Şimdi Ara

Citizen Titanyum Kesinlikle çizilmez saat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.alisverissaati.com dan gerçektenden hesaplı (290 YTL) aldığım saati resmlerini sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar.Yalnız ufak bir sorun vardı.Arka kapak kanırttırılmış :) azcıkta çizilmiş.
    Su geçiriyomuydu denemedim.Sizce sıcak fırsatmı? Buyrun resimler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 27 Kasım 2008; 14:02:30 >

• Hocam nasıl para verdin bu saate, arka kapağın hale bak. Yani o paraya biraz daha ekleyip daha iyi saatler alabilirdin. Kuz optik'te kampanya vardı mesela..
  • kullanılmış saate 290 ytl
  • o dedigin site alis veris olup bittikten sonra telefon acip ekstra para istemisti yok banka komisyon aliyor diye.bankayi aradim yok oyle bir sey ekstra para almaya calismislar dediler.rahmetle anarim yani o siteyi.defolu-beklemis mal gibi geldi bana etiketin haline dikkat ve titanyum saatler fena cizilir.lafimi dinlemeyip alan arkadaslarimdan biliyorum.
  • Bu olay alışverişsaati denen sitenin niye sürekli indirim yaptığını özetliyor. Geri iade etseydiniz keşke. Para iadesi yapmak zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi storm -- 27 Kasım 2008; 17:30:33 >
  • Yok satmıyorum arkadaşım sıcak fırsat bildiriyorum.ben çok sıcaklandım mesela saat elime geçtiğinde..
  • bunu siz dükkandanmı aldınız yoksa netten mi?
    eğer netten aldıysanız ve böyle yolladılarsa pes diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat kasası kaplama ve cila
    13 yıl önce açıldı
    Seiko 5 vs Orient Otomatik
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pil değiştirme anahtarı tam oturtulup sıkılmadan kapak açılmaya çalışılmış sanırım.
    Öyle kanıttırma gibi birşey olduğunu sanmıyorum.
    Güle güle kullan.
  • Netten aldım.İlk önce geçen sene bir casio almıştım.Hafif güven oluşmuştu.Bundan sonrada baba bir seiko almayı planlıyordum (yaklaşık 1000 YTL) 2. alışverişte bu manzarayla karşılaşınca haliyle daha almam burdan bişey...Saat ucuz olamsına ucuz ama buda gönedirlmezki rkadaş.Farzetki hediye edeceğim nasıl hediye ederim bu saati....Yolladım geriye değişim için kargo parasıda cepten.İlginç tarafı elimizde başka yok dediler ama saat hala listede...
  • bu siteden 2 kere saat aldım ,bir tanesi (ilki) sorunsuz ve temiz geldi. 2. si ise tam rezalet. pili bitik, kabını köpek parçalamış gibi bir halde geldi. işiniz şansa kalmış bir firma.
  • her internet sitesi acan da firma olmuyor malesef, dikkatli olmak lazim
  • derhal iade etmelisin hatta dava açarım vs gibi şeyler söyle yoksa bunu yapanlar iadede sorun çıkartır..
  • bence kazıklanmış gibisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: sancez

Pil değiştirme anahtarı tam oturtulup sıkılmadan kapak açılmaya çalışılmış sanırım.
    Öyle kanıttırma gibi birşey olduğunu sanmıyorum.
    Güle güle kullan.

güle güle kullansın mı??
    arkadaş 1 yıldır kullandığım saatte bile böyle çizik felan yok ne güle gülesi
  • kendi aleti ile değil herhengir tornavida vb. aletle açılmış veya açılmaya çalışılmış,makinenin durumu ve su geçirmezlik olayı kimbilir ne durumdadır,belkide bu saat satışı yapılmış bu hale geldikden sonra iade edilmiş bir saat de olabilir,kesinlikle iadesi gerekir,bu siteye bende zaman zaman bazı bilgiler almak amacı ile e- mailde soru sormuştum,kesinlikle dönüş yapmadılar.
  • Ama başlığında hakkını yememek lazım. Titanyum kesinlikle çizilmez saat
  • Şimdi resimde dikkatimi çekti çiziklerin yönüne bakıldığında hem açarken hemde kapatırken dişleri sıyırttırmış eleman.Hala inanamıyorum müşteriye nasıl yollanabiliyor bu saat.Pil değişirken bu kadar hasar verdiyse arkadaş tamir felan etmeye kalksaydı heralde ucunda bir parça kok kömürü takılı titanyum kordon yollardı arkadaşlar,yada saat infilak etti al koluna saat çiz diye asetat kalemi yollarlardı.Sakar Şakir karekteri Kemal Sunalle birlikte öldü sanırdım..
  • quote:

Ama başlığında hakkını yememek lazım. Titanyum kesinlikle çizilmez saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

Şimdi resimde dikkatimi çekti çiziklerin yönüne bakıldığında hem açarken hemde kapatırken dişleri sıyırttırmış eleman.Hala inanamıyorum müşteriye nasıl yollanabiliyor bu saat.Pil değişirken bu kadar hasar verdiyse arkadaş tamir felan etmeye kalksaydı heralde ucunda bir parça kok kömürü takılı titanyum kordon yollardı arkadaşlar,yada saat infilak etti al koluna saat çiz diye asetat kalemi yollarlardı.Sakar Şakir karekteri Kemal Sunalle birlikte öldü sanırdım..

arkadaşım yanlış anlama ama biraz safsın galiba,
    bana o tip kullanılmış bir saat gelse iade eder sıfırını isterdim,
    sen sıcak fırsat diye topic açmışsın,

yanlış anlama koyduğun resimlere bakarak konuşuyorum ama saatin kondisyonu rezalet,
    arka kapak bizim bilmediğimiz bir 3.dünya savaşından çıkmış gibi,
    ya da 300 spartalı film çekiminde mi kullanıldı acaba diyesi geliyor insanın,
    şaka bir yana, bir an önce iade edip ürünün kullanılmamış olanını talep et gerçekten fiyat hesaplıysa tabii

• quote:

Ama başlığında hakkını yememek lazım. Titanyum kesinlikle çizilmez saat

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.