Şimdi Ara

CIPLAK WARİOR KATLEDİYOR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHARI HACKLEYEN WATANDAŞ CLANIDA BOZMUŞ FAKAT NEYSEKİ İTEMLERİ GERİ ALDIM CLANIDAŞİMDİ YENİDENKURDUM FAKAT CZYE ÇIKTIĞIMDA ÇIPLAK HALDEYKENE BİLE ADAM KESEBİLMENİN DUYGULARINI YAŞIYORUM ZUHAH OZAMAN 62 LVL BİRWARİORDUM ... BAKIN BİRAZDA SİZ GÜLÜN OLAYA BAKIN ....

KESTİĞİM ADAMDA BENDEN ALT KALIR YANI YOK BAKIN SİZ KARAR VERİN ... GERÇİ NOOB HERZAMANNOBBDUR....

• +1 GLAVE VE LEADER BİR İKİ PARÇA ELBİSE EMANET GÖZÜKMESİN DİYE GİYMİŞTİM :)

ARKADAŞA DİKKATLİ BAKARSAN FARK EDECEKSİN BİRAZCIK SHELL GİİYMİŞ ZUHAHA AMA YETMEDİ YİNEDE HPSİ:))
  • ilginç
  • asassın n00b lugu ama kafandaki dd mi onu cözemedim eger dd ise zaten hp cok bi de atrafında dönerek vurdysan combo yapamısdır asas hali ile kesersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_leee -- 29 Nisan 2006; 0:38:24 >
  • ya şuna ks yaptım desene 350 vuruyosun sd ile ve kesiceksin ha anca gülerim hatta lol
  • nedense warrior ları sevmiyorum
    assasinden yanayım.
  • Adam bu halde 300 wuruorsa HELAL WALLA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    59 LVL SAGLAM WARRİOR SATILIR
    17 yıl önce açıldı
    İLK LWL 80 CHAR ''ZiKE'' SS'li
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DEJ4VU arkadaş sağlamdır öle demeyin. Cypher'da ki arkadaşlar bilir
  • EET CHYPERDA BIR HUMAN 60 WARRIOR OYNUYORUM DEJ4VU SİKİ BI WARRIOR (ÖNCELERİ İÇİN )
  • cypher olduğu belli gazozgamzeden anladım gerçi sewmem ama
  • sağlamdır zaten oynadığı server server diilki arkadaşlarımdan biriside orda oynuyodu hack yiyene kadar (Frankenstain) tanıyan tanır zaten bi aralar kral dı ayrıca clanıda vardı çokta güzeldi ama oynadığı yerde cypher dı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

sağlamdır zaten oynadığı server server diilki arkadaşlarımdan biriside orda oynuyodu hack yiyene kadar (Frankenstain) tanıyan tanır zaten bi aralar kral dı ayrıca clanıda vardı çokta güzeldi ama oynadığı yerde cypher dı

ben onu tanıyom delostaki kapı kapalıydı araba olup bizi geçirmişti
  • ks ıle aldın o np yı benm dusuncem
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

cypher olduğu belli gazozgamzeden anladım gerçi sewmem ama

şimdi farkettim gazozgamzede ordaymış cypherin çok eskilerindendir o... cz de hep karşılaşıyorduk ama artık c yi bıraktım
  • Belikide üstündeki eziq elbisesi +8 15 strAma kesmişte olablir.Ks de olabilir. Yani böle ss ler boş ss ler
  • adamdaki hp ye dikkat ettinizimi
    isterse çıplak olsun ks bile olsa birini yatrır
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocona

nedense warrior ları sevmiyorum
    assasinden yanayım.

sebebi warriorlarin assassinleri kesmesi olmasin
    warrior olun rogue avlayinnn
  • quote:

Orjinalden alıntı: DmXxXx

ya şuna ks yaptım desene 350 vuruyosun sd ile ve kesiceksin ha anca gülerim hatta lol

Sen eğer assasin sen

+1 mirage ları ve quilted plate +1 leri giyin cz ye git shell li adama spike la 200+vur sana olympia da istediğin itemi vercem

Adam +1 glave le 350 vurmus daha ne bekliyosun takı yok ve armorlar bonus suz...
  • OHAAA
    5k hp ???
  • Dej4vu's Return .. Tabi eğer Gerçek dej4 ysa .Adamı da nasıl kestiği önemli deil kesmiş mi kesmiş. siz geliorsunuz burada ks de kestiniz 000000 f9devil bilmem ne onların resimlerini koyuyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.