Şimdi Ara

Cinsel İlişki Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler (Bu Bir Geyik Konusu Değildir)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
32.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu bir makara konusu değildir. İnsan yaşamının bir gereği olan cinsellik üzerine bilgi almak için açılmış bir konudur.

Arkadaşlar cinsel ilişkiye girmeden 1-2 gün öncesinden başlamak üzere nelere dikkat edilmelidir. Daha doğrusu verimli bir ilişki olması için neler yemeliyim. Ama gerçekten işe yarayacak şeyler olsun. Yaşım 23, yani yaşlı falan değilim ama ilişkiyi tadını çıkara çıkara, tam anlamıyla tatmin olarak yaşamak istiyorum. Tatlı şeyler tavsiye ediliyor ama onun dışında bildikleriniz varsa o tavsiyeleri de alayım. Doğal tavsiyeler olursa daha iyi olur. İlaç v.b şeylere karşıyım.
    Ceviz ve bal önerisi aldım mesela Bunun gibi olabilir.

Ciddi mesajlar olursa sevinirim. Saygılar.
  • tövbe tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 15 Kasım 2009; 11:53:30 >
  • Hocam geçiktirici spreyler var boyle ruj boyutunda beyaz üstünde siyah bi hayvan var galiba geyikdi ondan sık

sonra mümkünse vücudundaki büyün kılları aldır benden soylemesi sonra hindistan cevizli yah sür bu günes kremleri olurya ona benzer faktörlü deil ama yağ sür çok az sekilde çünkü bazı arkadaşlarım parfüm denemiştir ön sevişmedeyken ağızlarına acı tat gelir sonucta heryerını opüyor o yüzden yağ iyidir hafif az olucak .

redbull icmeyi unutma 2 tane olsun ne ekksik ne fazla eğer 3 tane içersen ilişki sırasında kusabilirsin redbullu iliskiye girmeden 1 saat once tüketmeye basla
    kadınların cinsel organında g noktası diye bilinen bir nokta var zevke gelinen noktadır partnerini gerçekten zevkden havalara ucusturmak istiyorsan orayı sakın unutma yoksa bütün hersey boşa gitmiş olur.
  • silisnisn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 15 Kasım 2009; 11:54:21 >
  • Hocam herseyide soyliyemem forumda google amacaya sor :D yada g noktasıyla klitorisi karıştırmıs olabilirim :D hani boyle üst tarafda büzüşük bisi varya hani yaw arastır klitoris diye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 14 Kasım 2009; 17:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

Hocam herseyide soyliyemem forumda google amacaya sor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 15 Kasım 2009; 11:54:05 >
  • Arkadaşlar ilk ilişkim değil, daha önce başka deneyimlerim oldu genelev olsun dışarıda olsun. Bu sefer daha farklı bir durum, daha özel bir ilişki yani
    Parfüm olayında haklısınız. Çok olursa kötü bir tat geliyor. Tendeki o doğal tat ve kokuyu tercih ederim şahsen.
    Redbull olayı gerçek mi yoksa efsane mi. Çok duyuyorum, gerçekten ilişkiden önce işe yarıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gercek kardeşim gercek 2 tane ic yeter . cıva gibi olursun
  • ceviz bal antep fıstıgı pekmez karıştır 1 kapta 3 kaşık ye zımba gibi olursun öpüşün eğer partner çıkar derse yavaşla erken boşalma varsa sprey felan al ama 2. bosalmada daha geç geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: simoney

Hocam geçiktirici spreyler var boyle ruj boyutunda beyaz üstünde siyah bi hayvan var galiba geyikdi ondan sık

sonra mümkünse vücudundaki büyün kılları aldır benden soylemesi sonra hindistan cevizli yah sür bu günes kremleri olurya ona benzer faktörlü deil ama yağ sür çok az sekilde çünkü bazı arkadaşlarım parfüm denemiştir ön sevişmedeyken ağızlarına acı tat gelir sonucta heryerını opüyor o yüzden yağ iyidir hafif az olucak .

redbull icmeyi unutma 2 tane olsun ne ekksik ne fazla eğer 3 tane içersen ilişki sırasında kusabilirsin redbullu iliskiye girmeden 1 saat once tüketmeye basla
    kadınların cinsel organında g noktası diye bilinen bir nokta var zevke gelinen noktadır partnerini gerçekten zevkden havalara ucusturmak istiyorsan orayı sakın unutma yoksa bütün hersey boşa gitmiş olur.

Bunların hepsi şehir efsanesi.

quote:

sonra mümkünse vücudundaki büyün kılları aldır benden soylemesi

Benden söylemesi bunu yapma, bazı kızlar kılsızsın diye dalga geçer. Ne yazık ki Avrupa'da yaşamıyoruz.

quote:

sonra hindistan cevizli yah sür bu günes kremleri olurya ona benzer faktörlü deil ama yağ sür çok az sekilde çünkü bazı arkadaşlarım parfüm denemiştir ön sevişmedeyken ağızlarına acı tat gelir sonucta heryerını opüyor o yüzden yağ iyidir hafif az olucak .

