Şimdi Ara

Çinliler hangi marka telefon kullanıyor, ne istiyor? DH Çin'de özel video (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
8.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gayet de akıcı konuşuyor. Ondan daha yavaş konuşan çinliler var videoda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Taraflı video diyenler için söylüyorum iPhone 6 ve Plus satışa sunulur sunulmaz 20 milyon satmıştı Çin'de 24 saat içerinde mi ne öyle hatırlıyorum. Kaldı ki satış rakamları ortada çöp Android'in iyi satmasını beklemiyordunuz heralde?

Androide çöp diyon da iPhone de mesajlaşma ve arama yapma dışında diğer özelliklerini kullanan yok. Belli ki iPhone çöp oğlu çöp.

Halbuki Android ile atomu parcaliyosunuz.
    Satis rakamlarina gelirsek global olarak iPhone satislari artarken, Android dusuyor. Millet telefonun kasmasindan,guncelleme gelicek mi gelmicek mi diye beklemekten skilmis anlasilan.

İphone'a güncelleme geliyorda ne oluyor. Ne yenilik getiriyor. Getirdiği yeniliklerin hepsi zaten androidde var. Bana güncelleme ile örnek verirseniz duvara toslarsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir kişi bile cıvıyıp saçma sapan şeyler söylemedi,32 dişini açarak sadece 1 kelimeyle konuşmasını sonlandırmadı,herkes üslubuyla adam akıllı ve bilinçli cümleler kurup,son derece alçakgönüllü bir şekilde insan gibi cevap verdi.1.5 milyar nüfuslu bir ülkenin insanları böyle ama 80 milyonluk ülkemize bakın birde...

Edit:Ha bu arada emeğiyle birşeyler yapmaya çalışan insanları kötüleme hastalığı var bizim ülke insanında yorumlara bakarsanız görürsünüz zaten.O zaman sizde arka bölgenizi sandalye başından oturup çok iyi bildiğiniz İngilizce ile Avrupalılara bu soruları sorun Madem birşeyler için uğraşmıyorsunuz bari uğraşana köstek olmayın on numara video olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 26 Temmuz 2015; 20:54:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Taraflı video diyenler için söylüyorum iPhone 6 ve Plus satışa sunulur sunulmaz 20 milyon satmıştı Çin'de 24 saat içerinde mi ne öyle hatırlıyorum. Kaldı ki satış rakamları ortada çöp Android'in iyi satmasını beklemiyordunuz heralde?

Androide çöp diyon da iPhone de mesajlaşma ve arama yapma dışında diğer özelliklerini kullanan yok. Belli ki iPhone çöp oğlu çöp.

Satis rakamlarina gelirsek global olarak iPhone satislari artarken, Android dusuyor. Millet telefonun kasmasindan,guncelleme gelicek mi gelmicek mi diye beklemekten skilmis anlasilan.

İphone'a güncelleme geliyorda ne oluyor. Ne yenilik getiriyor. Getirdiği yeniliklerin hepsi zaten androidde var. Bana güncelleme ile örnek verirseniz duvara toslarsınız.

Sizle burda Android-iOS tartismasi yapacak kadar bos zamanim yok. Her platformun kendine gore + - yonleri var ama yukarda ilk postumda da dedigim gibi Android satislari duserken, IOS artiyor.Uygun vakitte vaktiniz olursa tartisiriz, iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizle burda Android-iOS tartismasi yapacak kadar bos zamanim yok. Her platformun kendine gore + - yonleri var ama yukarda ilk postumda da dedigim gibi Android satislari duserken, IOS artiyor.Uygun vakitte vaktiniz olursa tartisiriz, iyi forumlar.

iOS satışları artar tabi milletin mesajlaşmaya ve arama yapmaya verecek çok parası var. Kimsenin parasında pulunda değiliz ama cebinde iPhone gezip devlet herşeye zam yapıyor diye ağlayan elmacı tayfaları da var yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlueTixx

Bir kişi bile cıvıyıp saçma sapan şeyler söylemedi,32 dişini açarak sadece 1 kelimeyle konuşmasını sonlandırmadı,herkes üslubuyla adam akıllı ve bilinçli cümleler kurup,son derece alçakgönüllü bir şekilde insan gibi cevap verdi.1.5 milyar nüfuslu bir ülkenin insanları böyle ama 80 milyonluk ülkemize bakın birde...

