OYUN ÇIKIŞ TARİHİ:25 Şub 2016 Çeviri Durumu : Ana Oyun : %100 DLC Grim Dawn - Forgotten Gods : %100 Grim Dawn - Ashes of Malmouth: %100 Bilgilendirme: Türkçe yama'da Dlc'lerde bazı metinlerin NPC,Item isimleri vs. okunmaması gibi bir problem vardır bu yamanın kendisiyle alakalıdır.Türkçe yama ile bir alakası yoktur. Türkçe yama'da pek çok yer elden geçirildi ve daha anlaşılır olması için elimden geleni yaptım sadece translate olsaydı oyunun pek çok yerinde anlamsız ifadeler olacaktı şimdi böyle daha iyi oynanabilir oldu. İndirme Bağlantısı Aşağıda Grim Dawn Definitive Edition Türkçe yama --- Link tekrar eklendi 1 tane yanlış virüs algılanmış ve tekrar düzenledim programdan dotnet zip dll dosyalarını kaldırdım dileyen zip'den çıkartıp ellede kurabilir şifre istemeyecektir.Virüstotal herşeyi virüs olarak gösterdiği için insanlar paniğe kapılıyor aşağıda virüstotal linkinide ekledim 2 tane virüs var gibi gösteriyor neyi virüs olarak algılıyor bilemiyorum güvenemeyen zipten çıkartıp elle kurabilir.Winrar'ın boş sfx arşivlerinde bile 10'a yakın virüs çıkartıyor.Programda hiçbir virüs bulunmamaktadır siz yinede Antivirüs'le taratıp elle kurun isterseniz. https://s5.dosya.tc/server/44lwzw/Grim_Dawn_Definitive_Edition_Turkce_yama.rar.html
Çeviriden birkaç oyun içi ekran görüntüsü NOT:BONUSLARI GÖSTEREN YERDE BAZILARI HATALI GÖSTERİR DİL DOSYALARINDA EKSİK OLDUĞU İÇİN ONU DÜZELTMENİN ŞİMDİLİK BİR YÖNTEMİ YOK Oynanış Video'su < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownelement -- 8 Mart 2021; 5:58:46 > |
Grim Dawn Definitive Edition Türkçe Yama Çıktı
Uzun zamandır beklenen Grim Dawn Definitive Edition Türkçe yama sonunda yayınlandı. Grim Dawn'ın Türkçe yama araştırması yapan oyuncular, bu yeni yama sayesinde artık oyunu kendi ana dillerinde oynayabilecekler.
Grim Dawn Türkçe yama, oyunun tüm diyaloglarını, arayüzünü ve menülerini Türkçe'ye çeviriyor. Bu sayede oyuncular, hikayeyi daha iyi anlayabilir ve oyunun mekaniklerini daha kolay kavrayabilirler.
Grim Dawn Türkçe yamayı indirmek için resmi Grim Dawn forumlarını ziyaret edebilirsiniz. Yama, tüm oyun platformları için mevcuttur: Steam, GOG ve Microsoft Store.
Grim Dawn Türkçe yama 2023, oyunun tüm güncellemelerini ve genişletme paketlerini desteklemektedir. Bu sayede oyuncular, Türkçe olarak en son Grim Dawn deneyiminin keyfini çıkarabilirler.
Grim Dawn Türkçe yama, oyuncuların daha sürükleyici ve keyifli bir oyun deneyimi yaşamalarına yardımcı olur. Artık oyunun dünyasına dalabilir ve Türkçe olarak maceralarına atılabilirler.