Şimdi Ara

Çinliler, Tesla Model S'in 3'te 1'i fiyatına bir elektrikli sedan piyasaya sürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    senin araba (çıkarsa) 2022'de çıkacak adamlar 2020'de bantdan indiririz diyor.. senin araba çıkana kadar adamlar üzerine 2 seri daha koyar...

kaldı ki sen 300bin TL den çıkarmayı düşünüyon
  • Translate'in suçu değil Türkçe öğretmenlerimizin, ve elbette tedekenin, suçu.
    Bu ülkede kendi dilimizi sokaktan öğreniyoruz, sonuç ortada.

• Neden model 3 ile değil de model S ile kıyaslanmış fiyat? Zira Model 3 ile fiyatı aynı?

• simbolmina kullanıcısına yanıt
    model s in menzilinden 3 kat fazla menzile sahip olduğu için sanırım. model 3 ile olsaydı o zaman da 4-5 kat fazla olurdu diye menzil bakımından kıyaslamışlar sanırım.

• İçeriği daha okumadan başlıkta hata başlıyor :)

"3 kat daha ucuz" diye saçma bir anlatım cümlesi olamaz. Fiyatı teslanın 3te1i deseniz anlarım. Ama 3 kat daha ucuz ne demek ulan? Neye göre 3 kat daha ucuz? Araç kendi fiyatına göre mi? Araç fiyatına göreyse; Teslanın fiyatı = "araç fiyatı x 3 + araç fiyatı" olması gerekir. Yani 4 katı olması gerekir. Az kafa yorun be kardeşim!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mys66 -- 31 Aralık 2019; 21:13:18 >
  • yabancılar bile togg tasarımı için çin için üretilen aracın benzeri tarzı ifadeler kullanıyor doğal çünkü tasarım aynı firmanın bizim ülkedeki patetesler kop ya çalıntı diyor hala.

• Alabiceğim her araç benim için yerli ve millidir.!

• Haberin başlığını okudum yorumlarda kesin TOGG otobiline eleştiri ve alay var dedim, doğru bilmisim, eee ben bilmem mi hoşt dediğim çomarı!...

• Aldığımız aracın diğerlerinden daha ucuz olmadığı sürece yerli ve milliliğin anlamı kalmıyor.

• Aracı seri üretime geçirirmeyi başarırsak Avrupa veya Amerikalılardan çok Çinliler ile rekabette zorlanacağız gibi görünüyor. Telefon piyasasında da bir çok firmayı saf dışı bıraktılar.

• Öyleler zaten kardeşim. Şuan Amerikadan daha fazla dolar var ellerinde.

• Yerli otoyu gördükten sonra kim ne çıkarırsa çıkarsın umrumda bile değil. İsterse çamurdan olsun benim ülkemin mali olsun. Yürümede bile kapımda dursun. Bu bile bana yeter...

• Bu Elektrikli araçların üzerine yağmur yağınca ne oluyor çok merak ediyorum :D Çarparmı adaba ?

• 3 kat daha ucuz diye bir tanım yoktur, kat fazla olmayı, daha yükseği anlatır ancak siz daha ucuz olduğunu anlatmak istiyorsunuz.Başlığın 3 te 1 fiyatına olarak değiştirilmesi daha uygun olacaktır. bu haliyle anlatım bozukluğu oluşuyor. "çinliler tesla model 3'ün, 3 te 1 fiyatına bir elektrikli sedan piyasaya sürdüler."

• tesla'nın çin'deki satış fiyatının 3'te 1'i fiyatı olan konu ancak bu kadar çarpıtılabilirdi.

• Haberde 2020 yılında teslim dio. Bizdeki 2120 yılında mıydı teslim? Ama çok iyimser. Bi tarih 2120.

• Çinli firmalar Xiaomi, Huawei gibi markalar sayesinde Çin malı dandiktir algısını kırmaya başladı.
    Daha geçen gün 120 liraya tws kulaklık aldım, airpods kalitesinde olmasa da 1000 lira nere 120 lira nere.
    Aynı hesapla araçları da ucuz, az biraz eksik bile olsa kaliteli yaparlarsa adamlar buradan yürür kimse de tutamaz.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    çerçevesiz kapı bizdede olsa iyi olurmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kalitesi demi 3 de bir olacak.

• jubeii kullanıcısına yanıt
    Tebrik edilmesi gerekirken yere yere bir ettiniz su milletin tek istedigi haklari bize ait olan bi marka. Yok motoru yok ki vay fabrikasi yok ki aman efendim teslim tarihi 2022 yok hayir hayır 2122. Bi bitmediniz biteceginiz de yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.