Şimdi Ara

Çirkin olmaktan daha kötü bir şey söyleyin. CİDDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: engortos Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trollük olsun diye demiyorum ama düşününce çirkin olmaktan daha kötü bir şey aklıma gelmiyor. Kısa boylu olmak demeyin, ortalama tipli olup kısa boylu olmak çirkin olmaktan her türlü daha iyidir. Martin Freeman mesela. Tipi düzgün, boyunu kompleks ettiğini sanmıyorum küçükken. Fakir olmak demeyin, çalışarak kazanılır. Hatta ortalama tipli olup bir kadınla aşk yaşarken daha fazla para kazanma hırsı olur, içgüdüsel olarak.

Lan aynaya baktığında o şekilsiz suratı görüyorsun hep daha kötü ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet aç, evsiz soğukta kışta eksi derecelerde evsiz barksız yaşıyor, el kadar bebekler donuyor, kimisi ölüyor kimisi savaşta sülalesini kaybetmiş. Kimi felçli, aileden birinin içirdiği çorba ile hayatta kalıyor, onu da kendi bile içemiyor. Kimi kanser, saçlar dökülmüş, acı içinde ölümü bekliyor.

Bey efendiye göre çirkinlik cehennem azabı. Ayağına çöp batsa acıdan oturur ağlarsın, aklına ne çirkinlik gelir ne güzellik, acı dinsin diye her şeyi vermeye razı hale gelirsin. Sen hayvan değilsin, mantığını beynini kullan. En kötü şey çirkinlik diyecek kadar aklı noksan olamazsın?
  • Annesiz büyümek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Annesiz büyümek.
    Çirkin olmanın yanında %1 bile değil.

• Sakat olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-109E6F2DA

Sakat olmak.
    Çirkin olmakla aralarında o kadar fark yok.

• yatalak yaşamak olabilir mi
  • insanlar senin altını bağlıyo bez takıyolar yemek yediriyolar falan hani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok da yakışıklı bi yatalak olduğunu düşün ne kafanı kaldırabiliyon ne gülebiliyosun sürekli sıvı gıdalarla besliyolar seni ama çok yakışıklısın
  • Fakir olmak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube a the extraordinary case of alex lewis yaz türkçe altyazıyı açıp izle.

• Dünya üzerinde ne büyük acılar dertler var saçma sapan konuşmayın

• O zaman çirkinlik de demeyelim estetikle düzelirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 18 Ocak 2019; 14:31:49 >
  • Çirkinle evlenip çocukların hayatını karartmak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6FB1B3DEC

Çirkin olmakla aralarında o kadar fark yok.

Alıntıları Göster
    Bacakların felç olsun bakalım fark yok mu anlarsın
  • yakisikli ve zengin olmak

yenim ediyorum biktim, kizlar pesimi birakmiyor, markete gidiyorsun,
    haddini bilmez kiz elini tutuyor . parayi uzatirken,
    manava gidiyorsun kiz diyor ki "bide benim portakallarin tadina bak istersen"
    mobilya aliyorsun kiz " isterseniz yatagi deneyelim" diyor

yeter arkadaslar biktim artik inanin God damn it

halinize sukr edin , bide yakisikli ve zengin olsaniz ne sikintilariniz olacak ah ah
  • Millet aç, evsiz soğukta kışta eksi derecelerde evsiz barksız yaşıyor, el kadar bebekler donuyor, kimisi ölüyor kimisi savaşta sülalesini kaybetmiş. Kimi felçli, aileden birinin içirdiği çorba ile hayatta kalıyor, onu da kendi bile içemiyor. Kimi kanser, saçlar dökülmüş, acı içinde ölümü bekliyor.

Bey efendiye göre çirkinlik cehennem azabı. Ayağına çöp batsa acıdan oturur ağlarsın, aklına ne çirkinlik gelir ne güzellik, acı dinsin diye her şeyi vermeye razı hale gelirsin. Sen hayvan değilsin, mantığını beynini kullan. En kötü şey çirkinlik diyecek kadar aklı noksan olamazsın?
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Hocam konuya bir şey yazdım izleyin onu youtubedan.

Bir adam var abd de yakışıklı, evli, mutlu çocuğu var ve sağlıklı.

Ağır enfeksiyon tarzı birşeyler oluyor adama ve sadece bir günde iki bacağını, tek kolunu kaybediyor ve yüzü vs. Eriyor şekil değiştiriyor.

Dünya üzerinde ne büyük dertler acılar var bu konuyu açan arkadaş 2 gün hastalıkla vs. karşılaşsa haline şükreder.

• Yarım yakışıklılık daha kötü hocam.

Çirkin olmaktan daha kötü bir şey söyleyin. CİDDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetriser -- 18 Ocak 2019; 15:45:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Basur olmak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.