Şimdi Ara

Nuker Ne Giymeli ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
26.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nuker charların giymesi gereken kıyafetler hakkında yorum yapabilir misiniz ?
    Üst konuda Proc. giy diyor.
    Kimisi Garm. yanıtını kimiside Armor cevabını veriyor.
    Peki ya sizce ne giymeli ?
    Nedenleriyle birlikte açıklarsanız sevinirim.

S/S Cold Light

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 8 Aralık 2009; 16:54:48 >

• Armor giyiyordu onlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DüdüklüTencere*

Armor giyiyordu onlar galiba
    Nuker charlar S/s ıse defansı bıras daha yuksek olucagı ıcın garment daha ıı dıye dusunuorm eger bırrde cold kullanıorsa cok fzl atak yıyecegını sanmıorm.

Eger spear kullanıcaksa Cold kullanıcam dıosa Pro derım ama Fıre Yada Lıght kllncam dıosa armor daha ıı olr dıye dusunuorm

Yanlıs oldugunu sanmam ama yanlıs ıse bnlar sadece benım dusuncelerm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Nuker charlar S/s ıse defansı bıras daha yuksek olucagı ıcın garment daha ıı dıye dusunuorm eger bırrde cold kullanıorsa cok fzl atak yıyecegını sanmıorm.

Eger spear kullanıcaksa Cold kullanıcam dıosa Pro derım ama Fıre Yada Lıght kllncam dıosa armor daha ıı olr dıye dusunuorm

Yanlıs oldugunu sanmam ama yanlıs ıse bnlar sadece benım dusuncelerm.

Alıntıları Göster
    S/S:Garment
    Spear:Pro-armor

• quote:

Orijinalden alıntı: DüdüklüTencere*

Armor giyiyordu onlar galiba
    buılde göre değişir
  • Ekleme !
    Char Bich-Light-Cold
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Ekleme !
    Char Bich-Light-Cold
    Tabıkı Garment :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paper Mage statları nası verir?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence her türlü protector giymeli.Cunku ztn elementlerde phy ve mag def saglayan buff lar var.Tamam cold acinca phy uçuyor ama bide bu işin kasmasını düşünün coğu yaratık phy vuruyor.Bence garment giyip mag. def yukseltcegine protector giyip dengele.Bence bic-cold-fire aç coldla defans fire la atak sağlam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recko -- 8 Aralık 2009; 17:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko

Bence her türlü protector giymeli.Cunku ztn elementlerde phy ve mag def saglayan buff lar var.Tamam cold acinca phy uçuyor ama bide bu işin kasmasını düşünün coğu yaratık phy vuruyor.Bence garment giyip mag. def yukseltcegine protector giyip dengele.Bence bic-cold-fire aç coldla defans fire la atak sağlam olur
    tartışmasız garment
    neden dersen en büyük nedeni magic defans eksikliğini garmentle kapatmasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: recko

Bence her türlü protector giymeli.Cunku ztn elementlerde phy ve mag def saglayan buff lar var.Tamam cold acinca phy uçuyor ama bide bu işin kasmasını düşünün coğu yaratık phy vuruyor.Bence garment giyip mag. def yukseltcegine protector giyip dengele.Bence bic-cold-fire aç coldla defans fire la atak sağlam olur

91 Lv'ım.
    Ne ara döncem fire'a ?
    Bide o builde kötü diyorlar.
  • 91 lvl dan sonra dönülmes fire a ama build kötü deil o builde garment çekilir onu söylemeyi unuttum.Phy def i shield artı cold mag def garment atak da fire ile sağlanır.Söylendiği gbi kötü bir build değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: qcakiq14

tartışmasız garment

S/S demişsin bana göre pro giy , sağlam bir set yaparsan garment giy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToorJi

quote:

tartışmasız garment

Silah+Shield+Üst+Aksesuar
    Toplam 100m var.
    1 Hafta geçincez bunla
  • quote:

quote:

tartışmasız garment

hayırdır neye şaşırdın
  • quote:

quote:

quote:

tartışmasız garment

hayırdır neye şaşırdın

Yazışına olabilir
    Ne alakaysa

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

quote:

quote:

tartışmasız garment

hayırdır neye şaşırdın

Yazışına olabilir
    Ne alakaysa

Alıntıları Göster
    Garment pahalı, sen protector al

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

quote:

quote:

quote:

tartışmasız garment

hayırdır neye şaşırdın

Yazışına olabilir
    Ne alakaysa

yazışıma değildir herhalde o neden magic mefans kaybı olduğunu merak etti
    buildin cold yerine fire olsaydı armor veya pro giyebilirdin çünkü fire magic defans
    buffuna sahip olduğu için pro veya armor setin magic defans eksikliğini kapatacaktır ben bunu kastettim daha bir sürü neden çıkabilir (hangi buildlere karşı zayıf olursun yada güçlü olursunu da yazardım ama ben sana direk sonucu söylüyorum garment:D)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aras De Souza

quote:

quote:

quote:

tartışmasız garment

hayırdır neye şaşırdın

Yazışına olabilir
    Ne alakaysa

yazışıma değildir herhalde o neden magic mefans kaybı olduğunu merak etti
    buildin cold yerine fire olsaydı armor veya pro giyebilirdin çünkü fire magic defans
    buffuna sahip olduğu için pro veya armor setin magic defans eksikliğini kapatacaktır ben bunu kastettim daha bir sürü neden çıkabilir (hangi buildlere karşı zayıf olursun yada güçlü olursunu da yazardım ama ben sana direk sonucu söylüyorum garment:D)

Alıntıları Göster
    cold ne dkr phy defans versede sen intsin ve phy açığın olacak

phy defans için pro ndn pro

ilk sebep tabiki phy defans ve garmente göre ucuz.garmentin seti daha max seviyede olması gerekirken pro seni ortanın üstü sevieyde götürebilir.

ndn armor değil armor giyersen %20 mp fazla yer ve %20 garmente göre az vurursun ve yavaş koşarsın..

garment giysen çok damage yersin . phy vuran moblar çok fazla ama %20 fazla vurursun ve %20 hızlı koşarsın.

pro en ideali bana göre.. %10 atak %10 speed ve %10 mp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 9 Aralık 2009; 10:45:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

cold ne dkr phy defans versede sen intsin ve phy açığın olacak

phy defans için pro ndn pro

ilk sebep tabiki phy defans ve garmente göre ucuz.garmentin seti daha max seviyede olması gerekirken pro seni ortanın üstü sevieyde götürebilir.

ndn armor değil armor giyersen %20 mp fazla yer ve %20 garmente göre az vurursun ve yavaş koşarsın..

garment giysen çok damage yersin . phy vuran moblar çok fazla ama %20 fazla vurursun ve %20 hızlı koşarsın.

pro en ideali bana göre.. %10 atak %10 speed ve %10 mp

Alıntıları Göster
    Benim tercihim garmenttir çünkü garment pro setden %10 armor setten %20 speed olarak daha üstün bi durumda kaçman gerekiyosa garment daha ii olur armorla kaçamassın + garmentin büyü vuran mooblara karşı daha dayanıklı ve büyüleri püskürtme konusunda daha üstün oldu bilenmekde

• quote:

Orijinalden alıntı: __Luria__

Benim tercihim garmenttir çünkü garment pro setden %10 armor setten %20 speed olarak daha üstün bi durumda kaçman gerekiyosa garment daha ii olur armorla kaçamassın + garmentin büyü vuran mooblara karşı daha dayanıklı ve büyüleri püskürtme konusunda daha üstün oldu bilenmekde

Alıntıları Göster
    Garment giymeli S/S ler

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.