Şimdi Ara

Çinliler hangi marka telefon kullanıyor, ne istiyor? DH Çin'de özel video (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
8.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca kadınların teknik bilgisi cok alt duzeyde. Mesela turkiyede kaç kadın telefonunun teknik özelliklerini biliyor ki. Ben daha gerçek hayatta bilen kadın görmedim. Cogunlukla iphone alıyolar kalanı da samsung.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

sen vestelın telefonları burda uretılıyor dıye kabul edıyorsan daha cok yolun basındasın be ustad,daha cok fırın ekmek yemen lazım.

Ben yedim çk fırın ekmek merak etme. İşimin bir kısmı mecburen sıçrıyor bu işlere.

Seni Çinlilerin gözünden bakmadan videoyu çeken e yafta vuruyorsun. Bana göre de Apple çok üst düzey bir telefon değil ancak Çinlilerin belli ki bundan hoşnut. Kendi ürettikleri mallara güvenmedikleri birşeyler var. Tıpkı senin vestel için düşündüğün şeyler gibi olabilir. Burada üretilmesi demiyorum türk markası olarak bakarsan diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Arkadas agir apple fanboyu cok acik,kullanıcılara sorup apple cevabi alinca super falan.reklam kokan hareketler mayk.

Saat farkindanmi bilemem gozalti cok mor,dikkat etsin yedigine içtiğine uykusuna.

Oneplusone cindede bilinmior bunu anladik tezgahtar kiz o ne dedi resmen.

Birde hepsi guvenlik falan zirvalamis ezberden herkes mit mustesari sanki,ne konusup yazabilirsinki cep telefonunda en.fazla ozel hayatin,onuda kim napsin,gecen yil gorduk elma.armutun guvenligini hollywood starlarinin icindeki cevherlerle birlikte.icloud androidin.sanki pehh.

Senin ülkende üretilen vestel i almaman için verdiğin gerekçeler de zırvalama o zaman.

" Ülkende üretilen " derken ? Hangi telefonmuş bu merak ettik.

• Çok paran olsaydı hangi telefonu alirdin diye sormak bence uygun düşmemiş. Sorunun muhatabı baştan fakir yerine koymak anlamına geliyor o soru. Bir bayan ise güzel cevap vermiş. "İstediğim zaman istediğim telefonu alabilirim."

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Altyazının rengi ne harika olmuş tebrik ederim.Dünyada sarı diye bir renk de var hatırlatayım dedim.Röpörtaj güzel olmuş , umarım tarafsızdır.....

Adam haklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ürettiği mal ama kendi markası değil samsung lg vs Çinin. Renault da Türkiyede üretiliyor mesela ama kimse aa biz üretiyoruz öyleyse renault alalım demiyor. O yüzden bu röportajın bir anlamı yok. Güney Kore markası olan Samsung Lg için Korede, Sony için Japonyada veya Hitachi için (sanırım Tayvan markasıydı) Tayvannda ve iphone için Amerikada yapılacak röportajların bir anlamı olabilir.

• Videonn tarafsiz oldugunun ispati nedir?

• Güzel bir video olmuş, devamını bekliyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

quote:

quote:

Arkadas agir apple fanboyu cok acik,kullanıcılara sorup apple cevabi alinca super falan.reklam kokan hareketler mayk.

Saat farkindanmi bilemem gozalti cok mor,dikkat etsin yedigine içtiğine uykusuna.

Oneplusone cindede bilinmior bunu anladik tezgahtar kiz o ne dedi resmen.

Birde hepsi guvenlik falan zirvalamis ezberden herkes mit mustesari sanki,ne konusup yazabilirsinki cep telefonunda en.fazla ozel hayatin,onuda kim napsin,gecen yil gorduk elma.armutun guvenligini hollywood starlarinin icindeki cevherlerle birlikte.icloud androidin.sanki pehh.

Senin ülkende üretilen vestel i almaman için verdiğin gerekçeler de zırvalama o zaman.

" Ülkende üretilen " derken ? Hangi telefonmuş bu merak ettik.

