Bildirim
Cipsi yemeyin gelin.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zevk alıyorsan yiyeceksin. -
çok cahilsin keşke ölsen -
Tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kafan güzelmiş kardeş -
çok zararlı olduğunu biliyorum ama namussuz yediriyo kendini be. hele de yanında kola ya da soğuk bi içecek varsa -
Ne yapayım, obezler düşünsün onu da. Kilo fazlam yoksa aygır gibi de yerim. Camış gibi içerim ayçiçek yağını, 15 tavuğun derisini hüpletip etini kedilere veririm, yaparım bunu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bradley Cooper
çok zararlı olduğunu biliyorum ama namussuz yediriyo kendini be. hele de yanında kola ya da soğuk bi içecek varsa
Bende yiyordum cipsi sonra kolada içiyordum bıraktım.
Cips almıyorum tam alacağım yada yiyeceğim zaman aklıma yağlar geliyor bırakıyorum.
Evde yemek yerken kola falan döküyorlar kolanın zararları geliyor içmiyorum. -
lecola+cipso+wow = öğrenci
Otobüste bir çingeneyi lays cips yerken görmüştüm elleri yağdan parlıyordu ve öküz gibi yiyordu resmen o gündem beri ne zaman biri cips dese o an aklıma gelir
Kısaca cipsten nefret ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Oziko
Ne yapayım, obezler düşünsün onu da. Kilo fazlam yoksa aygır gibi de yerim. Camış gibi içerim ayçiçek yağını, 15 tavuğun derisini hüpletip etini kedilere veririm, yaparım bunu.
-
Arada zevk için yerim genelde kuruyemiş yiyorum cips yerine
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X