Şimdi Ara

Çirkin ve kısa olduğum için kızlar bakmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çevremde hiç dediğin gibi kız yok

• Eskilerin bir lafı vardır;

Takam kafana 

• Up
  • Kızların size "bakmak zorunda" olduğunun garantisi mi verildi pardon? Şu zihniyetten çıkın artık. Eğer müslümansanız bu zihniyet doğru değil. Daha fazla yorum yapmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DavidLynchh

Çok kısa erkekler için üzülüyorum cidden zor. Kısayim diye ağlayan kizi da anlayamam. Sadece kız olman yeter rahatlık için

kısa olduğum için toplu taşımada kafama dirsek yemeye alışkınım da geçen metrobüste burnuma yanlışlıkla yumruk yiyince hem canım çok acıdı hem çok sinirlendim :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 24 Aralık 2024; 12:0:38 >
  • Uzayincani kullanıcısına yanıt
    Minübüse binin uzun hissedin hocam ben şahsen L şekli alıyorum dar araçlara bindiğimde
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

siz çözümü bulmuşsunuz hocam  

araç tutması olduğu için en son tercih ettiğim ulaşım olur kendisi :((

• Biraz özgüven yap spora falan git kitap oku diyet yap kendine verdiğin değer arttıkça insanlarında doğru orantılı olarak artacak
    Zenginsiniz hocam
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

zengin değilim de öğrencilik kazandırıyor bu devirde  

minibüsten önce otobüs gelir, ondan önce metro, metrobüs... :(

Goca yörükler sadece köy arabalarını kullanır hocam bizde öyle imkan yok
  • Peki bu sorunun cozumu icin ne yaptin bugune kadar? Herkes agliyor ama cok azi elini tasin altina koyup aksiyona geciyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Başbilen

Goca yörükler sadece köy arabalarını kullanır hocam bizde öyle imkan yok

yörüklük de zordur be hocam

• Kısa kız bul o zaman sen de. 1.50 kızlar var, onlardan boyu dert etmeyeni illa ki vardır. Kızlardaki takıntı topuklu giydiği zaman senden uzun görünmek istememesi.

Kızlar daha çok kendine güvene bakıyor gibi. Depresif olduğumuz için negatif enerjiyi hissedip yaklaşmıyorlar. Öncelikle çözmek gereken sorun bu.

Neşeli mutlu ve kendine güvenen bir insan olmadıkça o çekici enerji olmuyor. İstediğin kadar uzun ol, paran olsun yanaşmazlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.