Şimdi Ara

CISCO 800A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. CISCO 800A ADSL modem var. modem ağ geçidi olarak 10.42.122.45 görüyor bu adresi explorer yazdığım zaman kullanıcı adı ve şifre soruyor: böyle bir bilgi ne kitapçıkta var ne ben biliyorum. yardım pls.

• modemin ayarsayfasindan lan bolumune gelip bu ayarlari değiştirmeyi düşündünmü hiç??
    yani bilinen bir ip ver bilinen bir gate way gir
  • modmein ayar sayfasına giremiyorum zaten sorun orada.

sistem otomatik olarak gate way 10.42.122.65 görüyor . tmm sorun değil ama gate way ip gitrdiğim zaman kullanıcı adı ve şifre sorması garip. bildiğim kadarıyla cisco nun ilk girişte şifre filan sormuyor.
  • Arkadaş kitapçığı cd sinde falan olması lazım yada aldığın yere sor ...
  • kitapçığında yazar iyi bak. yok illa yazmıyo diyosan cisco yu ara yardımcı olurlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HaKaN_

Selamlar. CISCO 800A ADSL modem var. modem ağ geçidi olarak 10.42.122.45 görüyor bu adresi explorer yazdığım zaman kullanıcı adı ve şifre soruyor: böyle bir bilgi ne kitapçıkta var ne ben biliyorum. yardım pls.

cisco 800A adsl modemde ilk defa duydum...Konsol portu falan yok mu bunun? Telnet at 10.42.122.45. username ve kullanici adina "cisco" yaz...bakalım ne olucak...büyük bir ihtimalle DHCP çalışıyordur üstünde..Eğer config# moda geçerse "write term" veya "sho run" komutlarını ver eğer kabul ederse çıktısıınız buraya at..Ben ATM konfigürasyonu yapıyorum Cisco ADSL modüllerine belki aynı olabilir...
  • admin admin dener misiniz? Ben bu arada notlarıma bir bakayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.