Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Merhabalar; Ürün yaklaşık 3 senedir bende. Şimdiye kadar herhangi bir arıza veya tamir görmedi. Halen ilk günkü gibi tıkır tıkır çalışmaktadır. Kompakt dizaynı sayesinde yer kaplamaz ve dikkat çekmez. Wireless çekim gücü oldukça tatminkardır. Ürünü hem router hemde Access Point olarak kullanabilirsiniz. Şahsen ben şimdiye kadar Access Point olarak kullandım. Artık ihtiyacım kalmadığından dolayı satışa sunuyorum. Alacak kişiye şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Detaylı özellikleri aşağıda verilmiştir.
FİYAT: 30TL
Özellikler 4 port Switch, 125Mbps Acess Point(802.11b/g) Kompakt şık dizayn Açma/Kapatma düğmesi Kablo/DSL internet baglantinizi ethernet kablosu veya kablosuz olarak paylasabilirsiniz Hem 11Mbps(802.11b) hemde 54 Mbps(802.11g) cihazlar ile uyumlu Güçlü SPI Güvenlik duvarı, Kablosuz bağlantıda MAC adres filtreleme WPA/WPA2 şifreleme ile güvenli kablosuz bağlantı Dahili 2Dbilik anten %80'i geri dönüştürülmüş malzemeden üretilen paket ve dökümantasyon Türkiye koşullarına uyumlu Energy Star uyumlu verimli elektrik adaptörü Türkçe Linksys destek hattı 0 212 444CSCO(2726)
Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.