Hepiniz ne iq seviyesi yüksek çıktınız ya. Ülkede üretilen deyince vestel olduğunu anlamamak için %100 silikon çipinden kamera lensine Türkiye nin x kurumlarında üretilen mi demek lazım. Vestel Venus çinden gelip burada isim mi basılıyor yoksa vestel Manisa fabrikalarında işlem mi görüp çıkıyor demek ki son mamul Türkiye de çıkıyor değil mi zeka seviyesi yüksek kardeşim bir daha sizin gibilerin de okuyacağını var sayarak muhasebe kalemlerini dahi tek tek yazarın ürünlerin

iPhone'da çinde birleştirilip çinden çıkıyor. Ama çin malı değil. Biraz mantıklı konuşun.

• video iyi olmuş bir kaç eksik var ama sorun değil arkadaş yeni yerden yere vurmaya gerek yok.Farklı bir video olmuş sıkıldık artık hep aynı şeyleri görmekten.

Birde çok paranız olsaydı yerine, hangi telefonu almak yada kullanmak isterdiniz diye sorsanız çok daha iyi olurdu yanlış anlayabilirler zaten bir bayanda istesem alırım sorun değil diye yanıt verdi.Alt yazı odaklama vs ben takılmıyorum onlar basit şeyler.
  • quote:

Videonn tarafsiz oldugunun ispati nedir?

Güzel kardeşim birşeyin suçsuzluğunu suçlamadan önce sorman olmaz. Yani yoldan geçen bir adamı çevirip sen katil değilsin dersen adam ne düşünür ancak katil olan bir adamı çevirip sen katil değilsin dersen mantıklı.

Sen şimdi diyosun ki tarafsızlığının kanıtı ne. Herhangi bir video çekilirken zaten amaç bilgi vermek se tarafsız olarak çekilir varsayılan budur. Ama birisi ona suç atarsa ve suç sebebi söylenirse o zaman diğer tarafa yani Tarafsız diyen tarafa söz hakkı geçer o durumu anlatır.

Sen şimdi bana diyorsun ki tarafsızlık kanıtı nedir. Bende sana diyorum ki video yu çekenin taraflı olduğunun kanıtı olmadan o soru saçma olur keza ceza hukuku içinde bu durum geçerli diye biliyorum.

Ben yine de cevap vereyim. Taraflı olan video yı çeken değil Çin halkı yada sorduğu yaş grubu olabilir de bununla videoyu çeken adam arsında bağlantı yok. Arkadaş Çinli gibi çince konuşmuyor elinden geldiğince güzel konuşuyor heralde videoyu çekmeden önce iphone li olanları çevirip kötüleyin diyecek hali yok.

Özellikle adam gösterir Misiniz de diyor telefonu. E aksi olsa göstermeden neden diye sorar ama gerçekten de sorduklarının büyük çoğunluğunda iphone var ve adamların hepsi farklı da kötülemiyor Android i hepsi güvenlik ve yavaşlama diyor demek ki böyle bir algı yönetimi yapılmış.

Bizim vestel i beğenmemiz için olan algı yönetimi gibi.

@ersin çakı.

Diğer cevap arkadaş vestel in bir kısmı Türkiye de üretilse bişe türk malı türk üretimi kabul etmiyor. Sen diyosun ki iphone çinde üretiliyor Çin malı değil bende biliyorum bunu ama adamlar anlamıyor işte.

Bu kafalara göre bir ürün tamamen çüküne kadar aynı yerde üretilirse oranın malı oluyor. Yani yan mamul nedir görmemişler öğreten de olmamış heralde.

• Taraflı video diyenler için söylüyorum iPhone 6 ve Plus satışa sunulur sunulmaz 20 milyon satmıştı Çin'de 24 saat içerinde mi ne öyle hatırlıyorum. Kaldı ki satış rakamları ortada çöp Android'in iyi satmasını beklemiyordunuz heralde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTI- -- 26 Temmuz 2015; 19:58:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Taraflı video diyenler için söylüyorum iPhone 6 ve Plus satışa sunulur sunulmaz 20 milyon satmıştı Çin'de 24 saat içerinde mi ne öyle hatırlıyorum. Kaldı ki satış rakamları ortada çöp Android'in iyi satmasını beklemiyordunuz heralde?

Androide çöp diyon da iPhone de mesajlaşma ve arama yapma dışında diğer özelliklerini kullanan yok. Belli ki iPhone çöp oğlu çöp.

