evet I18n güncelleme gelmiş 2 3 güne düzeltir herhalde volktyson |
Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (11. sayfa)

-
-
l18n güncelleme gelmiş. O yüzden yamayı görmüyor maalesef
-
Şu lanet olası oyunu bi ağız tadıyla oynayamadık. bi ona güncelleme geliyor bi buna güncelleme geliyor. @volktyson napsın...
-
Türkçe Yama V10 olarak güncellenmiştir. V10 ile oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
Teşekkürler
-
Dostum eline emeğine sağlık. Uğraşın için özellikle teşekkür etmek istedim.
-
Rica ederim, iyi oyunlar
-
Rica ederim, elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İyi oyunlar
-
ellerine emeklerine sağlık hocam şu işi karşılıksız yapıyorsunuz ya sizde hayat boyunca hiç sıkıntı çekmeyin inş
-
Rica ederim ne demek, keyifli oyunlar
-
elinize sağlık ama bir türlü kuramadım? ilk steam denemelerim :\
-
Kurulum videosundaki adımları atlamadan yaparsan, sorunsuz bir şekilde kurabilirsin. Farklı bir hata veya sorunla karşılaşıyorsan geri dönüş yap, yardımcı olurum
-
yama yine çalışmıyor sorun nedir acaba?
-
güncelleme geldi sanırım yama çalışmıyor :(((
-
Ben oyunu bugün indirdim yama yaptım ama olmadı. Herhangi bir hata da vermedi kurulum yaparken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyuna güncelleme gelmiş. Yamanın güncellenmesi gerekiyor.
-
Sanırım Oyuna Güncelleme Geldiğinden Dolayı Çeviri Olmuyor. Sadece Bende Bir Problem Yoktur Diye Düşünüyorum :)
-
bekliyoruz kral
-
bekliyoruz reis
-
Bekliyoruz hocam 🙏🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X