uçak yapsa helk tvde sürekli reklamları döner..
-
Togg bitirecekler anlaşıldı,
-
o değil de byd nin fiyatı neden hala açıklanmadı
-
Kadrolu togg trolü o hocam boşuna zaman harcama bu tip için yazacağın her karakter israf.
%40 togg vergisine tek kelime cevap yazamamış fark ettiysen. -
-
Kadrolu troll sensin,daha okuduğunu anlayamiyorsun, Togg için olan şartlar tüm markalar için geçerli, teslada ,hyundaide,BMW de faydalanıyor, ek 40 vergi kendi pazarın için
ama vizyon lazım işte,o 40 vergi olmasa byd fabrika açarmiydi Türkiye ye, Chery açarmiydi, MG açarmiydi??
Dedim ya vizyon olacak ama senin tayfada nerdeee, anca yapılmışı eleştir, Togg size rağmen yoluna devam ediyor,gayet başarılı
-
-
Sayfada herşey açık,600km.menzil gören,merdes BMW kullanıp Togg un daha iyi olduğunu yazanlar.. kullananlar memnun, Togg u olmayanlar ağlamaklı
Sen kendi resmini de cevaba eklemişsin üzüldüm haline
-
"merdes bmw gullanıp toğğ daha eyi" den sonrasını okumadımççdjkdlrkfkmdks -
okumadığın için böyle kalmışsın okusan kendini geliştirirdin oku oku
bmw i5 sahibinin yorumları var ,ben sordum nasıl diye, i5 i yanmıştı yerine verdikleri yeni i5 de servise çağırmışlar , i5 Togg dan iyi dedi ama togg da ix den iyi dedi , ama sen okumadığın için öylece kalmışsın ,üzülüyorum ama
-
Mental retardasyon bir derece de olsa iyileştirilebilir. Söyle arkadaşına doktor önerebilirimmskslslfks. -
TOĞĞ CÖP
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X