Şimdi Ara

◙Citizenle maç keyfi [ss'li] [Bitti]◙

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
5.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURKIYE ESTONYA maci bulusma konusu diye açmıştık ama arkadaşlarla stada vereceğimiz parayla burada güzel bir mekanda yer bulduk, Burakta gelmişti iyi vakit geçirip biraz muhabbet ettik;

JahreVikinq (Sarı polo giyen)
    Revenquel (V yakalı olan)
    Amedra (Noob kişi)
    Citizen (Çökelim haber)

◙Citizenle maç keyfi [ss'li] [Bitti]◙  ◙Citizenle maç keyfi [ss'li] [Bitti]◙

◙Citizenle maç keyfi [ss'li] [Bitti]◙  ◙Citizenle maç keyfi [ss'li] [Bitti]◙

Hocam şu gizli çekimlerinde yaktın bizi ya.

quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

Bundan iyi malzeme cikar

Mesai sirasinda yakaladim

Benden bu kadar

Bir önceki Donanımhaber buluşmamız için tıklayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 12 Eylül 2012; 1:04:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Gelicekler simdiden kararini verip. Saracoglundan biletlerini alsinlar bilet kalmayabilir. Ben birazdan yola cikicam bahcelieverden gelicek varsa beraber gidebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biletler bitmiştir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

biletler bitmiştir bence

Şu anda yer olması lazım sadece acil geri dönüşünüz önemli. Gerekirse biz önceden gidip sizin yerinize alabiliriz ama belki sadece yetişmek istiyenler acil cevap versinler.

• Forumda sorun var galiba bilgisayardan girilmiyor yukari tasiyalim konuyu

• dun bılet alıcaktım ki baktım netten bitmis, kadıkoyden bılet alabılırmıyız ki kalmısmıdır ? ve kac gıbı gıdıcez oraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Beats Dr.

dun bılet alıcaktım ki baktım netten bitmis, kadıkoyden bılet alabılırmıyız ki kalmısmıdır ? ve kac gıbı gıdıcez oraya

Merak etmeyin rahat rahat buluruz bu konuda sıkıntınız olmasın. Revenquelden mesaj bekliyorum ona göre saati belirleyeceğim şimdi.

Geliceksin dimi sen de?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

quote:

dun bılet alıcaktım ki baktım netten bitmis, kadıkoyden bılet alabılırmıyız ki kalmısmıdır ? ve kac gıbı gıdıcez oraya

Merak etmeyin rahat rahat buluruz bu konuda sıkıntınız olmasın. Revenquelden mesaj bekliyorum ona göre saati belirleyeceğim şimdi.

Geliceksin dimi sen de?

bilmiyorum saatini falan kesin belirleyelim beni ekle şimdilik yanına da belki yaz yarı yarıya gelirim

• quote:

quote:

quote:

Geliceksin dimi sen de?

bilmiyorum saatini falan kesin belirleyelim beni ekle şimdilik yanına da belki yaz yarı yarıya gelirim

Hadi gel, yol yemek masrafı herşeyi benden, yeterki gel görüşelim seninle de.Saati koydum ona göre haberleşelim.

• Ben geliyom beyler ama sizin gibi fakir değilim fenerium tribün alıcam hah.

• 3 kişi dün Fenerium'dan aldık. Ben, Has Yoğurtçu ve Aqua De Vida. Fenerium'dan alan varsa buluşabiliriz stadda.

Ekleme: Ben şu anda dershanedeyim, 7'de çıkıyorum. Buluşup stada geçeceğiz. Belki yemek de yeriz üçümüz. Dershanem olmasa direk sizle buluşurduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 11 Eylül 2012; 14:28:33 >
  • quote:

Önceki Donanımhaber buluşmasından sonra bu gün de son dakika golü atarak aramızda bir buluşma yapıyoruz, gelecekler lütfen benimle acilen iletişime geçsinler. PM'den cevap alamazsanız 544 356 0 356'dan bana ulaşabilirsiniz, kontör yoksa çaldırın ben sizi ararım veya sms ile geri dönerim.

BULUŞMA SAATİ BELİRLENMİŞTİR: 15:30 ile 16:00 ERKEN GELMEMIZIN NEDENI YAN YANA RAHAT BILET ALMAKTIR, MERAK ETMEYIN BILET KITLIĞI YOK. KONUYU GÖRÜP GELMEK İSTEYENLER TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİR VEYA PM ATABİLİRLER

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=15987

Gelecekler;
    Amedra
    Revenquel
    JahreVikinq
    Beats Dr.
    beyazçikolata (statta karşılaşacağız)
    Eksi-1 (belki)
    Citizen (belki)
    **
    *

Donanımhaberden bir kaç arkadaşı daha aradım belki gelecekler eğer siz de katılmak isterseniz lütfen buradan veya pm yoluyla haber verin erkenden buluşup bilet almamız gerekmekte ona göre belli bir saate kadar buralarda olacağım, eğer ki ulaşamazsanız telefon numaramdan bana ulaşın.