• Röportaj olayi 10 numara olmuş ama roportaji yapan arkadasin sorulari eksik kalmiş.Bu çinliler harbiden zeki bilgili insanlar helal olsun olayi çözmüşler.Bu sondaki kadin in donanimi Bizim ülkede satis gorevlilerine kapak olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Taraflı video diyenler için söylüyorum iPhone 6 ve Plus satışa sunulur sunulmaz 20 milyon satmıştı Çin'de 24 saat içerinde mi ne öyle hatırlıyorum. Kaldı ki satış rakamları ortada çöp Android'in iyi satmasını beklemiyordunuz heralde?

Androide çöp diyon da iPhone de mesajlaşma ve arama yapma dışında diğer özelliklerini kullanan yok. Belli ki iPhone çöp oğlu çöp.

Halbuki Android ile atomu parcaliyosunuz.
    Satis rakamlarina gelirsek global olarak iPhone satislari artarken, Android dusuyor. Millet telefonun kasmasindan,guncelleme gelicek mi gelmicek mi diye beklemekten skilmis anlasilan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş Çin dili okuyor sanırım Wuhan da.
  • Xiaomi göremedim
  • Emeğe saygı, teşekkürler.
    Belirtmek isterimki soru sorulan insanlar detaylara girmeden sorulara cevap vermiş.şahaım adına düzeysel bir sonuç çıkmış.bizdede bu şekilde sokakdakilere sorulsa pek farklı sonuç çıkmayacaktır.
    Apple her ne kadar iletişim sistemi kullanışlı olsada fiyatı göz önüne alındığı zaman yercih sebebim degil.android zamanla şişme yapıyor.fakat 6 ayda bir yedekleri alıp fabrika ayarlarına dönmek bu kadar zor mudur?Ben fotoğraf ve video konusundada android telefonlarımın daha avantajlı oldugunu düşünüyorum.lg g2 de 60 fps 1080p video kaydedebiliyorum.internet deneyimide gayet başarılı.

Kısacası apple iyi bir telefon yapıyor olabilir.ama fiyatı göz önüne alınınca android telefonlar favorim.

• Röportaj güzel ama röportajı yapan arkadaşın akıcı konuşamaması kötü olmuş. Umarım bir dahaki sefer daha akıcı konuşur , izleme isteğimizi öldürüyor açıkçası.

• Kardes demekistedigini anladim,tarafsiz oldugunu ispatlamak zorunda degil boyle.bir suclama varsa senin ispat etmen gerekir onlar tarafsizligini ispatlamak zorunda ddgil.demissin eyvallah.

Bende diyorumki elbet ispatim.yok ben tarafsiz olduguna inanmiyorum en azindan bana oyle gelmedi,yani izledim bastan sona ve bana bu algiyi verdi,hee diebilirsinki sana ole.geldi diye tarafli olacak degil,haklisin.

Ama.ben bu kapitalist sistemde.reklam verenlerle en buyuk gelir kalemi reklam olan.isletmelerin gerek aciktan gerrk.ince ince narkoz yapip bilincaltindan pompalamasinida biliorum.

Ki gecen.yil bilmem kacinci sinif cin telefonu gmobilein burda editorun secimi yapilip sonra artik mecburen geri cekildiginide bilirim.

Ozetle hak vermezsin verirsin kendi gorusun saygi duyarim,ama.ispat olmasada.sana.su kadarini soyleyeyim.

Gelir anlasmayi yapar.parayi basarim,cebine yol masraflarini koyar yada ordan adam secerim.Abd de sokak roportaji yaptiririm,150kisiye sorar 130apple kullanici videosunu keser cikartirim.

Sonra kalan 20 sokak roportajindan afamlarin elindeki sony lg htc samsunglari gosterin derim,haliyle gosterirler.

Sonra o internet sitesinde sizin.icinbarastirdik sorduk bakalim amerikalilar ne kullanıyor ne.istiyor diye videoyu koyardim,altyazi beyaz yapmazdim ama

Sonraa aaaa bak applein ulkesinde kimse ios yada android kullanmiyor derdim,buyuk rakipler icin bunu yapacak 10.000 dolarlik butce devede kulak,isin ilginci burda savunanlar çıkar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.