Şimdi Ara

Cities XL 2012 Hakkında...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, oyunu dün aldım ve oynamaya başladım. Oyunun uzmanlarına birkaç sorum olacak,

İş alanları bir süre sonra "-" işareti beliriyor üzerlerinde ve yeni kurduğum evler, iş alanları satın alınmıyor.
    Fotoğraflar da gördüğüm kadarı ile, hep mega yapıtlar var. Ancak ben sürekli hep gece kondu bazında kuruyorum. Elit kesime geçiş yaptım ancak onlarda öyle mega boyutta değil.

Sanırım bir de iki şehir birden yönetme olayı var, diğer şehirden ihtiyaçlarını karşılama gibi.

Ve son olarak, petrol için alanı kurduğumda üçgen biçiminde birşey çıkıyor birtürlü kuramadım püf noktası nedir?

Cevaplarınızı bekliyorum, saygılar....

• dediğin sorunlarla ilgili resim çekip koysaydın yardımcı olabilirdim biraz evet diğer şehirlerle ilgili tradeden al sat yapabiliyorsun elindeki fazlalıkları omnicorpa sat diğer yaptıgın kaynak şehirlerindende petrol su elektirik çöp gibi ihtiyaclarını karşılıyabilirsin
  • Resimi şöyle anlatayım, £ işareti var iş alanlarının üzerinde ve eksi işareti sanırım kazancın eksiye gittiğini söylüyor.
    Omnicorp nedir?
    Petrol ve çöp olayını kuramıyorum üçgen şeklinde çıkıyor bir türlü yapamadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.