Edit:Ha bu arada emeğiyle birşeyler yapmaya çalışan insanları kötüleme hastalığı var bizim ülke insanında yorumlara bakarsanız görürsünüz zaten.O zaman sizde arka bölgenizi sandalye başından oturup çok iyi bildiğiniz İngilizce ile Avrupalılara bu soruları sorun Madem birşeyler için uğraşmıyorsunuz bari uğraşana köstek olmayın on numara video olmuş.

Kardeş video kesilip biçilip önümüze sunuluyor. Ne biliyorsn kimsenin cıvıyıp ters cevap verip vermediğini? Elin çinlisini övüp ülkenin insanını küçümseyecek kadar zavallısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersin ÇAKI -- 26 Temmuz 2015; 21:10:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadyeviç

Röportaj güzel ama röportajı yapan arkadaşın akıcı konuşamaması kötü olmuş. Umarım bir dahaki sefer daha akıcı konuşur , izleme isteğimizi öldürüyor açıkçası.

adam çince konuşuyor daha ne yapsın sen olsan röportajda adını söyleyemezsin. şahsen ben ingilizce röportaj beklerken çince çıkınca bir an afalladım beklemiyordum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlueTixx Bir kişi bile cıvıyıp saçma sapan şeyler söylemedi,32 dişini açarak sadece 1 kelimeyle konuşmasını sonlandırmadı,herkes üslubuyla adam akıllı ve bilinçli cümleler kurup,son derece alçakgönüllü bir şekilde insan gibi cevap verdi.1.5 milyar nüfuslu bir ülkenin insanları böyle ama 80 milyonluk ülkemize bakın birde... Edit:Ha bu arada emeğiyle birşeyler yapmaya çalışan insanları kötüleme hastalığı var bizim ülke insanında yorumlara bakarsanız görürsünüz zaten.O zaman sizde arka bölgenizi sandalye başından oturup çok iyi bildiğiniz İngilizce ile Avrupalılara bu soruları sorun Madem birşeyler için uğraşmıyorsunuz bari uğraşana köstek olmayın on numara video olmuş.
    Kardeş video kesilip biçilip önümüze sunuluyor. Ne biliyorsn kimsenin cıvıyıp ters cevap verip vermediğini? Elin çinlisini övüp ülkenin insanını küçümseyecek kadar zavallısın.

Zavallı olan sensin gerçeği göremiyorsun. Ülke vasat kabullen bunu. Hiçte destek çıkmıyorsun çünkü rüya içersindesin.

• zamanında çince öğrenicektik :=)

• Çok paranız olsaydı hangi telefonu alırdınız sorusu harici keyifli bir anketti.
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt
    Çinlileri övmüyorum ama sende gerçeği göremeyecek kadar zavallısın
  • Kavga etmeye gerek yok. Donanim haber uyelerinin %90 i bu röportaja gore tercih yapmayacak zaten.

Ben 2 yildir lg nexus 4 kullaniyorum. Bir kere servis yuzu gormedi. Kasma sorunu falan da olmadi. Digiturk playden canli olarak takilma olmaksizin fb maclarini izliyorum. O yuzden bataryada devrim olmadikca bir telefona buyuk paralar vermem. Asus zenfone 2 var mesela su an. Gayet guzel gozukuyo.

Telefonum bozuldugunda en az 5.5 inclik bir android telefon alicam yine.

