Yamayı yapamayan bi tek benmiyim ? ne denediysem olmadı |
Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (9. sayfa)

-
-
Selam dostum
Oyun güncelleme aldığı için hiç bir yama çalışmıyor şuanda. Güncelleyecekler bekliyoruz.
-
teşekkür ederim gerçekten kafayı yiyecektim. oyun dosyalarının içinde dil dosyası da bulamadım ki el yordamıyla değiştireyim... neyse @volktyson hocamın elleri dert görmesin. dört gözle bekliyorum.
-
Dil dosyalarını bulup oyunu çevirdim ancak yine de çöküyor, problemi çözdüğümde paylaşacağım.
-
@volktyson bekliyoruz reisim
-
bekliyoruz kolay gelsin hocam
-
Ocak olmadan yama gelir mi hocam?
-
@volktyson Her gün Yama Geldi mi Diye Siteyi 5 Kez Ziyaret Ediyoruz. Emekleriniz İçin Çok Teşekkür Ederiz. Dört Göz İle Yamayı Bekliyoruz. Ne zaman geleceği hususunda bilgi verir iseniz sevinirim. Kolay Gelsin. İyi çalışmalar.
-
%90 bugün paylaşmış olurum arkadaşlar
-
Paylaş hocam valla süper olur beklemedeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heyecanla bekliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sırf türkçe yamayı bekliyorum oyunu oynayabilmek için emeğinize sağlık. bugün çıkar mı?
-
valla ya her gun eve geldiğimde foruma girip bakıyorum merakla :D
-
Türkçe Yama V9 olarak güncellenmiştir. V9 ile oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisine yeni kurulum notları, kurulum videosu ve linkler eklenmiştir. Kurulum talimatlarına veya videoya göre kurulumu yaparsanız sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz. Bizlere destek olmak isterseniz, discorddan veya özel mesaj kısmından ulaşabilirsiniz. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz.
-
-
Elinize sağlık hocam sorunsuz çalıştı.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Eline emeğine sağlık
-
Rica ederiz, iyi oyunlarr
-
Selamlar,
Xbox da yine çalışmadı maalesef :(
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X