Şimdi Ara

Cinsel Saldırı Suçu mu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CBS değilse mesajların ekran görüntüsü at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlattıklarına göre,
    Cinsel Saldırı suçu oluşmamış. Cinsel saldırı eski tabire göre tecavüzdür.
    vücuda sair cisim sokulmadığı sürece cinsel saldırı olmaz.
    sizin yaptığınız eski tabire göre tasatti dir.

videoları, resimleri vs. varsa, onları kullan.
    o videolar, resimler olunca, hiç bir hakim savcı o kişiye inanmaz.

ama maalesef, ülkede kadının söylediğine itibar ediyorlar.
    feminist faşistler, hukuku, toplumu etkiliyor.

şantajdan dolayı sen de şikayet edebilirsin.
    onun yaptığı tam anlamıyla bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

anlattıklarına göre,
    Cinsel Saldırı suçu oluşmamış. Cinsel saldırı eski tabire göre tecavüzdür.
    vücuda sair cisim sokulmadığı sürece cinsel saldırı olmaz.
    sizin yaptığınız eski tabire göre tasatti dir.

videoları, resimleri vs. varsa, onları kullan.
    o videolar, resimler olunca, hiç bir hakim savcı o kişiye inanmaz.

ama maalesef, ülkede kadının söylediğine itibar ediyorlar.
    feminist faşistler, hukuku, toplumu etkiliyor.

şantajdan dolayı sen de şikayet edebilirsin.
    onun yaptığı tam anlamıyla bu.
    Teşekkür ederim yardımınız için bu tam anlamıyla şantaj suçunu oluşturur mu ?
    Bir de sizce benden şikayetçi olur mu yoksa korkutmak için mi böyle yapıyor ?
  • Böyle adamlar kaldı mı ya git savcılığa şikayette bulun bir daha'da birisi ile birlikte olacaksan git bir otele eskort çağır orda işini gör çık git evine
  • Onurrr_ O kullanıcısına yanıt
    kadının yaptığı tam anlamıyla şantaj. menfaat temin etmek için tehdit ediyor.
    şikayetçi olup olmayacağı kadının elinde neler olduğu ile ilgili.
    hikayeyi nasıl kurgulayacağına bağlı.
    şahit, delil vs. var mı, şikayetin sonucunda ne elde edecek... bütün bunları düşünüp öyle karar verir.
    tahminime göre, bu kadın geçimini böyle sağlıyor. kişilere çıplak foto-video atıp para alıyor. daha ileri giderlerse de
    şantajla para alıyor.
    bu kadının ajandasında senin gibi kaç kişi vardır acaba...
    eğer sen teksen, ilk işiyle şikayet edebilir.
    fakat başka kişilerden de böyle para sızdırıyorsa, hiç şikayetle falan uğraşmaz.

inş. kurtulursun. çamurla uğraşma üstüne sıçrar derler. tecrübe olur umarım...
  • quote:

şahit, delil vs. var mı, şikayetin sonucunda ne elde edecek... bütün bunları düşünüp öyle karar verir.
    tahminime göre, bu kadın geçimini böyle sağlıyor. kişilere çıplak foto-video atıp para alıyor. daha ileri giderlerse de
    şantajla para alıyor.
    fakat başka kişilerden de böyle para sızdırıyorsa, hiç şikayetle falan uğraşmaz.

Tüm mesaj video ve resimlerini saklıyorum.Ben şikayetçi olmayacağım çünkü gerçekten uğraşmak istemiyorum.Eğer o şikayetçi olursa ben de şantajdan şikayetçi olacağım.Ancak şöyle bir konu var vip sinema dediğimiz yerde bir televizton bir kanepe var içeride toplam 10 oda filan var yani burada ben bu kadına istemediği bir şey yapsam ya da yapmaya yeltensem kadın bir bağırsa herkes dolar oraya.İkamet adresimde bulunmuyorum işim nedeniyle sürekli geziyorum.Benden şikayetçi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim adliyeden sorgulatabilir miyim ?

• quote:

şantajla para alıyor.

İyi niyetli yaklaşımınızdan ötürü ben size çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.Gerçekten çamura bulaşmamak gerekir bu bana tecrübe oldu dersimi aldım gerçekten.Bu resim ve videoları filan savcıya göstersem bana attığı bu geceye kadar parayı yatırırsan yarın istediğin yerde evde arabada ya da sinemeada buluşur sevişiriz yakınlaşırız mesajı da var bunu da saklıyorum.

• Iyi olmuş. Bu kadar parayı hangi kafayla yollar ki insan

• Onurrr_ O kullanıcısına yanıt
    seviştiğiniz yeri sen mi seçtin? o mu seçti ? bu önemli.
    eğer o seçtiyse, gizli kamera falan olabilir, tezgah önceden kurulmuş olabilir.

savcılıkta bur soruşturman varsa, seni çağırana kadar haberin olmaz.
    ifade için çağırırlar muhtemelen, o zaman haberin olur.
    Türkiye gov. tr de hakkında açılan dava sorgulama var. ama orada da dava açıldıktan sonra görülür.
    savcılık aşaması gizli olduğundan, çağrılmadan haberin olmaz.
  • Kadına helal olsun, son kuruşuna kadar hak etmiş parayı. Başka bişey diyemiyorum...
  • quote:

seviştiğiniz yeri sen mi seçtin? o mu seçti ? bu önemli.
    eğer o seçtiyse, gizli kamera falan olabilir, tezgah önceden kurulmuş olabilir.

savcılıkta bur soruşturman varsa, seni çağırana kadar haberin olmaz.
    ifade için çağırırlar muhtemelen, o zaman haberin olur.
    Türkiye gov. tr de hakkında açılan dava sorgulama var. ama orada da dava açıldıktan sonra görülür.
    savcılık aşaması gizli olduğundan, çağrılmadan haberin olmaz.
    Sinemayı ben seçtim orada problem olmaz.Hukuki olarak yani yarın birgün şikayetçi olsa bana tecavüz etti dese bunu nasıl anlayacaklar ?Yani umarım anlaşılır böyle bir şey olmadığı.Kız bakire değilse gidip şikayetçi olsa bana bir hafta önce tecavüz etti dese o zaman ne yapacağım ben ?

