Şimdi Ara

Nuker Ne Giymeli ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
26.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FeeL

garment giydin tamamda yine seni kesiorm

Pro olsam kesemezsin işte
  • S/S isen garment seni daha iyi korur
  • quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Fire cold ise = Armor

Light cold ise =Pro ya da (+5 ve üzeri garment set derim.)

Armor giyerse nuker çok hantal kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

quote:

Orijinalden alıntı: disconnect4141

Fire cold ise = Armor

Light cold ise =Pro ya da (+5 ve üzeri garment set derim.)

Armor giyerse nuker çok hantal kalır

Ever armor %0 speed protector %5 speed garment %10speed verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi She Is Of Ren -- 20 Aralık 2009; 8:37:09 >
  • armour %0
  • Taktınız şu spede, aras git al şu honur bufflarını speedden yırtarsın
  • Düzelttim
  • Arkadaşlar int tabanlı char armor giyer ! Sebebi şu : Zaten nüker demek Pure İnt demek yani yüksek mag atak yüksek mag def demek fakat ! düşük phy atak Düşük phy def demek Sword yada spear fark etmez bir full int charın hiç bir zaman bit str chara oranla blade yada glavie gibi phy atagı olamaz ama armor set size onların atagından korunmak için olanak saglar. Joy max açıklıyor işte ss
    http://i1012.hizliresim.com/2010/12/9/1969.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MidNight35 -- 9 Aralık 2010; 14:35:31 >
  • Ben Nuker S/S kullandım için her daim GARMENT i uygun görmüşümdür..Hem Str charlar a dayanmaz diyen arkadaşlar olmuş bende şöle bişiy söylemek istiyorum..Setimde Bufflu şekilde Parry Ratio Presiz veya Plus suz diyiym 585 dir.. 60 dan aşağıya değer yoktur..Yane karşımdaki kişinin STR ise bana fazla critical atması zordur , ayrıca intler içinde çok fazla damage atanda yoktur..Bana göre nuker in en büyük defansı kullandığı shilddir..Hem Br pasifi hemde ordaki def power ları ( Mag + Phy ) yüksek olursa gayette STR charlarla pvp yapılmaktadır.. Örnek olurak verirsem charım şu 110 a FF durumdadır light-cold dur.El yakmaları ikiside max durumdadır..Karşımdakinin takılarında Cold yane Freeze eğerki %100 değilse hemen el yakma cold a geçerim kıpırdayamaz bile :) Pvp de strateji çok önemlidir sizde bilirsiniz..Wiz charla pvp yaparken Snow un 60 lık olanını açarım sadece Bicheon skilleri onu kesmemde yeterli olur..Eğerki Offering serisi kullancaksa onuda gayet iyi engeller..Str charlarla yaparken yine aynı kullanıp bitiminde Iron Castle Shild serisi açarak onun bitiminde Cold Wall la bir 10-15 sn dayanılırsa tekrar snow gelmektedir..Bunları Garment deil başka setlerle yapılırmı , aynı taktiği diğer charımın nova armor seti ile denedim , mp de sıkıntı oluyor , Pro setle denedim çok değişen bir durum görmedim ondan Garment i tercih etmişimdir...

Not:Snow %60 karşımdaki wiz de +7 nova cleric rod 110 ff dir.. attığı offering 18k gelmiştir.. aynısı armor veya pro setle 24k üstüne çıkmıştır..

Yine dediğim gibi bence önemli olan setten ziyade eldeki kalkanın çok iyi olmasıdır...Ama set olarak GARMENT i tek geçerim....

• nukerin pro giymesi makbuldur niye diye sorarsaniz zaten nuker snowsuz 0,snow bittigi an yerde bu durum garment giyince daha kotu bir hal aliyor bir cok kisi nukerlerini ss yaptiktan sonra garmenta donduler fakat pwpye ciktiklarinda gordulerki yerleri opuyorlar heleki 2hndden crit geldigi anda pek bir sansiniz olmuyor nukerlerin magic defansa ihtiyaci fire kapatildiktan sonra artiyor fakat dusunulmuyorki physical vuran charlara kendimizi nasil koruruz diye,garment giyilerek dahada onlarin onleri aciliyor iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter -- 9 Aralık 2010; 18:56:32 >
  • light-cold-bicheon 34 lwl char kasiyorum tabi daha ezik char fakat yaratıkların çoğu phy vurdugu icin pro giyiyorum
  • Nuker s/s olur cold fire olur nova pro giyer hybird olur.
  • TAbikide Pro giymelisin Kendi Charımda btc lıght cold pro canavar gibi..
  • Apollonun en iyi nukeri armor giyiyordu bir ara.Fire cold ise bence en iyisi armordur.Hem int char olduğu için hemde firedaki mag defans yeterince karşılıyor mage dafenası.Phy charlara karşı biraz daha dayanıklı olmak için armor giyilmeli.Nasıl str charlar mag defans kazanmak için garment giyiyorsa mantıklı olarak int charda armor giymeli(Pro da olabilir ama garment giymenin bence bir mantğı yok bence )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.