185 üstü boy - 4 puan esmer olmamak (kumral,sarı olmak) - 1 puan ortalama üstü fenotip - 1 puan yakışıklı olmak - 4 puan ortalama ya da çirkin fenotip - 0 puan ayda 10k+ harcayabilmek - 2 puan istanbul ankara izmir antalya gibi yerlerde okumak - 1 puan daha önce ilişkinizin olması ve daha önce psikolojik destek almamak - 1 puan eğer yukarıdaki kriterlerden 5 puan altında aldıysanız geçmiş olsun, universitelerde muhtemelen hiçbirinden yüz alamayacaksınız. ya universitelerde yüksek gno’lu bir mühendis olup kasıntı alanlarla uğraşıp savunma sanayisinde çalışıp 25-26 yaşlarınızda ilişkinizi tadıp üzerinden 10-15 ilişki yapan, zamanında eğlenmiş kızın efendi ve statüsü olan erkek sevdasının bir ürünü olursunuz ya da ağzında sigara, orada burada dolanan, içten içe ilişkiyi takmayan ama universiteyi de nasıl yatarak bitirdiğini kendisi de bitmeyen, 31’ci 6 senede bitiren bir tip ya da incel olursunuz. okul okumak, sadece ilişkiyi kapsamıyor ama maalesef hayatta öğretilen klişelerin başında; sağlık,para,ilişki gelir. bunlar çok önemlidir ve ilişkinin asıl olayı zaten sağlık ve paradan geçiyor. 5 puan üzerinde aldıysanız, başarılı ve mutlu bir üniversitede hayatı yaşayıp muhtemelen universite okuyabildim diyeceksiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 23 Ağustos 2023; 20:45:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÇİRKİNSENİZ UNİVERSİTE HAYATI..
-
-
Ayda 10k harcayabilmenin puani çok düşük
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka bu konuyu nolur sal artık
daha yolun başındayken hayatın sırrını bulmuşsun karamba
forumu bırak artık
-
5 aldım awk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yine başladık
Evet hayırlı uğurlu olsun yeni konu
Forumun hayata bakış açısı beni korkutuyor, ne biçim bir yaşama olum bu? Çok gereksiz şeyleri kafanıza takıyorsunuz lan. Troll posttur gerçi bu ama her üç trol için biri cidden böyle düşünüyor
Yav tipinde sorun yok senin git kafanı dersine odakla
14
düşünsene sayısal puan türünde 3,5 milyon kişiyi eleyip ilk 1000’e giriyorsun ve
ortalama tiple çirkin bir tipin ayrımı olduğunu düşünüyorsun.
ortalama tip demek çirkin demek.
geçen gün işyerinde beyaz yaka bir kadına kartımın olmadığını söyledim yemekhanede, yemekhanede iğrenerek bakış atıp basamam dedi. muhtemelen halkla ilişkiler mezunudur.
Normal bir tepki kartın olmasa ben de aynı tepkiyi veririm
özgüvensizlik, iletişim yeteneği zayıf olmak, genel kültür yoksunluğu, sıkıcı olmak önce bunları hallet sonra yok kumral yok siyahi bahanelerini üretirsin.
-
sadece boyuma (175) ve tipime söylenen lafları duysan üzülürdün.
Elinde olmayan özelliklerine odaklanmak yerine elinde olan,değiştirebileceğin özelliklerine odaklanmanı öneririm
heidegger’dan wittgenstein’a kadar felsefe kitap arşivim var.
bir sürü konuda da bana söylenir çoğu şey, sorulur.
çevremde bilgili biri olarak tanınırım.
Daha küçüğüm daha tipsizim kimse bana demiyor
Forumda sızlanmayı bırak hiçbir şey eline geçmiyor lol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 23 Ağustos 2023; 20:54:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kanka bu konuyu nolur sal artık
|
eskiden fakirlere tanrı bırakılırdı, afrikayı da böyle sömürdüler. şimdi de modernizmde elimize özgüven ve ümit diye bir soyutluk verdiler.. yıllardır ağzımızda. devam böyle. |
daha yolun başındayken hayatın sırrını bulmuşsun karamba forumu bırak artık |
Benzer içerikler
- kırık obp ile sınava hazırlanmak
- ea ilk bin için kaç net
- gelecekte iç mimarlık
- ihlas vakfı hangi cemaatin
- devlet dershaneleri ücretsiz dershaneler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X