yav daha bugün çarşıda dolaşırken 170-175 arası kaç tane adamın yanından geçtim hepsinin yanında decent üstü kız var senin sorunun boy tip değil karakter. |
ÇİRKİNSENİZ UNİVERSİTE HAYATI.. (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kızlar ve hayat bunu anlamıyor dostum.
istersen odtü eee kazan, babadan fakir ol.
15 sene önce köyde yaşayan ama istanbul beylikdüzünden 5-6 parsel arsa alan babanın çocukları senden daha iyi hayat yaşayacak.
ha, okumak belli bir eğitim almak demektir.! hepsini biliyorum ama burada 7/24 maaş konuşuluyorsa çoğumuz para için okuyoruz.
ama olay beylikdüzü örneğine gelince “biz okuyoruz, okumak para için yapılmaz ya” diyoruz.
biz de böyleyiz.
kabul etmek deniliyor buna.
sen de hayata çirkin olarak 2-0 geride başladığını unutmayacaksın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bir gün dershanenin önünde yine sigara içiyoruz
dershanede çok güzel bir kız vardı.. eskisehirde kimya müh kazandı.
kızın yanında abartmıyorum 170 esmer çirkin diyebileceğimiz bir çocuk vardı. zaten bu cocuk bizim dershaneye gelir giderdi.
altında porsche’nin suv’si vardı -sanırım cayanne- son model olmasa da 3-4 milyondur.
cocuk 19 yasında.. altında porsche vermisler. kızı aldı gitti
neden 170? belli değil mi ne önemi var
diğerlerini bilmem de senin olduğun gibi özgüvensiz olmak -17372772 puan
eskiden fakirlere tanrı bırakılırdı, afrikayı da böyle sömürdüler.
şimdi de modernizmde elimize özgüven ve ümit diye bir soyutluk verdiler..
yıllardır ağzımızda.
devam böyle.
alakası yok bu arada. türkiyede zengin insan oranı %8 falandır. geri kalan kısmın yarısını erkek varsaysan %46, bu kesimden de maksimum %4-5 yakışıklıdır. geri kalanı sıradan insan. çoğu da düzgün sevgililik, evlilik hayatı yaşayabiliyor. fazla ütopik olarak hayal ediyorsun dünyayı, değil. sıradansın, milyonlarca insan gibi. ama eğer sen de çok güzel kadın istiyorsan, onun da yakışıklı-zengin erkek isteğine saygı duyman gerek. şansının daha az olmasından doğalı yok.
Karamba aslında haklı bir ara görüşelim senle. Karambanın haklı olduğunu birkaç sene içinde anlayacaksınız.
-
Bu cocugun sevismesi lazim yanıyor yanıyorrr
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok gerçekten, bunlar benim dusuncelerim. sen de az cok hakimsindir.
yok bro. bu cocuk cidden hic ilgi cekici bi tip degil. ancak gay olabilirse aradigi ilgiyi bulabilir bence. bu yuzden bi kac sene sonra karambanin gay iliskisi olacagini dusunuyorum.
Moruk dusuncelerin dogru da. Karı kızı cok kafaya takiyon. Kafayi bozmussun biraz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutio_sanchez -- 23 Ağustos 2023; 21:23:6 >
7 aldım
Zorlasam belki.de 8 olur
Şansım nedir
gay değilim de ilgi çekici bir tipim yok, burada neden anlasmıyorlar anlamıyoum ki.
Kendi beceriksizligin sucunu kabullenemeyecek ve senin elinde olmayan genetik nedenlere atacak kadar gucsuz oldugun icin sevgilin olmuyor. Problem odakli olmayi birakip problemleri çözmeye baslayan adam olunca hayatinda bir iliski olabilir. O zamana kadar kadinlarin acidigi ve friendzonea atmaya calistigi bir insan olacaksin.
-
Hocam gay taklidi yapsam kızlarla sosyalleşmek daha kolay olur mu?
ya senin de niyetin zaten var gibi ajdoakfpd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 23 Ağustos 2023; 21:36:24 >
Olayın tiple miple alakası yok, muhtemelen zayıf karakterli bir adamsın. Para konusunda bir nebze haklısın ama paralı bir beta da aldatılır mesela. Her şeyin başı karakter ve kişisel gelişim.
Dış görünüş önemli bir şey tamam da diğer her şey çok iyi de tek sorun tip mi awk:)Niye hep güzelllik çirkinlik konusu açıyorsun.
Seçemediğin bir zamanda seçemediğin bir yerde seçemediğin bir bedende doğuyorsun ve hayatında değiştirebileceğin neredeyse hiçbir şey yok yani yakınınca yarın kıvanç tatlıtuğ olmayacaksın,
Ne bileyim 2000 yıl önce tanrı kral olarak da doğabilirdin insanlar sana tapabilirdi ya da milyarder birinin oğlu olarak doğsan hayatında istediğin her şeye sahip olabilirdin bu ihtimallerin yanında gidip tüm gün çirkinim diye yakınmak saçma geliyor git bari daha mantıklı şeyler için yakın.
-
Şu geçen seneki videoyu salsana
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X