• karıya harcadığın paranın iki katını da avukatlara harcama şurada forum ahalisine bir tepsi baklava ısmarla yeter. istediği kadar şikayetçi olsun hiçbir şey çıkmaz, elinde mesajlar var zorlama yok, birden fazla kez görüşme var bunun ispatı çok kolay yazacak btk ya baz bilgileri ile hangi gün nerede beraber takılmışsınız anlaşılacak, onlarca konuşma, mesaj vardır, bunların hepsi aranızda tanışıklık olduğunun kanıtıdır, bu kadar korkarsanız donunuzu da alır madem mesaj atıyor sende ona elinde delil olarak kullanabileceğin mesajlar at, "ben seninle ciddi düşünüyordum, sen beni dolandırmanın paramı almanın peşindesin", "sevişirken çok sert davranıyorsun vücudumda morluklar oluştu", "ben seninle para vermeden sevişmek istiyorum, ne kadar daha para yollamaya devam edeceğim", "para yollamayı bırakırsam beni bilerek şikayet edersin diye korkuyorum", "izlediğimiz film çok güzelde, yine gidelim sinemaya", vs vs bu şekilde mesajlar yolla onun attığı cevaplar senin için delil olacak o mesajları sakladıktan sonra da s... git nereye şikayet ediyorsan et de.

• quote:

Orijinalden alıntı: tigers615

karıya harcadığın paranın iki katını da avukatlara harcama şurada forum ahalisine bir tepsi baklava ısmarla yeter. istediği kadar şikayetçi olsun hiçbir şey çıkmaz, elinde mesajlar var zorlama yok, birden fazla kez görüşme var bunun ispatı çok kolay yazacak btk ya baz bilgileri ile hangi gün nerede beraber takılmışsınız anlaşılacak, onlarca konuşma, mesaj vardır, bunların hepsi aranızda tanışıklık olduğunun kanıtıdır, bu kadar korkarsanız donunuzu da alır madem mesaj atıyor sende ona elinde delil olarak kullanabileceğin mesajlar at, "ben seninle ciddi düşünüyordum, sen beni dolandırmanın paramı almanın peşindesin", "sevişirken çok sert davranıyorsun vücudumda morluklar oluştu", "ben seninle para vermeden sevişmek istiyorum, ne kadar daha para yollamaya devam edeceğim", "para yollamayı bırakırsam beni bilerek şikayet edersin diye korkuyorum", "izlediğimiz film çok güzelde, yine gidelim sinemaya", vs vs bu şekilde mesajlar yolla onun attığı cevaplar senin için delil olacak o mesajları sakladıktan sonra da s... git nereye şikayet ediyorsan et de.
    Teşekkür ederim ama onu engelledim ve numaramı da değiştirdim.Şikayetçi olmazsa ben de şikayetçi olmak istemiyorum.Çünkü ben şikayet edersem o hemen bana iftira atacak.Bir de çok biliyor bilerek yazıyor onları Yok boğazımı sıktın bilmem ne.Ben de en son uzunca bir mesaj yazdım ve engelledim ama engelli mesajlar bölümünde son attığı mesajlar var.İstediğin avukata ver sen kendin teklif ettin yeğenime yardım etmeyi bana da ayda 10.000 lira yardım edeceğini vaadettin beni kandırdın kullandın sen şikayetçi olmasan da ben gidiyorum bundan sonra uğraşacağım seninle kardeşlerine kadar görüşeceğiz ailem de peşini bırakmayacak filan yazmış en son.

• 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    yahu 1000 Tl'ye 20 yaşında ejderha dövmeli Svetlana'lar, Elena'lar, Yulia'lar size dünyada tek erkekmişsiniz muamelesi yapıyor aklınısı söküp alıyor bu paralara acımıyor musunuz arkadaşlar...
  • palavra ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurrr_

Sinemayı ben seçtim orada problem olmaz.Hukuki olarak yani yarın birgün şikayetçi olsa bana tecavüz etti dese bunu nasıl anlayacaklar ?Yani umarım anlaşılır böyle bir şey olmadığı.Kız bakire değilse gidip şikayetçi olsa bana bir hafta önce tecavüz etti dese o zaman ne yapacağım ben ?

Alıntıları Göster
    Yahu bişey olmaz. Yeterli şüphe yoksa savcı soruşturma başlatmaz. Kaldı ki kadın sadece blöf yapıyor. İstiyosan özelden konuşmaları at yardımcı olayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: salih uçan

Yahu bişey olmaz. Yeterli şüphe yoksa savcı soruşturma başlatmaz. Kaldı ki kadın sadece blöf yapıyor. İstiyosan özelden konuşmaları at yardımcı olayım.

Alıntıları Göster
    Bana özelden yazabilir misiniz size zahmet olmazsa ?

• quote:

Orijinalden alıntı: salih uçan

Alıntıları Göster
    Bana özelden yazabilir misiniz size zahmet olmazsa ?

• kadının dediklerine aldırmayın hocam hiç bir şey olmaz bence. bi avukata gidin hala devam ederse. para falan da yollamayın belli ki dolandırıcı.
  • Hukukçu arkadaşlar da bana bir yol gösterebilirlerse sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.