Şimdi Ara

Citizen Titanyum Kesinlikle çizilmez saat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmanın ne mal olduğunu anlamak için bir göz atmak yeterli:

http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=alisverissaati&s22.x=0&s22.y=0&loc=ara
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

Şimdi resimde dikkatimi çekti çiziklerin yönüne bakıldığında hem açarken hemde kapatırken dişleri sıyırttırmış eleman.Hala inanamıyorum müşteriye nasıl yollanabiliyor bu saat.Pil değişirken bu kadar hasar verdiyse arkadaş tamir felan etmeye kalksaydı heralde ucunda bir parça kok kömürü takılı titanyum kordon yollardı arkadaşlar,yada saat infilak etti al koluna saat çiz diye asetat kalemi yollarlardı.Sakar Şakir karekteri Kemal Sunalle birlikte öldü sanırdım..

arkadaşım yanlış anlama ama biraz safsın galiba,
    bana o tip kullanılmış bir saat gelse iade eder sıfırını isterdim,
    sen sıcak fırsat diye topic açmışsın,

yanlış anlama koyduğun resimlere bakarak konuşuyorum ama saatin kondisyonu rezalet,
    arka kapak bizim bilmediğimiz bir 3.dünya savaşından çıkmış gibi,
    ya da 300 spartalı film çekiminde mi kullanıldı acaba diyesi geliyor insanın,
    şaka bir yana, bir an önce iade edip ürünün kullanılmamış olanını talep et gerçekten fiyat hesaplıysa tabii

Ya saf ya da fazla uyanık, yani firmayı kötülüme amaçlı olabilir.
    Gerçi firmanın kötülenmeye ihtiyacı yok galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

Şimdi resimde dikkatimi çekti çiziklerin yönüne bakıldığında hem açarken hemde kapatırken dişleri sıyırttırmış eleman.Hala inanamıyorum müşteriye nasıl yollanabiliyor bu saat.Pil değişirken bu kadar hasar verdiyse arkadaş tamir felan etmeye kalksaydı heralde ucunda bir parça kok kömürü takılı titanyum kordon yollardı arkadaşlar,yada saat infilak etti al koluna saat çiz diye asetat kalemi yollarlardı.Sakar Şakir karekteri Kemal Sunalle birlikte öldü sanırdım..

arkadaşım yanlış anlama ama biraz safsın galiba,
    bana o tip kullanılmış bir saat gelse iade eder sıfırını isterdim,
    sen sıcak fırsat diye topic açmışsın,

yanlış anlama koyduğun resimlere bakarak konuşuyorum ama saatin kondisyonu rezalet,
    arka kapak bizim bilmediğimiz bir 3.dünya savaşından çıkmış gibi,
    ya da 300 spartalı film çekiminde mi kullanıldı acaba diyesi geliyor insanın,
    şaka bir yana, bir an önce iade edip ürünün kullanılmamış olanını talep et gerçekten fiyat hesaplıysa tabii

arkadas saf felan deil, foruma "alisverissaatini ayibi! kacin kacin" diye baslik acsa 10 dakika almazdi silinmesi. ben sahsen mesaji aldim :) eminim bu basligi okuyan herkes almistir. resimlerde gorulen saat ikinci el ...bunu web sitesinde yeni gibi satmaya calisan bir site... konrol etmemisiz yanlis gitmis dese, son kalmisti o da buydu musterimiz madur olmasin saatsiz kalip hayati kararmasin diye yolladik dese de... hicbiri mazeret deil... hepsi birbirinden kotu... sicak firsat icin tesekkurler.

• kesinlikle çizilmez... ama bu site çizmiş saati... yuh be
  • Bir saat tamircisi olarak 290 YTL nasıl verebildiğini anlamadım. Neden gaza geliyorsunuzk i yau? ayrıca saat citizenin eski serilerinden kim bilier vitrinde duruken kaç defa pili bitti.

