Şimdi Ara

Çinliler, Tesla Model S'in 3'te 1'i fiyatına bir elektrikli sedan piyasaya sürdü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: balcis

rekabet iyidir ama bize de yarar. bizimki 300bin bu 150bin olsa paran yetse önce hangisini alacaksın hocam :)
    O durumda vatana ihanet edebilirim sanırım :)
  • Hhahahaa.Ciddiyim tayyip iyi maytap geçiyor bu milletle.Ne derse sorgulamadan düşünmeden inanan milyonlar oldukça daha çok ...Seri üretimi geçtim fabrika kurulmasınıda geçtim bari fabrikanın temeli atılsında ona göre yaygara yaparsınız.Şimdiden fiyatta veriyorlar hemde 200 bin miş

Fıkra gibi ülkede yaşıyoruz.Ağlanacak halimize her gün gülüyoruz.
  • Su Türkiye de ne yapilirsa istemezuk diyen ve herseye yorum yapan ulkesini her firsatta kotuleyen insanlar neden yapilan isleri herkesten once kullanan oluyor, adalet lutfen, bu istemezuk tayfasi neyi kim istemiyorsa yapamayiz yapilmasin dedikleri ne varsa Allah askina o insanlar belirlenip yapilanlardan faydalanmasinlar kullanmasinlar. Buna haklari yok bu insanlarin

• Ucuza elektrikli 911 firsati ??

• Ağa ben bunu kesinlikle alacağım

• İşte böyle araba yapılır çinli reisler yine kurtardı bizi videosuda profesyonel ve net.

Vergi bukadar fazla olmasa kimbilir kaç sipariş alır türkiyeden

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guaire kullanıcısına yanıt
    Mok aynı elon musk saxoncusu seni 35bin'e çıkcak dediler model 3 için 39k'dam aşağısı yok full paketide 50kağıt+ [amerikanın teşviklerini saymıyorum çünkü bizi ilgilendirmez]
    standart paketinde koltuklar manüel ısıtma yok,
    Interior'uda çöp zaten bir tane ipad atıp kaçmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Ocak 2020; 13:36:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.