Şimdi Ara

Çinli şirketten Nvidia GTX 1080'e rakip ekran kartı geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
13.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapamazlar falan tarzı yorumlar gördüm facebook gönderisinin altında falan, bu kişiler bu nvidia, amd ekran kartlarının hollandada, isviçrede üretildiğini falan mı düşünüyorlar
  • oo lezzetli haber..

gelsin gelsin. hoş gelsin. pazar bollansın tekeller bir bir kırılsın.

ben müşteri olarak çok mutluyum.

beğenmeyen neden beğenmez anlamak güç aslında anlamak da istemiyorum. gerek yok.
  • Faturaniz cosacak :)

• amd nin ekran kartları için bir kaç yılı daha olduğunu düşünüyorum cpu tarafındaki başarısını gpu tarafındada görmeyi çok isterim,gönül isterki hepsi birbiri ile yarışır durumda olsun ama şu an için en iyi gpu üreticisi nvidia (her ne kadarda bizi sömürsede eş değeri yok :( ) umarım diğer gpu üreticileride aynı sınıfda yarışacak bir duruma gelir ve iyi bir rekabet olur bizim avantajımıza olur bu durum

• Asker ortaklı kurulmuş ise hemen Microsoft biz windowsda desteklemeyeceğiz der, casus yazılım falan der dava kapanır rahat olun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapsınlar. Rekabet iyidir. Meyvesini tüketici yiyor. Son zamanlarda AMD'nin atakları kullanıcıları mutlu etmeye başladı. Tekellikten çıkıldıkça rekabet arttıkça daha iyi ürünleri daha uygun fiyatlara ulaşabilen tüketicinin işine yarar bu durum. Güzel gelişme.

• 4 tane sağlam birbiri ile yarışabilecek GPU üreticisi olsun yeter iyi bir rekabet ortamı doğsun firmalar ürününü satmak için extra bir çaba sarf etsin fiyatlar insani boyutlara gelsin biz son kullanıcılar olarak başka bişey istemeyiz ;) böyle haberler iyidir

• Kaç paraya gelecek acaba umarım iddialı ciddi bir rakamla gelir

• Lider performansa oynamalarına gerek yok, enerji verimliliğine ve küçük çip yapmaya odaklansınlar, gelecekleri en son nokta iki üreticiyle aynı olacak. Markalaşmayı da başarırlarsa partnerler sıraya dizilir
  • Yaparlarsa iyi. Açıkçası intel'in'de piyasaya girmesi ile sonunda rekabet görmüş oluruz. Nvidia tekel oldu piyasada.
  • Gelsin tabi zaten 2 tane at var beraber koşturuyorlar amd nvidia tekeli son bulsun

• Z, x
    .
    R😈

• Z, x
    .
    R😈

• Çin’den çıksa çıksa fx5200e rakip çıkar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paco_ct kullanıcısına yanıt
    Hocam az kaldı. AMD çok yaklaştı Nvidia’ya. Özellikle son çıkan RX 5700 ve 5700 XT bazı oyunlarda RTX 2060 ve 2070’i geçiyorlar. AMD kesinlikle 1-2 seneye RTX 2080 Tİ’i bile geçer.

• iyi bir yazılım desteği sunarlarsa sırtları yere gelmez.

• Resimdeki görsel, şu "Çin'den gönderilen GTX1080'lere aldanmayın sakın" diye gösterilen fake 1080'lerin görseli değil mi ya?

• Dolar kurundan dolayı yine bize ateş pahasına gelir

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Hocam yaparlar yapamazlar bilmiyorum lakin başarsalar bile AMD veya NVidia'ya rakip olmaları epey uzun zaman alır, dünden bugüne olacak işler değil zira karşılarında zaman içinde üretim yapısını ve mühendisliği kusursuzlaştırmış köklü iki yapı var. AMD ve Nvidia'nın çip üretimini TSMC isimli dev şirket tayvan'da yapıyor, Çin'de değil. Tabi sizin argümanınız bu değil biliyorum, Çin'de üretimi yapılan pek çok yüksek teknoloji üreten markanın ürünü de var, bu da pek bir anlam ifade etmiyor zira o şirketler Çin'de üretim yaptırmasının tek sebebi devlet teşvikleri, düşük işçi ve sigorta maliyetleri vs.

Know how dediğimiz bambaşka bir olay, x ülkede üretim yapılıyor olması otomatik olarak üretilen ürünün teknolojisinin x ülkede varolduğu anlamı taşımaz. Öyle olsaydı Türkiye hali hazırda araba ve uçak motoru konusunda epey ileride olurdu zira Türkiye F-16 ve pek çok araba markasının arabasını üretti/üretiyor, daha doğrusu montajlıyor. Montaj yapmak başka bir şey, tasarlamak başka bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 26 Ağustos 2019; 22:7:16 >

• Foto'daki sahte gtx 1050ti gibi olacaksa
    https://wccftech.com/updated-gpu-z-alerts-users-about-fake-gpus/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 28 Ağustos 2019; 0:44:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.