Dİrek iade etmelisin.
  • Oasisngn arkadaşım almış mesajı Çok sevdiğim forumumuzda maalesef şikayetle ilgili bir ünite yok.Konuda gerçekten sıcak fırsatla karışık şikayet konusu.Saati kargosunuda kendim ödeyerek yolladım.Alışverişsaati.com yetkililerinin bu başlığı görerek henüz yapılmamış geri ödemede zorluk çıkarmasını da göze alarak benim gibi sıcakfırsatsever olduğuna inandığım DH kardeşlerimin yaşadığım süreci görmelerini istedim.Tecrübe paylaşılırsa olası ızdıraplara engel olunur.Ben çalışan bir insanım.Fenada para kazanmıyorum şükür.Zamanında benimde üniversite hayatımda yaşadığım gibi kolay para bulamayan, belki biyerlerden extra bir para bulupta dur şu çok heves ettiğim saati alayım diyen bir gencin başınada gelebilirdi bu olay.Sonuçta sıcakfırsat kovalamamız harcayacak paramızın bolluğundan kaynaklanmıyor.Başlıkların hepsine tıklamıyoruz.Ucuz ekran kartı başlıklarına ben şu an ihtiyacım olmadığından tıklamıyorum,bir başkasıda araba lastiği başlığına tıklamıyor.Amacım kesinlikle sözkonusu siteyi cezalandırmakta değil.Yine alışveriş yapabilirim belkide.Özellikle benim gibi periferde yaşayan insanların azmı imdadına yetişmiştir sanal mağazalar.Şu an kullandığım laptopu bile 2200 ytl vererek netten aldım.Yoksa gidip teknosadan 2700 ytl ye almak durumunda kalacaktım. 4000 YTL lik LCD alanlar var.Bizim yapmamız gereken-arsızlığı haddi aşmış siteler hariç- buradan tüketicininde bir güç olduğunu bu sanal mağazala hissettirmek,uyarılarılarımızla kendilerine çeki düzen vermelerini sağlamaktır. Konuyu açık tutan yöneticilere teşekkürlerimi sunuyorum..

• Uluslar arasi garantili seiko saatleri trde 1.200 1500 olan modelleri yari fiyatina getirebilirim satabilirim alici cıkarsa. dolara bagli olarak fiyat oynuyucaktir. ama en az 200 ytl 300 ytl kariniz olur ilginenen p.m atabilir
  • @kenfat10,

valla güzel taktik bundan sonra hepimiz bu şekilde yapalım konular da silinmesin,
    ben şimdi bir başlık açayım hızlı al sen çok yaşa, ya da HGU hayalimdeki sanal alışveriş sitesi diye

ekleme: bu arada HGU zedeler ne alemde ya açılan her konu anında siliniyor, para iadeleri ne oldu,
    bankalardan haber var mı, yoksa hala bekleme süreci devam mı ediyor arkadaşlar
  • Dün de açılan araba lastiği fırsatları konusuna arkadaşın biri 165 ytl michelin bahsediyordu ve ben de iki hafta önce 100 ytl ye aldığımı yazmıştım ama konu gösterimden kaldırılmış.Benim yazdığım oldukça sıcaktı bana göre.Neden konu kaldırıldı anlayamadım.Bu anlayamamam yüzünden ban yersem bunu anlarım sanırım.

Ekleme: Bu arada dört sibobu yenilediler ve haşat durumda olan stepnenin yerine kullanılmış ama benim stepneden daha sağlam bir lastiği de hediye ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbarian -- 28 Kasım 2008; 12:23:47 >
  • sen bu saati kabul edip içine sindirdiysen arkadaşım dahada bişey söylemek yersiz olur. eleman tornavidayla kapağı açmaya çalışırken kaydırmış direk çizmiş kapağı. ki bu saatin amatörler tarafından elden geçirildiğini gösterir. yapacağın iş direk iade edip paranı geri almak. internetten yapılan alışverişlerde 7 gün içinde para iadesi alınabiliyor kanun sana bu hakkı tanıyor bilgin olsun.
  • AS* DH**'a reklam vermedi ki neden silinsin.HA*** vermişti. Para yedirmeden olmaz bu işler.

