Şimdi Ara

Çinliler hangi marka telefon kullanıyor, ne istiyor? DH Çin'de özel video (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
8.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedim yoksa Çince'mi soracak?Sonra izlemeye başladım adam bildiğin çince akıyor.Bizimkiler yine gelmiş yok akıcı konuşmamış yok o şok şu.Akıcıyı bırak kekeleyerek çince konuşsam ona da razıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michael01 -- 27 Temmuz 2015; 20:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadyeviç

Röportaj güzel ama röportajı yapan arkadaşın akıcı konuşamaması kötü olmuş. Umarım bir dahaki sefer daha akıcı konuşur , izleme isteğimizi öldürüyor açıkçası.

Sen ilk önce bi kamera karşısına geç bakalım. Ondan sonra bi çince öğren sonrasında da röportajını görelim... Evinde çayını kahveni yudumlarken böylesine kaliteli bir işle karşımıza çıkan kardeşimize böyle saçma sapan yorumlarla gelmeyiniz lütfen klavye başından yazmak çok kolay. Çincenin ne kadar zor olduğunu öğrenenlere bir sorun öğrenin lütfen.

Hiç kimseyi dinleme kardeşim yok may demişler cay demiş cuy demiş. Sen ne biliyosun çinceyi de aralarından duydum demişsin. Bizde gidip geliyoruz oralara ben may muy duymadım ya saçma sapan yorumlar bunlar siz içeriğe baksanıza. Röportajı yapan arkadaş vermek istediği mesajı vermiş mi vermiş çinlilerle çok güzel anlaşmış mı anlaşmış... Burda gerçek bir emek söz konusu emeğe saygı lütfen. Bu arada video on numara olmuş başarılarının devamını dilerim kardeşim ..

MonacoDoom,

Bu hassas günlerde böyle talihsiz bir yorum olmamış, boş bogazlık mı denir ne denir böylesine bilemedim... Hem ayrıca sence bu arkadaş torpille mi girmiştir oraya ? Yoksa çalışıp öğrendiği su gibi çincesiyle mi .. Şu çincenin yarısını konuşsam kapmadığım iş kalmaz ki arkadaş bizlere bu işe vakit ayırmış demekki bu işten zevk alan biri .. Valla sözüm meclisten dışarı ama böyle emek olan bişeye hakaret gibi sacma sapan yorumlar gelince dayanamıyorum bu bütün forum için geçerli... uzun zamandır forumu okurum ama ilk defa böylesi yazasım tuttu. Böyle gençlere Türkiye'nin ihtiyacı var ama yerden yere vurmak bi klavye uzaklığında olması da çok kötü..

• Teknosa-Vatan-Bimex ve diğer teknoloji marketlerinde bu ablamız gibi satıcılar olması gerek.Sorduğun bütün sorunlara mantıklı ve düzgün cevap veriyor.Seni cahil yerine koymuyor.

• Röportajınız oldukça iyi olmuş öyleki ilk olmasına karşın beklenmeyecek kadar iyi.Kaldı ki bunu çin de onların lisanında konuşarak yapmışsınız.

Burada yok akıcı konuşamadı , taraflı yapmışsınız gibi şeyleri söyleyen trollere aldırmayınız.Muhtemelen yaşları küçük ve bırakın çin'e gitmeyi daha ülkesinde görmediği şehirler vardır

Not olarak ekleyeyim:Beni bilen biler , genel olarak DH incelemelerin çoğunda taraflı inceleme yaptıkları için eleştiririm ama sizin bu röportajınızda taraf olma adına herhangi bir girişim göremedim.

Röportajlarınız zaten yaptıkça gelişir , iyileşir , teknik olarak.Sıkıntı yapmayınız.
  • En sondaki bayan arkadaşın tecrübesine hayran kaldım. Normal bir çalışan olduğu halde bilgisi ve konuşma akışı çok iyi seviyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Hiç objektif bir video olmamış.Tamamiyle ülkeyi yanlış tanıtmışsınız.1,5 milyar nüfuslu fakir bir ülkenin en zengin bölgelerinden birinde teknolojinin göbeğinde , hatta mağazanın önünde yapılan bir röpörtaj o ülkeyi ne kadar yansıtabilir.

adam çinin kenar mahallelerine gidip böbreğini mi çaldırsın sen tatmin olacaksın diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Hiç objektif bir video olmamış.Tamamiyle ülkeyi yanlış tanıtmışsınız.1,5 milyar nüfuslu fakir bir ülkenin en zengin bölgelerinden birinde teknolojinin göbeğinde , hatta mağazanın önünde yapılan bir röpörtaj o ülkeyi ne kadar yansıtabilir.

adam çinin kenar mahallelerine gidip böbreğini mi çaldırsın sen tatmin olacaksın diye ?

