Şimdi Ara

Çirkin olmaktan daha kötü bir şey söyleyin. CİDDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dert penis gibidir herkes en büyüğü bende sanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yukarıda annesiz büyümeyi ve sakat olmayı küçümsemiş siz halen ciddi ciddi yazıyorsunuz.. bırakın ne hali varsa görsün, çirkin.
  • Yaşamak zorunda olmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kekeme olmak
    kör olmak
    felçli olmak

kısacası hayatını etkileyecek kadar sağlıksız olmak.

bunun dışında aşırı fakir olmak.
  • Gözlerin olmadan çirkin olduğunu bile göremezsin şükredin biraz
  • Çirkinlikten kötü şeyler var tamam ama çirkin olmayı küçümsemeyin sakın çoğunuz bilmiyorsunuz ne olduğunu.

• Çalışarak kazanılmayan bir dönemdeyiz.
  • İnstadan bir rus erkeği takip ediyordum tek bacağı yok ama çok yakışıklı ve spor yapıyor fiziği güzel sevgilisi muazzam güzel evlendiler 2 sene takip ettim şuan hesabımı dondurdum ismi aklıma gelmiyor adam tekerlekli sandalyeyi çok fazla kullanıyor hatta sevgilisi tekerlekli sandalyede kucağına falan oturup foto çekiyorlar inanılmaz tatlı bir ikili ama ben kızın adam yakışıklı diye onunla olduğunu sanmıyorum eğer dış görünüşe bu kadar önem verse yanyana fotoları var adamın tek bacağı yok aralarındaki sevgi aşk muazzam derecede herkese nasip olmaz tip her şey olmayabilir değişkenlik gösteriyor bence zeka olarak sorunları olmak en acı durum zeka geriliği veya alzheimer gibi hastalıklar benim dedem arabasız yaşamazdı hep yanında otururdum şimdi arabayı ben sürüyorum o benim yanımda oturuyor direksiyonu tutuşu bile gözümün önünden gitmiyor ben ne kadar üzülüyorum biliyormusun yıllarca o güçlü adamın yanında oturmuşum şimdi o adam gücünü kaybetti ve belkide son zamanlarını yaşıyor bu ne kadar ağır bir yük biliyormusun belki fazla duygusal yaşıyorum ama hayatta tipten daha önemli oldukça fazla şey var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

yakisikli ve zengin olmak

yenim ediyorum biktim, kizlar pesimi birakmiyor, markete gidiyorsun,
    haddini bilmez kiz elini tutuyor . parayi uzatirken,
    manava gidiyorsun kiz diyor ki "bide benim portakallarin tadina bak istersen"
    mobilya aliyorsun kiz " isterseniz yatagi deneyelim" diyor

yeter arkadaslar biktim artik inanin God damn it

halinize sukr edin , bide yakisikli ve zengin olsaniz ne sikintilariniz olacak ah ah
    kayıkçının küreğinede bindiriyolar mı :D
  • Zeka özürlü olmak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.