Şimdi Ara

Cinsel isteği öldüren ilaç alacağım doktora ne söylesem yazar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Az katmissindir, bide kac gram etkili olacak nerden bilelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borembo -- 17 Nisan 2016; 2:01:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum delirmiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gel ben seni karıya götüreyim rahatlarsın benim eskort sarısın melis telini vermemi istermisin?

• Testesteron sadece cinsel istek için değil vücutta salgılanan bir hormon ve oluşturacağı olumsuzluklar olacaktır o yüzden kimyasal önlem yerine kendine hobi bul ve iradenle önlemeye çalış.

• Testestoron azalırsa kadınlaşırsın. Memeler büyür. Ses gider. Sakal çıkmaz. Güçsüz kalırsın. Dalga konusu olursun.

• Abi bu isteğin testosteronla alakası yok ki. Bilinç altına giren görüntüler ve yapacak başka bir şeyin olmaması seni buna zorluyor hormonla tam olarak alakası yok. Öyle bir şey yapmak zarar verir yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hırslı Liseli

Androcur diye ilaç buldum testesteronu öldürüyor artık kafam rahatlayacak yoksunluktan delirmek üzereyim zaten. Dahiliye ye gidip (özel hastane ) ne desem yazar ?

Kardes bellki ergenliktesin bu gunler zamanla gecicek , Herkesin yaptigini yap gunde 3-4 defa rahatlatir ama ne dozu azalt ne artir
  • üzüldüm be kardeş geçmiş olsun
  • antidepresanlar genel olarak cinsel istegi sifirlar. düşük dozda hafif antidepresan kullan istiyorsan

• dini tabulara sıkışma, ver coşkuyu... sen insansın, bir hayvan olsan zaten belli bir olgunluğa erişsen direkt sex diye sağa sola saldırırdın.

İnsan olduğuna göre yaşını bekleyeceksin olmadı manuel gideceksin tabi, bir canlının doğasıyla savaşması çok acınası...
  • tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    Kullanıyorum zaten ama sıfırlamadı hemde yüksek doz :d
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.