Bunun gibi şeyler, pis kokmadıkça yapılmamalıdır. Partneri ilişki sırasında soğutabilir. Ama eğer ter kokma probleminiz yoksa yapmayın böyle şeyler.

quote:

Redbull içindeki kimyasallar boşalma anında sorunlara yol açabilir. Yani, yararlı birşey değil enerji içeceği. İçmemeye çalışın.

quote:

G noktası zevk için değil, uyarılmak içindir daha çok. Ayrıntılı bilgi için:http://www.kadinax.com/g-noktasi
  • G'noktasını karıstıdıgımı soyledim ama yinede üstteki arkadas bilgisini geliştirmesi için yine yazayım

G noktasının cinsel ilişki sırasında aralıksız olarak uyarılması ile öncelikle bir idrar hissi oluşur, daha sonrasında uyarılma devam ettiği sürece bu his müthiş bir zevke dönüşmektedir.

Redbull 'ulun sorun yaratacağını soylemişsin şuana kadar reddbulun cinsel bir yönü olumsuz etkilediğini hiçbir yerde duymadım duysanda kanıtlanmamıştır. tabi 40 ve yaş üstü deilsen olası heycanlanmadan kalp krizine yenik düsebilirsin

Eğer partneriniz ile gireceğiniz cinsel ilişki hemen olduya bittiye getirmek ve zevk amaçlı değilde sadece yapalim bitsin çocuk olsun diyorsa ne g noktası ne fantezi nede temizlige onem verin amac cocuk yapmak nede olsa . ama konuyu acanın bunu istediğini sanmıyorum... Kadınlar EDP parfum alırlar sürekli bu yüzden kadınlar erkeklerden daha cok alışıkdır yağ oranına o yüzden her kadın güneş yağını unutmaz sahile denize inerken kadınlar kremlerden vazgeçmez eğer ikili arasında yağ konusunu sevmiyecek bir taraf var ise buda erkektir kadınlar cok nadirdir yağ konusunu sevmiyen ama çok abarmamak gerekir yağ konusunu hatta vucudunu ellediğinde yağı farkettirmicek derecede az sürün.

birtek vucuddaki kıllar konusunda sana hak verıyorum ama kızlar değil erkekler buna yanaşmaz lakin artık avrupa ülkelerine ayak uydurmak lazım ilk insan değilizki bide kılda keramet olsa malum yerimizde çıkmazdı ama kıl erkeklıktır diye almazlar .. birde kıl vucudundaki proteini kullanır o yüzden kalıcı olarak sporla ugrasanlar kıllı deillerdir.

Bak bunların hiçbirisi şehir efsanesi değildir bunları uyguladıktan sonra bir efsane olabilirsin kızların dilinde ama

Nerdenmi biliyorum benim hiç rus sevgilim olmadı italyadan dostlarım ve sevgililerim oldu yeri gelmişken söyliyeyim genelde onlardan aldığım bilgiler uygulamalardır başka sorunlarını olursa yardımcı olurum.

Bu konu yardım ve sorulara yanıt bulunan bir konu olsun .

ve klitorisin açıklamasını buldum netten
    Klitoris (Clitoris) kadınlarda pubis tepesini hemen alt kısmında yer alır ve anatomik olarak erkeklerdeki penis başının kadınlardaki karşılığıdır.

Klitorisin hemen altında idrar deliği, idrar deliğinin de hemen altında ise vajinal giriş yer almaktadır. Dıştan düğme gibi görülen klitoris içten “Y harfi” şeklindedir. Üstte ve yanlarda iç dudaklarla çevrilidir.

Klitoris, kadınlarda haz ile ilgili sinirsel yoğunluğun bulunduğu bir bölgedir. Cinsel ilişki veya masturbasyon sırasında klitoris erkeğin penisi gibi sertleşmektedir. İçindeki zengin kan damarlarının dolması sonucunda kadın orgazmında önemli bir işlevi bulunmaktadır.

Bazı kadınlar orgazmı partnerleri ile ilişki sırasında penisin vajinaya girmesi ile yaşarken (koital orgazm) bazıları da yalnızca klitorisin elle uyarılması ile kısıtlı bir şekilde yaşarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURSAD. -- 15 Kasım 2009; 5:12:01 >
  • Canım benim, ben sana Rus sevgilin oldu mu diye sormadım ki zaten. Hem kaldı ki sidik mi yarıştıracağız burada?

Enerji içeceği konusunda dediğim gibi, enerji içeceğinin içerisindeki kimyasalların asıl amacı vücuttaki boşta duran enerjileri canlandırmaktır. Bir titreşim gibi düşünün. Kaldı ki iyi birşey olsa herkes için der zaten.
  • silinsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj

tövbe tövbe

tövbe diyecek birşey yok buda hayatın parçasıdır biraz bilimsel karsılamak lazım bu konuları da artık
  • Arkadaşlar redbull olayı kafamı karıştırdı. Ben yine de bir tane çakayım da gideyim. Zararı olmaz umarım.
    Ter kokma sorunum yok ama güzel deodorantlar var. Abartmadan sıkınca işe yarar diye düşünüyorum.
  • Evet okumadan plan yapmadan hazırlanmadan bodoslamak girin .ne güzel ...
  •  Cinsel İlişki Öncesi Dikkat Edilmesi Gerekenler (Bu Bir Geyik Konusu Değildir)

İnsanın hayatını değiştiren kitap...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.