Şimdi Ara

Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
233
Cevap
20
Favori
87.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Testleri yaptık, çalışıyor. Bir yerde hata yapıyor olabilirsin. Her şeyi doğru yapmama rağmen olmuyor diyorsan, discorddan yaz bana, yayın açarsın veya bağlanırım birlikte bakarız

• Emeğinize sağlık bende Microsoft store dan almıştım bende çalıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bayjkartal kullanıcısına yanıt

Rica ederiz. Gamepass, steam ve korsan oyunda da hepsinde deneme yaptık, çalışıyor sorunsuz. Geri bildirim için teşekkürler. İyi oyunlar Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) 

• xboxta calistirabilen var mi? dogru yere yüklüyüyorum. pcyi bastan bile baslattim ama türkce gözükmüyor listede

• volktyson kullanıcısına yanıt

Hocam gamepass'de kullanmak istiyorum ama mod arama ksımından 118n ewerywhere modunu bulamıyorum.

Cities: Skylines 2 Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

• Satürnlü06 S kullanıcısına yanıt
    118 değil i18 olması lazım ondan bulamıyor olabilirsiniz.

• Evet harbiden de l18'miş. Modu buldum bu seferde bu hatayı veriyor.

Paradoxda hesap oluşturup doğruladın mı ?

İlk çıktığı gün yaptım. Oyuna girince mail adresim yazıyor sağ üstte.

Farklı bir mod kurmayı dene, yine kuramıyorsan hesaptan dolayı bir sıkıntı olabilir. Bir arkadaş böyle bir sorun yaşadı. Yeni hesap açarak çözdük sorununu

• Elinize sağlık. Bir sonraki güncellemede ülke modlarınıda çevirirseniz süper olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Oldu hocam sonunda, teşekkür ederim tekrar.

Rica ederim, iyi oyunlar.

• Merhabalar. Belirttiğiniz tüm adımları uygulayarak yamayı eksiksiz kurdum ve oynadım. Fakat bugün sabah oyunu açtığımda yamanın çalışmadığını gördüm. Tekrar aynı adımları uyguladım, oyunu silip tekrar yükledim, yamayı da kaldırıp tekrar yükledim, oyun içinden I18n ayarlarından "ALL" seçeneğini de aktif ettim fakat bir türlü oyun türkçeye dönmüyor. Discord grubuna katılamadığım için buradan yardım istemek durumundayım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• djid D kullanıcısına yanıt

Merhaba, bütün adımları uyguladığınızda Türkçe olması lazım ama olmuyorsa kontrol etmem lazım. Discord'a gelebilirsen yayın açarsın veya bağlanırım bakarım. Görmeden bir şey diyemiyorum şuan, oyun bende inmiş halde değil. İnik olsa denerdim.

• Discord'a yasaklı olduğu için giremiyorum. Alternatif bir iletişim platformu var mı? Teşekkür ederim.

• l18n Everywhere ayarlarında da Türkçe eklenti görünmüyor. Bir türlü çözemedim. Eğer discorda nasıl girebileceğim hususunda ek bir link iletirseniz kanala geleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djid -- 7 Ocak 2025; 19:6:30 >
  • Tekrardan merhaba, discord problemini çözdüm. Mesaj attım. Teşekkür ederim yardımınız için.

• djid D kullanıcısına yanıt

Tamamdır, bakıyorum şimdi

• Düne kadar türkçe olan yama bugün türkçe olmaz oldu. Nedenini anlamıyorum acaba I18n everywhereye update falan mı geldi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.