< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çirkin olduğum için gerçekten ölmek istiyorum (2. sayfa)
-
-
Antidepresanda da kullansam hiçbir faydası olmayacak,tip aynı tip olacak,ilaç kullanmak kendimi sevmemi sağlamayacak sadece geçici bir süreliğine dertleri unutacağım. 19 yaşındayım ve bu yaşlarda böyle isem 30'a gelince falan büyük ihtimal kafayı yerim ben.
Ayrıca sitem etsem de bir bokun değiştiği olmuyo. Başkalarının keyfi ve mutluluğu yerinde ama ben ise sürekli üzüntüden ya kanser hastalığına yakalanıcam ya da sürekli kalp çarpıntısı yüzünden kriz geçirip ölücem büyük ihtimal.
-
Üroloğa gidip testosteron hormonuna bir baktır. Düşük ise tedavi kürü verir doktor. Haftalık bir kaç mg testosteron vurulursun. Kendini daha iyi hissedersin. Üzerindeki ölü toprağı kalkar. Bu yüzyılda erkeklerin testosteron hormonu ve sperm kalitesi hayat şartlarından dolayı düşük. Spor yaparak ve protein ağırlıklı beslenerek doğal yollardan testosteronu yükseltebilirsin. Özellikle bacak idmanı.
-
Hiç mastürbasyon yapmıyorum+ vücudumda rüyalanma da olmadığı için vücudumdan binlerce günden beri sperm bile çıkmadı ve protein,vitamin,mineral açısından çok zengin besleniyorum yani sonuç olarak sperm kalitem son seviye diyebilirim ama şu aralar strest ve depresyondan iyice çöktüm ve testosteronum yerlerde sürünüyor ama testos çok yüksek olsada tipimi değiştireceğini hiç sanmıyorum.
-
Vay be konuyu okuyunca 2-3 sene önceki halim aklıma geldi. Ne de çok takardım tipimi, sürekli yakışıklı olmak isterdim. Halbuki hiçbir önemi yokmuş. Var elbette ama canını sıkacak kadar yok.
-
arkadaşım alınma ama sen kaç yaşındasın? artık tıp ve teknoloji çok ilerledi estetik ameliyatıyla yüz değiştirme ameliyatıyla istediğin tipe sahip olabilir ve yakışıklı olabilirsin.ameliyatla yüzünü tamamen değiştirebiliyorlar.hatta rahmetli michael jackson zenciyken ameliyat olup ten rengini beyazlattı.tipide önceki halinden bambaşka hale dönüştü.yani çirkin olmak zorunda değilsin git ameliyat ol herkes peşinden koşsun.
-
Yüzümüzün şekli,hatları tamamen Genetik ve Dna da saklı oldu için bunu değiştirmek çok zor ve bu ameliyatın kötü sonuçları olup daha berbat bir tipe sahip olabilirim.
-
hayır yanlış biliyorsun.yüzünü gerdirerek gözlerini çukurlaştırarak yüzüne botoks ya da deri ekleyerek yüzünü tamamen değiştirebiliyorlar.bambaşka biri gibi oluyorsun.yüzün yapısının dna ile bağlantılı olması yüzün değiştirilemeyeceği anlamına gelmiyor.
-
Hocam işe yarıyor sa bende gideyim cidden. Şaka yapmıyorum, düzenli olarak ilişki yaşayanlarda özgüven artışı oluyor diyenler var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çenesi güzel insan çirkin olamaz. ciddi çirkinsen çene sorunun vardır çift çene ameliyatı ol burun kalkıyor dudak görünümü değişiyor çenen düzeliyor gözler çekikleşiyor yüzün ilerlemesi tamamlanıyor. 1 ameliyatla bütün yüz değişiyor before-afterlara bakarken hayret ediyorum yaw burun badem göz ameliyatları boşa yapılıyo sanki bu ameliyattan olsunlar
-
psikiyatri nasıl geç kalmışsın diyor öyle bi şey demez sanki 40 yaşındasın
kronik hale gelmeden derken nasıl yani çirkinliği düşünüp hiçbir şey yapamamak mı?
-
geçen gün 87li bi emekçi bacıyla görüştüm, önceden de 2 kez görüşmüştüm
botoks dolgu falan baya şey yaptırmış ama önceki hali daha güzeldi
-
Yav çene sorunum falan yok benim çenem gayet iyi ama yüz hatlarım aşırı çirkin işte sorun burada yoksa yüz organlarında bir çirkinlik olsa ameliyat olurdum kurtulurdum.
-
Kızlar seni gördüğünde çekinip yanından kaçırtacak kadar çirkinliğin varsa kafaya takmamak mümkün değil.
-
Çirkin hissetmek depresyondan kaynaklı.kronik hal derken Depresyonun uzadıkça karakterinde o yönde gelisiyor ve alışıyorsun. Sonra ona karşı tedavi olmak yerine kabullenmeye başlıyorsun depresyonu ve etkilerini.
Geç kalınmış oluyor depresyonun bu kadar yıllar surup tedavi olmazsan. 1 değil 2 değil. 8 yıl gitmiş heee bundan sonrada bir şey düzeleceğinden değil işte.Antidepresanlarla acı hafifletmek amaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun paranoid olman sadece. Ben bile tipime takmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alakası yok, aynaya bakıyorsun, fotoğraflarına bakıyorsun ve çirkin, yamuk bir kafa ve yüz görüyorsun, çirkinlik depresyonun nedenidir, sonucu değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X