Şimdi Ara

Çinli şirketten Nvidia GTX 1080'e rakip ekran kartı geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
13.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gt 640 performansında ki ilk karttan sonra bi anda 1080 gücünde gpu yapabiliyorlarsa helal olsun. Hemde 28nm.
  • Yapınca görürüz artık, gerisi fasa fiso.
  • Antelli TV telefonlar ile Telefon işine başlamışlardı. Geldikleri nokta ortada "Çinli şirketden E.Kartımı kev kev kev" küçümsemeyin, Nvidia parayı 2080 yada 2070'den değil 2060 ve alt modellerinden parayı kazanıyor. Giriş ve Orta segment'de zamanla bekleneni verirlerse çarşı-pazar karışır
  • Resme bakıyorumda plastik parçaları 3d yazıcı ile üretmişler galiba çok kötü duruyor plastik aksamı, çin bu işe girmesin bence elimizde kalır bu ekran kartları 70 80 derecelerin üstüne çıkar soğutamazsa çok ekran kartı pert olur.

Ha zamanla bu işi profesyonele döker mi bilemem. Eski tv li telefonlar nasıl dı bugün ürettikleri telefonlar nasıl!
  • İşlemci piyasasına da girerlerse bu iş tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan ingiliz çin hiç farketmez performans ve fiyata bakar gpu pazarı müşterisi aptal değildir, marka takıntısı olmaz.üretici güzellik yaparsa piyasada çok güzel karşılık bulur.

• şaka mısın? 6 aydır Rx580 kullanıyorum. Render, oyun, video hepsi var ve en ufak bir sıkıntı yaşamadım. 3 Fanlı olmasından bazen fan sesi geliyor doğrudur ama 54 derece üstüne 1 kere bile çıkmadı. Deneme fırsatım olan tüm oyunlarda 1080p de gayet akıcı oynuyorum. Olaylara at gözlüğü ile değilde içeriden bakarsanız çok farklı şeyler göreceksiniz.

• Silinebilir iki defa yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 27 Ağustos 2019; 18:52:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk etapta ofis bilgisayarlarında işe yararlar. 1080'in tamamen aynısı olsa bile birde bunun yazılım süreci var. O en önemli kısım; Farcry ve Gta 4 çıktığı zamanları bilenler yazılımın ne kadar büyük sorun olduğunu bilirler! Ayrıca oyun geliştiricilerinin de destek ve köstek olması muhtemel. Şuan için Amerika'nın Çin'e köstek olması gibi bir sorun var. Çin'de sürekli kendini bir kaç yıl güncelleyerek Çin pazarını kontrol edebilse bile Nvidia ve AMD'ye ciddi zarar verir. Yine de buna en azından Huawei'in işletim sistemini beklemesi gerekecek. Amd ve Intel işlemcilerin de kösteği olacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

şaka mısın? 6 aydır Rx580 kullanıyorum. Render, oyun, video hepsi var ve en ufak bir sıkıntı yaşamadım. 3 Fanlı olmasından bazen fan sesi geliyor doğrudur ama 54 derece üstüne 1 kere bile çıkmadı. Deneme fırsatım olan tüm oyunlarda 1080p de gayet akıcı oynuyorum. Olaylara at gözlüğü ile değilde içeriden bakarsanız çok farklı şeyler göreceksiniz.
    Vay be millet 6 yildir rx580 kullaniyor. Biraz kurcalasak 9 yildir rtx 2080 kullanan da cikar mi acaba

edit : 6 aymis..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 27 Ağustos 2019; 18:10:0 >
  • 6 ay yazmış arkadaş

• evet AMD'nin ilerlemelerini sürekli takip ediyorum,etrafımdaki kişilerde alınca gidip test etmeye çalışıyorum olabildiğince performans konusunda nvidianın gerisinde kaldı diye hep nvidia almak zorunda kaldım performansından da memnunum açıkcası ama amd eş değer veya daha iyi bişey yaparsa düşünmem alırım AMD konusunda birde ekran kartlarında iyileştirmesi gereken konu yazılım kısmı bunuda iyi bir şekilde sağlarlarsa çok başarılı olabilirler diye düşünüyorum. gerçekten diğer firmaların bişeyler başarmalarını istiyorum umarım başarılı olurlar ve 4 büyük firma olarak bu pazar devam eder birbirleri ile yarışmaları bu konuda çok önemli nvidia pazarda resmen tekel konumunda şu anda

• 14 yıldır 2080 kullanıyorum sen neden bahsediyorsun birader 😁

• Tamamen yanlış bir haber. Hiçbir Çinli firma şu anda bu kadar güçlü bir işlemciyi 28nm teknolojisi ile gerçekleyemez.

• Kesinlikle gelsinler rekabet bize yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 seneye pc piyasası en az %50 ucuzlar bekle beni mtx2080

• Üstüne kamera da takarlar XD Hemde 42 çikotayt :D

• quote:

Orijinalden alıntı: WaylandIZMIR

Çinliler bu işe girince piyasa alt üst olur demedi demeyin. Xiaomi falan balıklama atlar zaten bu tür sektöre. Xiaomi MTX 3080 Mi yakında gelir :)
    gtx1650 fiyatına rtx2070 performansı veren kart üretirler.
  • ne çıkaracaksa çıkarsınlar saygı duyarım ama lütfen led takmasınlar. zira ekran kartı diye çin kerhanesi almayalım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.