Şimdi Ara

Çinliler hangi marka telefon kullanıyor, ne istiyor? DH Çin'de özel video (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
8.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güzel program elinize sağlık :)

• Bizim burda ölüp bittimiz telefonları adamlar sallamıyor ancak sebebi bulunduğu bölgenin elit kesim olması olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çin o nüfusla her telefonu kullanabilecek bir potansiyele sahip sadece Apple,SamsungMeizu vesaire biraz daha Şanslı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bafbaf B kullanıcısına yanıt
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!
  • Öncelikle video için teşekkürler, ufak tefek video sorunları dışında gayet başarılı bir röportaj olmuş.

İnsanların söylediklerinden çok ben teknoloji mağazasındaki bayanın bilgisine hayran kaldım. Özellikle piyasaya ve bazı firmaların yaptığı satış stratejisine olan bakış açısı çok iyi, ayrıca bunları kendi yorumu ile birleştirip anlatması taktir edilesi.

Nerede bizim memlekette böyle güzel açıklamalar yapacak görevli.
  • Cok guzel olmus oneplusone kullanan biri olarak ilgiyle izledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rcp.y

Apple bunlarida kandirmis
    Istedigi kadar hizli ve stabil olsun o batarya kapasiteleri ile iphone alinmaz.Ikinci el kaygisinin Çin gibi uretici ve fiyatlarin uygun oldugu bir ulkede bile olmasi beni cok sasirtti.

6 Plus sahibiyim.
    Ortalama 8 saat kullanım ve 24 saat bekleme alıyorum.
    Dün sabah işe giderken sabah 6:30'da şarjdan çektim ve hala %16 şarjım var. 30 saattir şarja takmamışım.
    Şarj mevzusu 5S ve önceki modellerde sorundu ama artık aşıldı.

• altyazı gölgeli olursa çok daha güzel okunur, teşekkürler.

• Video güzel olmuş arkadaşımız ilk videosu olduğunu için lafımız yok zamanla kendisini daha da geliştireceğine eminim Helal olsun herkes yapmaz bu arkadaşın yaptığını

Çinde büyük çoğunluk İphone kullanıyormuş bunu öğrenmiş olduk çinli markalar çinde tutulmuyor o markalarda avrupa peşindeler zaten Çinliler soğuk ve boş bakıyor geldi bana kafa sanki başka yerde

Özellikle telefon satan abla efsaneymiş Onu donanım haber transfer etmek lazım bu arkadaşın yanına bu kadar bilgili olacağını tahmin etmemiştim .

Daha Güzel ve Daha çok video bekliyoruz Video kalitesi yükselirse daha iyi olacak

• adamların en büyük hayali iphone kullanmakmış anasını satim.

• androidciler üzülmüştür :d
  • Zenfone 2 incelemesi heryerde siteyi böyle içerikler özel yapar.tayvanlı bir marka olan asusu tercih edip etmeyeceklerini cidden merak ediyorum adamların.

Appleı orada vw gibi düşünün pahalı alırsın pahalı satarsın dolayısıyla kullanım maliyeti oldukça düşüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 26 Temmuz 2015; 13:16:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı teşekkürler devamını bekleriz
  • Anladık ki parası olan 10 Çinliden 8'i Apple, 1'i Samsung, 1'i tatil düşünüyor.
    Bu arada bu Çinliler aylık 100 dolar altına çalışan insanlar değil miydi? Bildiğin zengin memleki olmuş. Adam memleketinin telefonunu kullanmıyor. Hatta istesende bulamıyorsun.

• Adama soruyorlar neden xiaomi, meizu degilde iphone diye "diğerleri ucuz" diyor. Deve ile dikenin hikayesi işte. Birisi ofis programları iphoneda daha iyi diyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

Nasıl bir dil bu çince, araya inglizce kelimeler filan katıyorlar.

biz katmıyor muyuz hocam?

şimdi saymaya başlasak 1 hafta sürer dilimizdeki ingilizce kelimeler..

ekleme: bu arada haber arada kaynamasın. elinize sağlık güzel olmuş. benim tavsiyem ise spontane soru-cevap gibi değil de daha sistemli önceden hazırlanmış sorular üzerinden gidilebilir. araba muhabbet tuhaf yerlere kaymış konuşacak bir şey olmayınca. hele sondaki satıcı bayan olması ilk bölüm çok sıkıcı. muhabbet illa ki doğaçlama bir yerlere kayacaktır. ancak önemli olan ana yapının korunması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adversary -- 26 Temmuz 2015; 13:40:42 >
  • Satıcı karı güzelmiş

• Bu kafa devam ettikçe Türkiye gelişmez. İlkel ilkel dolanıyoruz ortalıkta. Yorumlara bakmak yeter de artar bile bunu anlamak için. Sürekli bir iftira, kendini kanıtlama çabası. Neyse.. Video gayet iyiydi. Lakin Çinlileri tek bir bölgeyle genellemek olmaz diye düşünüyorum. Farklı bölgeler/ülkeler (durum elverirse) gezilmesi faydalı olur sanırım. Video gayet iyi. Devamını dilerim.

• Altyazının rengi ne harika olmuş tebrik ederim.Dünyada sarı diye bir renk de var hatırlatayım dedim.Röpörtaj güzel olmuş , umarım tarafsızdır.....

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.