Çaktırma çocuk daha adamın nerde röportaj yaptığını bile bilmiyor. Şangay falan değil ya nerden bilsin diğer şehirleri. He ben biliyomuyum bilmiyorum ama adam babalar gibi kameraya almış çokta şık güzel bir yere benziyor daha napacaktı Knisath'ın dediği gibi arka mahallelere gidip ne olsun istiyosun töbe töbe Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim tekrardan başarılarının devamını dilerim diğer videolarını merakla beklemekteyiz.

• İlk deneme için gayet kaliteli ve eğlenceli bir röportaj olmuş. Gözüme takılan tek problem kameradaki focus problemi oldu. Video yu çeken arkadaş bir sonrakinde düzeltecektir.

Onun dışında on numara olmuş. Beğenmeyenler kesinlikle kıskançlıktan bunu yapıyordur. Bir sonraki röportajınızı merakla bekliyoruz.
  • Telefoncu abla şahaneymiş gerçekten, video da hoş olmuş ellerinize sağlık, edit konusunda da gelişeceğinizi umuyorum bende bu işlerle uğraştığım için bir kaç eksik gördüm ancak onlarda düzelir zamanla, yeni videoları bekliyorum 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç yaşımda 4 senedir aralıksız traş olmaktan artık gına geldi hocam o yüzden buradakilerin işini rahat buluyorum, sakal bıraktırmayacak iş ya torpil yada çok aşırı azim sonucu olur, arkadaşta çince var onla girmiş olabilir ama çok acemice geldi bana video ayrıcada, yani "OYFON GOROOL yada SOMSONG KING OGOO" diyen 2000'lileri koysak daha iyi sunum yapardı amacım laf sokmak değil bilakis yorumları okuyorsa daha iyi olmak için dediklerimizi kayda alsın diyedir.

Ayrıca IŞİD'ı şu zamanda savaşta olduğumuz için değil herzaman derim, zaten nerede bir sakalla ilgili şaka yapılacaksa hemen ışide bağlanıyor bildiğiniz gibi.
  • İnsanların Apple kullanma nedeni bölgelere göre değişir

Türkiye = Kodomanlık
    Diğer: Stabilite

Bitmiştir.

• Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    sen anlmassın yorma kafanı
  • Videoyu beğendim. İlk deneme olduğu için eleştiriye açık olmak lazım. Benim dikkatimi dağıtan bayanla yapılan röportajda alt yazılar beyaz, arka planda beyaz olunca okumakta zorlandım. Başarılarının devamını dilerim.

• Güzel video ne zamandır donanımhaberde video izlemiyordum.Güzel olmuş.Bu videodan onlarda Türkiye'deki gibi çok para verip çoğu telefonun yapabileceği mesajlaşma,arama ve internette gezmek için kullanıyorlar.Geçenlerde ablamın arkadaşı lg g3 almış telefonunda candy crush,whatsapp,facebook dışında bir şey yok.
  • Emre Kocakaya kullanıcısına yanıt
    Aman yapma boşver Rus kızlarına yürek felan dayanmaz zaten bu video bile Asyalı kızlar için bile izlenebilir nitelikte ki ben gibi Asyalı kızlar hayranları için fazla bile bu video hoş çinde yaşamak istermiydin sorusu bile benim için her yönüyle evet. Adamlarda en azından bi saygı var grip nezle oluyorlar, maske ile dolaşıyorlar toplu taşımalara binmemeye çalışıyorlar kimseye bulaşmasın diye türkiyemde heyyyyyyy hey yere tüküreni mi istersin, afedersiniz sümküreni mi, yüzüne hapşıranı mı daha ne ne diyim yani
  • ni hao, çok güzel video olmuş hocam teşekkürler (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9Tales

çindekiler belliki apple'ı bir prestij olarak görüyor, bende buradan çinlilerin kafasız olduğu sonucunu çıkarıyorum.

Eğer bu videodan prestij sonucunu çıkardıysan, aynı şeyi bende senin için düşünüyorum.
  • Hiç bir teknoloji sitesinde göremeyeceğimiz içerikleri görüyoruz.Teşekkürler..

• Sende haklısın hocam yani kişisel olarak görüşe saygı duymak lazım ben sadece yani birkaç ay önce iphone i kötüleyen aynı kurum şimdi iyi tarafını göstermeye çalışması garip geldi ama yazdıkların doğru olabilir sende böyle bir düşünce uyandırması da video yu çeken arkadaş tarafından düşünülmeli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o kameramanı bir an önce değiştir. muhtemelen hayatında hiç kamera tutmamış.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.