İphonecularin marka takintisi oldugu 6ya kadar 4 inc ekranli telleri almalarindan belli. Madem video izlemiyceksiniz neden bir telefona o kadar para veriyorsunuz (benim nexus 4 4.7 inc ama o bile video izlemek icin kucuk) Ha android amiral gemilerini alanlara da aynisini diyorum (telefonun kamera fotograf internet vs onemli tum ozelliklerini dolu dolu kullanmayacaksiniz niye o kadar para veriyorsunuz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece IŞİD militanı gibi dolaşma serbestliğinden bile DH'de çalışmak istedim ama torpil yok naparsın işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adversary

quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

Nasıl bir dil bu çince, araya inglizce kelimeler filan katıyorlar.

biz katmıyor muyuz hocam?

şimdi saymaya başlasak 1 hafta sürer dilimizdeki ingilizce kelimeler..

ekleme: bu arada haber arada kaynamasın. elinize sağlık güzel olmuş. benim tavsiyem ise spontane soru-cevap gibi değil de daha sistemli önceden hazırlanmış sorular üzerinden gidilebilir. araba muhabbet tuhaf yerlere kaymış konuşacak bir şey olmayınca. hele sondaki satıcı bayan olması ilk bölüm çok sıkıcı. muhabbet illa ki doğaçlama bir yerlere kayacaktır. ancak önemli olan ana yapının korunması.

Illaki oluyordur Türkçe'de ama bunlarda daha farklı biz kelime kullanıyorsak bunlar ellerinde kullanıyor gibi geldi, bir yerde may filan kullanıyordu hatta röportajı yapan arkadaş, iyicene kalıplaşmış mı yoksa halk Arasında mı Kullanılıyor ben onu merak ettim.

• okadar işlemi senin iphone yapsında delefon patılıyomu deneriz 10 işlem yapıyosun ayrıca hepsının kaldıgın yerden devam ediyosun bukadar kendisine güvenen ıphone neden birfrn fazla uygulamayı açık tutamaz söylermisiniz )=^('

• öncelikle bu güzel röportaj için teşekkürler

bana göre paranız olsa kısmı yanlış olmuş ki bizim nüfusumuz kadar milyoneri olan bir ülkeden bahsediyoruz 1 milyon 400 milyonuda işçi değil bu ülkenin.

ikinci görüşüm ise yorumlardan yola çıkarak çinde yasak olan facebookta videodaki kızları arıyan mı dersin, hala 50 dolara çalıştıklarını sanan mı dersin, ülkemizdeki insanların elinin altında internet olmasına rağmen araştırma yeteneğinin gelişmediğini düşünmekteyim.

çin çok hızlı bir şekilde gelişmektedir.nasıl geçen yüzyılda dünyanın bir tarafına sovyetler yön verdiyse bu yüzyılda da yavaş yavaş çin'in dünyanın belirli bir kesimine hitap ediceğini düşünüyorum.

• En sondaki çinli bayan noktayı koymuş şi şi
  • Çok sık gidip geldiğim bir ülke, telefonlar genelde samsung ve iphone (videoyu izlemedim donduğu için), hiç öyle antenliydi yok 3310 kullanıyorlar falan bir durum yok.
    Gel gelelim eksi tarafına, internet kesinlikle beş para etmez muazzam yavaş, google a ve tüm alt servislerine kapalı, hiç bir şekilde adam gibi bir bağlantı kullanamıyorsunuz.
    Hal böyle olunca ayfon 8 olsa yine hikaye.
  • Teknosa'da DVI kablo sordum. İlk sorduğum kişi başka birini çağırdı. Onada söyledim DVI kablo lazım diye. Suratıma baktı baktı. Bende açıklama gereği duydum, monitör ve PC arası bağlantı için dedim. Tuttu bana VGA kablo buldu verdi. Bu değil bunun genişi dedim. Oda başka birine sordu. Sorduğu kişide elimizde yok dedi. (: Bulunduğum şehrin tahminimce en büyük şubesinde yaşandı bu olay hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadyeviç

Röportaj güzel ama röportajı yapan arkadaşın akıcı konuşamaması kötü olmuş. Umarım bir dahaki sefer daha akıcı konuşur , izleme isteğimizi öldürüyor açıkçası.

Şahsen ben hayranlık duyarak izledim.

Bu arada daha iyi konuşuyorsan senden de bir röportaj bekliyoruz. AKICI olsun lütfen.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.