Önceki Donanımhaber buluşmasında gelmek isteyip gelemeyen arkadaşlar için bu konuyu açıyorum normalde biz aramızda buluşuyoruz eğer siz de gelirseniz güzel vakit geçiririz.

Bir önceki Kadıköy akşam yemeği buluşmamızı görmek için;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65051786

Amedra eğer erken gidersen kardeşim 2 tane fenerium 30 liralıklardan rezerve edebilirmisin? 2 kişi gelicez.

• Ben aslında buluşma açısından ve herkesin bütçesini düşündüğümden kale arkası olarak düşündüm yoksa fenerium yapardık. Buluşma için varsa gelen anlaşalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chop Suey

quote:

Önceki Donanımhaber buluşmasından sonra bu gün de son dakika golü atarak aramızda bir buluşma yapıyoruz, gelecekler lütfen benimle acilen iletişime geçsinler. PM'den cevap alamazsanız 544 356 0 356'dan bana ulaşabilirsiniz, kontör yoksa çaldırın ben sizi ararım veya sms ile geri dönerim.

BULUŞMA SAATİ BELİRLENMİŞTİR: 15:30 ile 16:00 ERKEN GELMEMIZIN NEDENI YAN YANA RAHAT BILET ALMAKTIR, MERAK ETMEYIN BILET KITLIĞI YOK. KONUYU GÖRÜP GELMEK İSTEYENLER TELEFONDAN BANA ULAŞABİLİR VEYA PM ATABİLİRLER

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=15987

Gelecekler;
    Amedra
    Revenquel
    JahreVikinq
    Beats Dr.
    beyazçikolata (statta karşılaşacağız)
    Eksi-1 (belki)
    Citizen (belki)
    **
    *

Donanımhaberden bir kaç arkadaşı daha aradım belki gelecekler eğer siz de katılmak isterseniz lütfen buradan veya pm yoluyla haber verin erkenden buluşup bilet almamız gerekmekte ona göre belli bir saate kadar buralarda olacağım, eğer ki ulaşamazsanız telefon numaramdan bana ulaşın.

Önceki Donanımhaber buluşmasında gelmek isteyip gelemeyen arkadaşlar için bu konuyu açıyorum normalde biz aramızda buluşuyoruz eğer siz de gelirseniz güzel vakit geçiririz.

Bir önceki Kadıköy akşam yemeği buluşmamızı görmek için;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65051786

Amedra eğer erken gidersen kardeşim 2 tane fenerium 30 liralıklardan rezerve edebilirmisin? 2 kişi gelicez.

Şansımı denerim ama söz vermiyeyim.

• quote:

Ben aslında buluşma açısından ve herkesin bütçesini düşündüğümden kale arkası olarak düşündüm yoksa fenerium yapardık. Buluşma için varsa gelen anlaşalım.

Dostum bana 2 tane fenerium reserve et diyorum 17.00-18.00 gibi gelirim bizim eve 40dk saraçoğlu.

• arkadaşlar 20 ve 30 lık biltler kalmadı dün almak için sıraya girdik ama görevliler sadece 50 tl lik biletlerden kaldığını söyledi kimse boşuna uğraşmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

arkadaşlar 20 ve 30 lık biltler kalmadı dün almak için sıraya girdik ama görevliler sadece 50 tl lik biletlerden kaldığını söyledi kimse boşuna uğraşmasın

napalım 50 liklerden alırız bizde

• quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

arkadaşlar 20 ve 30 lık biltler kalmadı dün almak için sıraya girdik ama görevliler sadece 50 tl lik biletlerden kaldığını söyledi kimse boşuna uğraşmasın

Demin aradım arkadaşım aldı ciddi olamazsın? İstinye Park gişesindeki satışların sonlandırıldığını söylemişlerdi orada olmaması lazım. Yine de olmaz sa 50 liralık alırız dert değil ama zannetmiyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 11 Eylül 2012; 14:30:39 >
  • Aynen ya 50 liralık alırız olmazsa cebimde 30tl var arkadaşlarla aramızda toplar alırızda, mutlaka bilet vardır rahat olun kasmayın 50.000 kişilik stadın nerdeyse yarısı kapalı tribünler ve 30 lira fiyatlar. Dolacağını zannetmem stadın önünden satan yerden çok rahat buluruz.

• Beyler bende gelirim ama bana biri bilet alabilir mi varsa ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.