Şimdi Ara

Cities: Skylines - Türkçe Yama %100 [Makine çeviriden düzenleme]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Makine Çevirisinden düzenlenerek yaptım. %100 Türkçe fakat hata ile karşılaştığınızda geri besleme yaparsanız düzeltebilirim.

"tr.locale" dosyasını "Locale" Klasörünün içine atınız. Oyun açıldıktan sonra dil seçeneklerinden "TÜRKÇE" seçeneğini seçiniz. Bu kadar

İndirme Linki: [link=[/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MagicalSeal -- 17 Ekim 2024; 18:8:42 >

• Hocam Ellerinize ve Emeklerinize sağlık gayet güzel çalışıyor.

Nasıl olurda hiç yorum gelmemiş hayret ettim. Piyasadaki bir çok yama patlak durumdaydı, sizin konunuzu gördüm.

Konuda hiç mesaj olmadığı için ilk başta tereddüt etsemde, sorunsuzca çalıştı.

Direk dosyayı Locale klasörüne atın ve ayarlardan Türkçe dili seçin hepsi bu.

Bu arada dosya temiz arkadaşlar; VirüsTotal sonucunu aşağıya bırakıyorum içiniz rahat olsun..

• Jack Martin kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. İyi eğlenceler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emeğine sağlık dostummm

• Yama güzel çalışıyor eline sağlık. Fakat bende para işareti çıkmıyor. C48559Serisi şeklinde yazıyor param. Aynı şekilde gelen para da +4856Serisi şeklinde yazıyor. Bu sadece bende mi böyle ? Nasıl düzeltebilirim ?

• Ellerinize sağlık. Fakat para birimi hatalı ''C serisi'' şeklinde veriyor. Eğer mümkünse tekrar eski para birimine düzeltme şansınız var mı ? Tekrar teşekkürler yama için :)

• Düzeltme yapıldı. İyi eğlenceler

• Hocam linki güncelleyebilir misin? Teşekkürler.

• qazqaza kullanıcısına yanıt
    Güncellendi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.