KESTİĞİM ADAMDA BENDEN ALT KALIR YANI YOK BAKIN SİZ KARAR VERİN ... GERÇİ NOOB HERZAMANNOBBDUR....
aa dejavu ben romantik_buff.üzüldüm yaa.dej4vu clan liderimiz olurdu eskiden clan dağılınca ben de bıraktım c yi.üzüldüm gerçekten yaa.ama dejavu sağlam adamdır bayaa savaşta hep party yapardık o kaptan olurdu
quote:
Orjinalden alıntı: uur92
quote:
Orjinalden alıntı: DmXxXx
ya şuna ks yaptım desene 350 vuruyosun sd ile ve kesiceksin ha anca gülerim hatta lol
Sen eğer assasin sen
+1 mirage ları ve quilted plate +1 leri giyin cz ye git shell li adama spike la 200+vur sana olympia da istediğin itemi vercem
Adam +1 glave le 350 vurmus daha ne bekliyosun takı yok ve armorlar bonus suz...
olay burda asas yada warrior tartışması 350 vurduğu bi adamı yatırıp yatıramıyacağı hem sana bişey sorumca adamın üstündekilerin +1 olduğunu nerden biliyosun bende giyerim en eziq paper +8 seti aynı hale gelirim elindekilerde yanmıyosa tam bi noob gibi görünürsün
quote:
quote:
quote:
ya şuna ks yaptım desene 350 vuruyosun sd ile ve kesiceksin ha anca gülerim hatta lol
Sen eğer assasin sen
+1 mirage ları ve quilted plate +1 leri giyin cz ye git shell li adama spike la 200+vur sana olympia da istediğin itemi vercem
Adam +1 glave le 350 vurmus daha ne bekliyosun takı yok ve armorlar bonus suz...
olay burda asas yada warrior tartışması 350 vurduğu bi adamı yatırıp yatıramıyacağı hem sana bişey sorumca adamın üstündekilerin +1 olduğunu nerden biliyosun bende giyerim en eziq paper +8 seti aynı hale gelirim elindekilerde yanmıyosa tam bi noob gibi görünürsün
quote:
Orjinalden alıntı: YKAL008
Adam bu halde 300 wuruorsa HELAL WALLA
bence kestikten sonra çıplak giyinmiş ama paper kıyafeti fln dd fln varsa bilemem
Üstünde HP Kıyafet Var AÇık Açık Belli undyingte almışın yemezler
quote:
quote:
Sen eğer assasin sen
sen biraz alçaktan at olimpiada istediğim itemi vercekmiş gitmiş maddi sıkıntılar yüzünden beramusta char açıyorum diye topic açmışsın bide gelmiş burda hava atıyosun
biras acayip geldi o adamın senin o kıyafetlerine yatması eğer gerçekten yattıysa süper ama sen öldürdükten sonra gydiysen o biras karışık olr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme