Şimdi Ara

Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
21
Favori
93.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• volktyson kullanıcısına yanıt

teşşekkürler hocam elinize, emeğinize sağlık

• Rica ederim, iyi oyunlar arkadaşlar  

Hocam son sürüm 1.1.11f1 update ile uyumlu hale getirebilir misiniz?Birde son sürüm korsanda çalışır mı?

• gorkem9595 G kullanıcısına yanıt

Oyuna yeni güncelleme mi geldi ? Sürüm uyumlu olduğu sürece korsanda da çalışır evet

Evet hocam 24 ekim'de v1.1.11f1 olarak yeni güncelleme geldi kontrol edebilirsiniz.Bu sürüme uyumlu güncelleyebilirseniz sevinirim.Teşekkürler.

• Anladım, daha önce kimse bildirmediği için haberim yoktu. Oyunu yüklü olan birisi varsa, hızlıca bakabilirim. Yoksa oyunu indirip güncellemem uzun sürer

• Merhaba kolay gelsin

06.11.2024 tarihli çıkıcak Planet Coaster 2 adlı oyunu da çevirebilir misiniz?

ona göre satın alım gerçekleştirmesi yapacağız

iyi günler dilerim

• Oskis kullanıcısına yanıt

Merhaba teşekkürler, oyun çıkış yaptıktan sonra oyuna erişimimiz olduğunda bakabiliriz.

• Dlc'ler dahil mi acaba çeviriye ?

• Türkçe Yama V8 olarak güncellenmiştir. V8 ile oyunun son sürümüne güncellenmiş olup, yeni eklenen yerler çevrilmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Dlc'lere sahip olmadığım için deneme şansım olmadı. Ana oyunun içindeki her şeyi çevirdik. Şuana kadar hiç geri dönüş gelmedi Dlc'ler hakkında, o yüzden tam net bir şey diyemiyorum.

• hocam programı yönetici olarak açtım oyunun kurulu olduğu yeri seçiyorum yükle dediğimde 2: oyun bulunamadı hatası veriyo

• XxevozZ X kullanıcısına yanıt

Hangi platformdan oynuyorsun oyunu

• Teşekkürler. Emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seko5454 kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar.

• Güncel hali ne zaman paylaşılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni güncelleme geldi, türkçe çalışmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giannizzero -- 11 Aralık 2024; 18:16:43 >

hocam yenı guncellemeyı beklıyoruz

• Valla arkadaşlar elimde çok fazla iş var. Vaktimde kısıtlı olduğu için yetiştirmeye çalışıyorum ama çok fazla güncelleme gelmeye başladı. Oyunu silip yüklemekten yoruldum artık   Kısa sürede güncellemeye çalışırım

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.