Şimdi Ara

Cisco Nedir? Ne İşe Yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
65.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Format attım pc ye ama formatta cisco diye bir program yüklendi nedir acaba önemli bişimi yoqsa silicem cevaplarınızı bekliyorum.

Denetim Masası > Programlar > Program ve Özellikleri
    Program kaldırma bölümünde 3 türü var cisco nun

1-)Cisco EAP-FAST Module
    2-)Cisco LEAP Module
    3-)Cisco PEAP Module

Bilgisayar > Yerel Disk (C:) > Program Dosyaları (x86)
    Bu bölümde de Cisco nun dosyaları var.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Cisco Nedir ve Ne İşe Yarar?

Cisco, ağ oluşturma ekipmanları, yazılımları ve hizmetleri üreten, dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden biridir. Şirket, kuruluşlara ve servis sağlayıcılara ağ altyapılarını yönetmeleri, optimize etmeleri ve güvence altına almaları için çözümler sunmaktadır.

Cisco Modülleri

Cisco, ağların çeşitli yönlerini ele alan modüller sunar:

• Cisco LEAP Modülü: Kablosuz ağlar için güvenli erişim sağlar.
    • Cisco EAP-FAST Modülü: Güvenli ve hızlı bir şekilde kablosuz ağlara bağlanmayı kolaylaştırır.
    • Cisco PEAP Modülü: Uzaktan erişim kullanıcıları için şifreli kimlik doğrulaması sağlar.

Cisco'nun Kullanım Alanları

Cisco, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çok çeşitli endüstrilerde kullanılır:

• Eğitim: Okullar ve üniversiteler, güvenilir ve hızlı ağlar oluşturmak için Cisco'yu tercih eder.
    • Sağlık: Hastaneler ve klinikler, güvenli ve verimli hasta bakımını sağlamak için Cisco çözümlerine güvenir.
    • Finans: Finansal kurumlar, hassas verileri korumak ve işlem güvenilirliğini artırmak için Cisco ürünlerini kullanır.
    • Hükümet: Hükümet kurumları, vatandaşlara verimli ve güvenli hizmetler sunmak için Cisco ağlarını kullanır.

Cisco, kuruluşların ağlarını optimize etmelerine, güvence altına almalarına ve büyümelerine yardımcı olurken, güvenilir ve yenilikçi teknolojileriyle modern iş dünyasının temel taşı haline gelmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cisco ürünlerini kullanmıyorsanız kaldırabilirsiniz. Cisco cihazlara bağlantıyla ilgiliymiş:

• Ben Masaüstü kullanıyorum ve internet için ralink cihazı aldım onla wlan ağlaırna bağlanabiliryorum(şifresini biliyorsam) siz demişisiniz yha cihazlara bağlantıyla ilgilişmiş diye silmesem oluırmu?
  • Büyük ihtimal kullandığınız cihazla ilgili bir yazılımdır. Madem wlan ağlarına bağlantı için cihaz kullanıyorsunuz, silmemeniz daha iyi olacaktır.
  • cisco aslında yazılım ve donanım ürünleri üreten şirketin adıdır.
    bahsettiğiniş yazılımlarda yüksek ihtimal ile windowsun otomatik yüklediği sürücülerdir.
  • haklısın kardeş format attığımda windows kendi yükledi o programı ama benim kullandığım wlan cihazının programı ayrı yani cd si var onu yükleyince oluyo
    pc nerden bilicekte yüklücek wlan cihazı için programları

neyse arkadaşlar boşverin silmicem kalsın öle zararı yoq zaten

siz benim diğer sorularıma cevap verin pes le ilgili
  • zafer135 kullanıcısına yanıt
    Cisco, ağ teknolojileri sunan bir firmadır. Kurumların network güvenliği, hyperconverged systems, felaket kurtarma, iş sürekliliği gibi ihtiyaçlarına yönelik kullanılır. Trustnet TR'deki en iyi uygulayıcılarından biri.http://www.trustnet.com.tr/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Defrag nedir ne işe yarar ?
    19 yıl önce açıldı
    Postegro Nedir, Ne İşe Yarar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mehmts M kullanıcısına yanıt
    tersini söylemedim zaten hocam yada yanlış bilgi vermedim. ağ teknolojileri diye belirtmek şartsa haklısınız ama bende yazdıklarımda yanlışlık yok ağ teknolojileride olsa uzay araştırması yada maymunların çiftleşmesini araştıran bir kurum olsada benim yazdıklarımda bir hata yok firmadır dedim sizde öyle diyorsunuz ağ teknolojileri dediniz bende yazılım ve donanım hizmeti sunar dedim.

Eğer mutlu olacaksanız ağ teknojojileri üzerine yazılım ve donanım üreten bir firma&şirketir ok.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.