Şimdi Ara

Çirkinler kaderlerini kabul etmek zorundaysa seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bir hadsiz ben aşk büyüsü neden günah o halde çirkinler ne yapıcak diye sorduğumda olmuyorsa kaderini kabul edeceksin demişti.üstelik mesajı 5 beğeni almıştı.o beğen butonuna basanların penisi yok herhalde.neyse eğer çirkinler seks yapamamayı partner bulamamayı kabul etmek zorundalarsa o zaman seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor? sırf bundan dolayı dünyada fark ettiyseniz milyonlarca kadın katliamları yaşanıyor.kadınlar neden erkeklere vermez? ölmeleri daha mı iyi? bu durumların nasıl önüne geçicez?

• Aşk büyüsüymüş Çirkinler kaderlerini kabul etmek zorundaysa seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor?  Çok saçma düşüncelerin var. Bu kadar saçmalık bana fazla geldi bloğu bastım

• ulan bana inanmıyorsan internette onlarca medyuma aşk büyüsü yaptıran binlerce insan var.git onların yorumlarını oku.tabi kafan basarsa.

• up.

• Metafizik boş iştir. Ben allaha inanıyom demkle, makarna canavarına inanıom demek farklı değildir. İnanmak serbest bende muza tapıyorum. Var mı ötesi.

Seni mutlu ediyorsa aşka böceğe inan. Farkındalık seviyeni yükseltme ama. Öle olursa vay anam vay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nası mantık o zaman cirkinlerin soyunun tükenmesi lazım onlarda bi şekilde birilerini buluyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reallyboy R kullanıcısına yanıt
    Çirkinler kaderlerini kabul etmek zorundaysa seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    quote:

makarna canavarına inanıom demek farklı değildir.

nasıl farklı değildir? etrafına bi bak, bu kuşlar bu böcekler gece gündüz makarna tanrısını tesbih ediyorlar. bir kalem bile ustasız olamıyorsa koca kainat nasıl tesadüfen olsun? makarna canavarı inkarcıları hiç düşünmez misiniz? ateistler makarna canavarının var olmadığını ispatlayamazlar. şüphesiz ki sabredenler için bunda bir mesaj vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

tipe bak çay demle senin ben tipini...Çirkinler kaderlerini kabul etmek zorundaysa seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor? 

Vay be. Adam forum üzerindeki mesajdan tipimi gördü. Ama interneti yavaş diye tam görememiş... Çirkinler kaderlerini kabul etmek zorundaysa seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor? 

• O zaman yap sen büyünü kardeş madem inanıyon tutan mı var onun bunun lafına alınıyon

• Cirkinkurubaga kullanıcısına yanıt
    Neandertallerin soyu bundan tükendi zaten

tam gördüm sen merak etmeÇirkinler kaderlerini kabul etmek zorundaysa seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor? 

Sanmam. Görmüş olsan öyle demezdin Çirkinler kaderlerini kabul etmek zorundaysa seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor? 

gördüm ki öyle dedim değil mi?

"Tipim nasıl?" konusu açayım mı?

aaaç.

Konu dışının yarısı ya şizofren ya takıntılı. Biri beğenir falan, başıma bela olurlar sonra...

• Kadınlar hipergamiktir denir ama aslında olay daha başkadır. Kadınlar kendilerini tavlayan erkekleri severler. Zaten günümüzde bir kadını tavlıyorsan olay %50 bitmiştir. Gerisi de gelir. 😉 Ha şu var yine denir ki, kadınlar yok çok geç ısınır, yok işte efenim görsel etkilenmez vs. Tamamen hikayedir buda. Yani kardeş, kendine güvenirsen işi de bilirsen, elbet sana da milyarlarca kadın içinden bir kaç tane düşer. Çok dert etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 30 Ağustos 2024; 17:41:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi ki yakışıklıyım he, yoksa sizin gibi tipsizlik acıları çekerdimÇirkinler kaderlerini kabul etmek zorundaysa seks neden üstünlük ve ihtiyaç olarak görülüyor? 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.