Şimdi Ara

Cisco Sertifika Eğitimi (CCNA) alabileceğim kurs tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk defa CISCO (CCNA) sertifika kurslarına katılmak istiyorum. İstanbulda yetkili eğitim merkezleri nereleridir?
    Tavsiyeelrde bulunup sebebinide yazarsanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fourfour

Merhaba Arkadaşlar;
    İlk defa CISCO (CCNA) sertifika kurslarına katılmak istiyorum. İstanbulda yetkili eğitim merkezleri nereleridir?
    Tavsiyeelrde bulunup sebebinide yazarsanız çok sevinirim.

merhaba arkadaşım cisco sertifikasını alabileceğin en iyi yer bilişim eğitim merkezidir ,çok yetkin bir kadrosuvar ve microsoftdan adobe ye kadar birçok büyük kuruluşun yetkili kursu ayrıca diyelim sınavda başarısız oldun ama derse katılımda devam sıkıntısı yaşamadın ozaman aynı kursu tekrar ücretsiz alabiliyorsun
    kursla ilgi bilgiyi bu adresden alabilirsinhttps://store.donanimhaber.com/ea/73/df/ea73df9692d3dbed227bb0f523d3f6c5.jpg
    ayrıca buay birde kariyer kampanyalarıvar
     Cisco Sertifika Eğitimi (CCNA) alabileceğim kurs tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laleli1 -- 26 Mart 2012; 11:59:43 >

• ITU.
  • http://www.btegitim.com/V1

Ben geçen sene kursa gittim fakat okulumdan dolayı sınava girememiştim, sonra da yazilim işine girince CCNA'e ihtiyacım olmadığını hissettim.

Kurs çok iyi bence, Cüneyt Morten hocamız vardı. Anlatış tarzı, kaynak desteği, tecrübelerini bize çok iyi aktardı. Tavsite ederim.
  • itu iyidir.
  • Ben de ITU diyecegim. Zaten Morten de (Bulent) ITU kokenlidir. Turkiye'deki ve Avrupa'daki bir cok "resmi merkezi" kendileri egitiyor. Egitmen kadrosu son derece deneyimli.

Btegitim de iyi bir tercihtir. Uzun suredir bu isin icindeler ve hic bir zaman seviyelerini dusurmediler.

Sadece daha onceden bu konu hakkinda bilginiz yoksa sikistirilmis kurslara ragbet etmeyin. Pek bir sey ogrenemezsiniz, zamaniniza yazik olur. CCNA egitimini 6 ayda tamamlamak konulari ogrenmek acisindan sizin icin daha iyi olacaktir.
  • Arkadaşlar İstanbul'u çok bilmiyorum ancak Ankara için önereceğim bir yer var.
    Meşrutiyet Caddesi'nde CLIGuru. Web adresleri şöyle;
    www.cliguru.com.tr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yds Eğitimi Tavsiye
    3 yıl önce açıldı
    Bursa IELTS kursu tavsiyesi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden bilişim egitim merkezini öven arkadaşın bir mesajı var ?
  • İstanbulda microsoftun yetkili eğitim merkezi olan bilişim eğitim merkezi var, internetten ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz ncak benim tavsiyem gidip yüz yüze görüşmenizdir. umarım faydası dokunur.
    iyi günler.
  • CCNA eğitimi veren bilişim eğitim merkezi var. Ama hangi ildesin sen ? Birçok yerde şubesi var da ona göre öneriyim sana . Ama bu konuda gayet başarılılar öneririm.
  • ttelekom vb. birçok büyük kuruluş ccna belgesi istiyor benimde bildiğim bir kursvar bilişim eğitim merkezi isminde orada çok çok başarılı cisco sertifikaları veriliyor ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevsun -- 19 Ağustos 2012; 1:06:31 >
  • İstanbulda mesleki eğitim kursları veriyor,ben aldım bir adet yurtdısından gelen belgeleri basıp verdiler geçen sene.
  • İTÜ ve BT iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.