Şimdi Ara

Çit ekran kartı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    beta sürümleri alfanın bir üstleri olup temel hatalar giderilmiş halidir. eksik veya ufak hatalar olabilir o yüzden hala deneme sürümleridir. omega=whql (Windows Hardware Quality Labs) yani anaşılır dilden söylemek gerekirse daha güvenli sürüm diyebiliriz, senin saynede yeni şeyler öğreniyorum
  • akak93 kullanıcısına yanıt
    Hmm, konumuza dönebilir miyiz? Omega zaten yüklüydü bende, üstüne beta yüklemiştim. Driverla alakası yok. Inteli yüklemedim onu belirteyim.
  • DollarKing D kullanıcısına yanıt
    anladım. kusura bakma daha fazla yardımcı olamıyorum yeni bir konu açarak gpu nun nasıl aktifleştirildiğini sorarsın. iyi günler
  • bir arkadaşım aynı konudan muzdarip olduğunu belirtti şans eseri bir bağlantı buldum işine yarar mı bilmiyorum paylaşmak istedim
    AMD Değiştirilebilir Grafikleri Ayarlama
  • akak93 kullanıcısına yanıt
    Zaten ben bunları biliyorum. Aynı şeyleri tekrar gösteriyorsun. O konuyu açarak iş görmez buda aynı şeyi hedefliyor ama CCC işe yaramıyor.
  • gelişmiş görünüme geçiş yaptık ve arkadaşın bilgisayarında sorunu çözdük aynı şeyi göstermiyorum. ccc de ss alır mısın

edit: arkadaşın kullanmakta olduğu bilgisayar lenovo g5070 r5 m230 amd ekran kartına sahip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akak93 -- 27 Nisan 2015; 20:46:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.