Şimdi Ara

Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
16
Favori
76.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @volktyson Hocam şimdiden eline koluna sağlık  

• oguzhan39 kullanıcısına yanıt

Rica ederim Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) 

• Selamlar,

Xbox da naparsam yapayım aktif olmuyor. Doğru klasöre de yüklüyorum exe nin olduğu klasöre buna rağmen olmuyor. Konuyla ilgili desteğinizi rica ederim.

Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)
  • ensaricyk2 E kullanıcısına yanıt

yeni güncellemeden sonra hiçbir platformda çalışmıyor versiyon 9 u bekliyoruz

• gurpolo4 kullanıcısına yanıt

rez bende bekliyorum

• Öncelikle emeğinize sağlık sorunsuz çalışıyordu.Yeni güncelleme sonrası iptal oldu biz de TR yamaya güncelleme bekliyoruz Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) 

• V9 bekliyoruz size zahmet

• Yakın zamanda güncelleyeceğim arkadaşlar.

• tamamdır reis beklemedeyizCities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) 

• volktyson kullanıcısına yanıt

Süpersin kaptan eline yüreğine sağlık!

• Uğraşan arkadaşların eline sağlık. Koskoca firmalar niye bir dil desteği eklemez hayret gerçekten.
  • Arkadaşlar yama biraz gecikecek bilginiz olsun. Oyunun bütün dosya yapısı değişmiş diyebilirim. Tekrardan dil dosyalarını bulmam ve çıkartmam lazım. Çıkarttığım zaman da dil dosyasındaki kodlamalar değiştiyse, satır sayısı ve diğer şeyler gibi, sıfırdan çevirmem bile gerekebilir. Bilginiz olsun.

• tamamdır reis beklemedeyiz

• volktyson kullanıcısına yanıt

Çoğu mod patladı oyunda, güncellenmiş olmasına rağmen hata veriyor. Allah kolaylık versin biz acele edin diyoruz ama işiniz çok.

• R`meRt kullanıcısına yanıt

Yani neden böyle bir şey yaptılar anlamadım açıkçası zaten, yaptıkları düzen ile bir çok modu ve yamayı patlattılar. Şimdi hepsinin yeniden uyarlanması gerekecek. Dil dosyası özellikle komple değişmiş. Sizde oyunun kurulu olduğu yere bakarsanız, önceden kurdurduğumuz konum komple yok olmuş :)

• Allah kolaylık versin reisler

• NOCRY11 N kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Kolay gelsin düzenlemeyi bekliyoruz.. :)

• sanırım daha gelmesine var tekrardan başlicamda yama gelmeden başlamak istemiyorum

• aynen bende ondan bekliyorum valla yeni pc aldım oyun için v6 da kullanıyordum v8 olmuyor şimdi

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.