*Ahmet'in Solaryumu kısaltması
    **Doolmuşçu Hayri kısaltması
    ***Hasan Amca (Kasap)

Yani dolmuşlardaki o Taksim tabelalarının arkasında reklam oluyor ya. İşte XXX Sürücü Kursu, "başvurun bu adam gibi sürmeyin." sloganlı felan. Onu kastettim.
  • valla saat çizilmemiş cırılmış

bende momentus var bi tane 99 yılında aldım
    o zamanlar sanayide mobilyacılık yapıyodum, o saat kolumdayken ama hala yeni gibi hiç böyle vahşi bir çizik yok
    dostum geri iade acil

böyle mal satanlara da allah yardım etsin
    iyiki bu forum var yoksa bende şu an çalıştığım müdürüme bu siteden saat ısmarlayacaktım
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: yastik

AS* DH**'a reklam vermedi ki neden silinsin.HA*** vermişti. Para yedirmeden olmaz bu işler.

*Ahmet'in Solaryumu kısaltması
    **Doolmuşçu Hayri kısaltması
    ***Hasan Amca (Kasap)

Yani dolmuşlardaki o Taksim tabelalarının arkasında reklam oluyor ya. İşte XXX Sürücü Kursu, "başvurun bu adam gibi sürmeyin." sloganlı felan. Onu kastettim.

Günün yorgunluğundanmı bilmem espriyi anlayamadım..
  • konuyla alakası yok ama. DH tamamen reklama döndü

Sağa bak reklam sola bak reklam aşağıya bak reklam yukarı bak reklam Allahtan Firefox ve eklentilerini kullanıyorum ve reklamları görmüyorum bile...
  • @kenfat10,

AS: ALIŞVERİŞ SAATİ
    DH: DONANIMHABER
    HA: HIZLIAL

bnm seni en başta anlayamadığım duruma düşmüşsün
  • saatte hiçbir çizik olmasa bile tasarım çok kötü
    ve bırak 290 ı ben sana 170-180 ytl ye bile bundan daha kaliteli daha güzel daha karizmatik 10 tane saat alırdım
    Kusura bakma ama son derece sıradan bir saat ve kazıklanmışsın arkadaşım
  • iyi aksamlar. esime yakın zamanda bir saat almayı planlıyorum max 100 ytl civarında bir fiyat dusunuyorum. esim hemsire olduğu için işinde kullanırken zorluk çekmeyecegi bir saar arıyorum. fakat bu konuda fazla bır bılgım yok. nereden nasıl alınır internette nereyi tavsiye edersiniz? bu arada izmirde oturmaktayım. izmirde de bi yer syolersenız orayada bakabılırım
  • adam saatçi değil nalbant falanmış o kapağı ben açsam o kadar çizemem murçla falan açmış galiba bu halde en fazla 70 80 eder
    200 ytl kadar bir sıcaklık olmuş bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: EHABERDAR

iyi aksamlar. esime yakın zamanda bir saat almayı planlıyorum max 100 ytl civarında bir fiyat dusunuyorum. esim hemsire olduğu için işinde kullanırken zorluk çekmeyecegi bir saar arıyorum. fakat bu konuda fazla bır bılgım yok. nereden nasıl alınır internette nereyi tavsiye edersiniz? bu arada izmirde oturmaktayım. izmirde de bi yer syolersenız orayada bakabılırım

Hocam kemeraltında Hisar camiinden çankayaya giderken şadırvanın bir arka sokağında Karagöz saatçilik vardı.Eskiden kemeraltındaki tüm saatçilerin toptancısıydı.Satış dükkanlarının hemen karşısında da kendilerine ait tamir dükkanları vardı.Bu yaz oradan geçmiştim.Eğer krizden etkilenip batmamışlarsa hala açıktır.Orası fiyat olarak da piyasadan uygun veriyordu diye hatırlıyorum.Bakmakta fayda var.

• tesekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.