Bugün güncelleme mi geldi oyuna ? |
Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (15. sayfa)

-
-
evet dün geldi
-
Anladım, kötü olmuş. Sürekli güncelleme gelir oldu bu oyuna da, yakın zamanda güncellemeye çalışırım.
-
Çok sağ olun kolay gelsin
-
oyun kendiliğinden ingilizce oldu reis güncelleme gelmiş sanırım
-
Oyuna güncelleme gelmiş arkadaşlar, yamayı güncelledim. Birazdan paylaşacağım, yenisini kurduğunuzda sorunlar çözülecek.
-
Çok sağ ol hocam. Oyunu ilk kez dün indirdim ama bir türlü yama olmuyordu. Meğerse güncelleme geldiği içinmiş. Yeni yama yayınlanınca deneyeceğim hemen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I can finally sleep -- 5 Nisan 2025; 11:7:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe Yama V13 olarak güncellenmiştir. V13 ile oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir.
-
Sayın hocam ellerinize sağlık tekrardan. Ben oyunu henüz yeni edindim sanırım son sürümle uyumu bozulmuş yamanın yani oyuna güncelleme gelmiş gibi. Zahmet olmazsa bir ara düzeltebilir misiniz acaba
-
Hangi platformdan oynuyorsun, başka kimse bildirmemiş. Güncelleme gelse bir çok kişi yazardı normalde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X