2016 büyük depremler biri oldu metrolar sağlam kaldı marmarya yıkılmadı bir çok otoyol evler yıkıldı yaz olması sebebiyle İstanbul ölen olmadı sadece İstanbul da olduğu için doğal afet herkes tatile gitmişti geldikleriyle büyük süpriz ile karşında kaldılar. böyle başladı ulaşım simülasyon oyunu kalabalık tıklım tıklım şehir metro ya sen ne yaparsın metro hatları hazır olarak sizle sunacağım siz sadece otobüs hatları ekliceksiniz ve yeni metro hatları gerçekçen başarılı olabilcek misiniz ? sunacağız eğer biterse bitmesi bile beta sürümü sizlere sunucağız ağustos 29 istanbul 2020 beta sürümü burada yardım etmek isteyen var ise özel masaj yollana bilir citles montion 1 gelişmiş istanbul yaması ekip toplama alanı bu çok hatlar bitmiş stad çoğu hazır değiştiren hatlar şunlar kabataş bağıclar trawayı >> zeytin burnu taksim trayı
bağcılar zeytin burnu metro olarak yaptım topkapı metroda dönüştürüm marmaray 3 köprü yaptım taksim meydan birebir uygun yapmaya çalıştım kadıköy moda trawaw taksim mada traway yine var Esenler dört yola moda tranwaw yaptım bir çok yer çalışmalar devam ediyor
işte resimler 3 köprü ve tren
Aksaray ve Sultan Ahmet meydanı
her köprü tünel de giseler olacak trafikle uğraş bakalım
burası neresi söylemek bile istemiyorum : ;D
park alanları garajlar
taksim meydanı olmadan İstanbul olur mu : :thumbup:
mode esenler
avaras tüneli http://i.hizliresim.com/4YAGL7.png yapım aşaması ses dosyası (can sesi yerinde ezan sesi çalması havaray araçı metrobüs modu camiler ) yapım aşamasında link vereceğim belgerim citles motion maps klasöründe atın yapım aşamışı link yükleniyor
Cities in motion 1 in türkçe yaması var mı ?? Ve istanbul yaması var mı ?
şuan yollara ters yoldan girenlerden uğraştığım için 3 bata biraz geç çıkacak diğer betaları googleden aratarak bulabilirsin iyi oyunlar
arkadaş 3 beta neredeyse hazır çıkış tarihi 18 ekim
ful sürüm 29 ekim iyi oyunlar oyun için yardım lazım ses dosyası değiştirmek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme