Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.650
Cevap
99
Favori
362.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tekrar hayırlı olsunda bende aracı 28 ekimde aldım zaten merak ettiğim aracı ne zaman sipariş ettiğiniz, yada araç bayidemiydi siz gittiğinizde onu merak ettim. bana kasım 15 gibi gelecek dediler. birde park asistanı denediniz mi, kullanımı nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calyante

tekrar hayırlı olsunda bende aracı 28 ekimde aldım zaten merak ettiğim aracı ne zaman sipariş ettiğiniz, yada araç bayidemiydi siz gittiğinizde onu merak ettim. bana kasım 15 gibi gelecek dediler. birde park asistanı denediniz mi, kullanımı nasıl?

ŞİMDİ CALİENTE Y BE77 YE FUL ARAÇ ALIYOR... (UŞAK)

OKTAY SAKAR BEY 75 E FUL ALDIM DİYOR.. (SAMSUN)

İCMUMCU SADECE XENON FAR LANI 73250 YE ALIYOR.. YOKSA FULL PAKET MI ANLAMADIM..

LÜTFEN BU 3 ARKADAŞ ANLAŞTIKLARI BAYİLERİ..KİŞİLERİ VE TARİHLERİ PAYLAŞIRARSA SEVİNİRİM..EN AZINDAN BENİMLE..ÇÜNKÜ ARAÇ ALMAK ÜZEREYİM VE BAYİLER ARASINDAKİ FARKLAR GERÇEKTEN ÇOK FAZLA..HEPİNİZE CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • DRÖZSOY D kullanıcısına yanıt
    OKTAY SAKAR BEY SADECE CAM TAVAN VE METALİK RENK 75 E ALMIŞ... SAYIN CALYENTE NİN 77 YE FULL.. SAYIN ICMUMCU SZİN ARAÇ DONANIMLI MI YOKSA SADECE XENON MU
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRÖZSOY

SAYIN ICMUMCU HOCAM HAYIRLI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ BİNİN İNSALLAH. ARAÇ BEYAZ 5 KİŞLİK İTENSİVE FULL XENON GUVENLİK VE TEKNO OLARAK SAMSUNDAN 77750 YE ALDINIZ SANIRIM. ARAC NE KADAR SÜREDE GELDİ. CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM. BU HAFTA SONU HALLETMEK İSTİYORUM. TEŞEKKÜRLER.

BÖYLE DOLU PAKET DAHA DÜŞÜK FİYAT ALAN VARSA LÜTFEN YAZSIN. PARAM PEŞİ N BU HAFTA SONU NEREDEN OLURSA GİDİP ALACAĞIM.

Aracim guvenlik ve tekno paketi olmayan sadece xenon ve cam tavan olan beyaz intensive modelidir. Fiyat da 73250tldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ben de test ettim aracı, tamam iyi hoş da navigasyonda türkçe seslendirme olmadığı gibi türkiye haritası da yok. (Geç olsun güç olmasın düzeltmesi: türkçe seslendirme var.)

Ayrıca satış elemanları birşey sorunca tedirgin oluyorlar, neyin ne olduğu belli değil onlar da bilmiyor. Birisi dedi ki broşürlerde yer alan bilgiler orjinal fransızcadan birebir çevirilmiş, yazılanları değiştirme hakları yokmuş ama bunlar türkiyedeki modellerde olacak diye bir şey de yokmuş

Mesela siz şu sayfaya güvenerek teknoloji paketinin içinde xenon var diye teknoloji paketi aldınız(bkz: sayfanın en altı)
    Citroën Türkiye
    Citroën internet sitesi - Sayfa bulunamadı - 404 HATASI
    http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Brochures/Yeni_C4_Picasso/Yeni_C4_Picasso_Foy.pdf

ama fiyat listesinde xenon'un fiyatı ayrı yazılmış?
    Citroën Türkiye
    Citroën internet sitesi - Sayfa bulunamadı - 404 HATASI
    http://www.citroen.com.tr/Resources/Content/TR/Tarifs/binek.pdf

Biraz daha kafanızı karıştırmak isterseniz şu sayfaya bakın, xenon far ve cam tavan opsiyonel ya da paketle değil, intensive donanım içinde standart olarak geliyor:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 31 Mayıs 2015; 12:05:32 >

• önceki mesajdan devam:

"aracını tasarla" konfigüratöründe kumaş seçenekleri yok, jant desenleri yok, hatta güvenlik paketi, teknoloji paketi, xenon far diye birşey yok. Alabileceğiniz tek opsiyon cam tavan. Buna rağmen bir araç oluşturduğunuzda size bir fiyat belirlemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 10 Kasım 2013; 23:15:30 >
  • Distribütör firma ( bayraktar oto) Türkiye'de böyle bir talep gelebileceğini kestirmeden fazla opsiyonlu araç getirmedi metal tavan isterseniz şuan için yok mesela yada sadece teknoloji veya sadece güvenlik peketli versiyon yok ya hepsi ya hiçbiri şeklinde oluyor olay aslında anca seneye 2014 için opsiyonları yükseltirler şuan Diyarbakır için 1.5 ay gibi bir süre önce piyasaya çıkmış olmasına rağmen picasso için inanılmaz bir talep war 7. aracımızı satmak üzereyiz showrooma gelen müşteriler DS5 e bile bakmadan picassoya bakıyor Citroen için bence 2014 picasso yılı olucak gibi tabi eğer fiyatlarıda uygun şekillerde tutarsa...
  • 2012 Dynamic eHDI 17Jantlı G.P sahibiyim.

Yeni aracıda test ettim.

Balıklama atlayacak derecede bir mükemmeliyet görebilsem önce ben atlayacağım, ama maalesef eskisinden daha iyi bir araç değil.

Konsoldeki LCD ekrana takılarak aracı beğenenler bu elektronik cihaz ve ucuz tablet bolluğunda yeterince doyuma ulaşmadılarmı ki; kriter olarak bunu öne sürüyorlar anlamak mümkün değil.
  • Citroen diyalog'u aradım: teknoloji paketi almayanlar hariçten xenon opsiyonu alabiliyorlarmış. Yoksa benim yanlış anladığım gibi teknoloji paketi 3300 + xenon 1900 TL değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Citroen diyalog'u aradım: teknoloji paketi almayanlar hariçten xenon opsiyonu alabiliyorlarmış. Yoksa benim yanlış anladığım gibi teknoloji paketi 3300 + xenon 1900 TL değilmiş.

Denizli bayi bana xenon ayrı dedi 3300+1900 tl vergilerden dolayı ve kurdan dolayı paketten çıkardı dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: sargeal

quote:

Citroen diyalog'u aradım: teknoloji paketi almayanlar hariçten xenon opsiyonu alabiliyorlarmış. Yoksa benim yanlış anladığım gibi teknoloji paketi 3300 + xenon 1900 TL değilmiş.

Denizli bayi bana xenon ayrı dedi 3300+1900 tl vergilerden dolayı ve kurdan dolayı paketten çıkardı dediler

• Isıtmalı koltuk?

Hafızalı koltuk?

Bunlar varmı Türkiye'de? Aşağıdaki kullanım kılavuzunu gördünüz mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 11 Kasım 2013; 22:17:13 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sargeal

quote:

citroen dialog ile görüştüm görüştüğüm kişi internetten baktıklarını yani citroen katalogdan değişiklik olabileceğini en sağlıklı bilginin bayilerden elde edileceğini söyledi şu an ki durum xenon, teknoloji paketinden ayrı

• quote:

Isıtmalı koltuk?

Hafızalı koltuk?

Bunlar varmı Türkiye'de? Aşağıdaki kullanım kılavuzunu gördünüz mü?

http://service.citroen.com/ddb/modeles/c4picasso/c4picasso_c4pn/ed02-13/tr_tr/contenu/AC-C4_II_Picasso_02_2013_TR.pdf

İntensive ısıtmalı koltuk hafızalı koltuk yok opsiyon yok priz full pakette olabilir olmayabilirde otomatik bagaj kapağı yok opsiyon yok taşıma sepeti yok el feneri var bagaj led aydınlatma full pakette olabilir bildiklerim bunlar

• İyice hevesim kaçtı

• kullanım kılvavuzunda oto parfümünün kartuş değişimden bahsediyor, noluyor arkadaş Bu adamların yurtdışında new citroen C4 Picasso diye aldıkları ile bizim yeni citroen C4 picasso farklı şeyler mi? İyi ki 12' ekran koymuşlar yoksa başka birşey zannedecektik.
  • Sevgili acemi picassocular. Picasso her zaman ülkemize kirpilmis geldi. Ama istisnalar da var.

İşte ülkemizdeki 2 adet exclusive donaninli grand picassolardan biri.. 2008 model olmasına rağmen 2013 modele tas çıkartır.

Hele su linkteki aracı inceleyin de gorun neler kaciriyoruz.. hıza ve yuke alcalip yukseltilebilen mukemmel suspansiyon ile exclusive karşınızda.. bu aracin koltuklari ve iç dosemesi yanında yeni picasso döşemeleri ve trimleri doblo gibi kalıyor. .

edit: link düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi synthesizer -- 12 Kasım 2013; 19:07:18 >

• synthesizer kullanıcısına yanıt
    O fiyat ne öyle be, bir de Citroen'in 2. eli yok derler. Gerçi meraklısı alır bunu, Türkiye'de olmayan donanımlar falan. Yoksa 5 yaşında picassoya kim niye o kadar para versin. Ama yeni kasa gibi olsa ben alırım, eski kasayı af buyrun şişirilmiş vosvosa benzetiyorum
  • quote:

O fiyat ne öyle be, bir de Citroen'in 2. eli yok derler. Gerçi meraklısı alır bunu, Türkiye'de olmayan donanımlar falan. Yoksa 5 yaşında picassoya kim niye o kadar para versin. Ama yeni kasa gibi olsa ben alırım, eski kasayı af buyrun şişirilmiş vosvosa benzetiyorum

vosvosa benzettiğiniz araçtaki pnömatik süspansiyon bile yeter.. Sadece C5 Exclusive THP motorda mevcut bu süspansiyon.. Mercedes S serisinde benzeri mevcut..

58bine alınabilecek en iyi MPV budur.. 78binlik yeni picassonun koltuk döşemelerine bir bakın, bir de şu aracın içine bakın..

Türkiye'ye getirilen araçlar kuşa çevrilmiş durumda.. Ön konsoldaki ekran ve led far dışında ne yazık ki donanım olarak yeni picasso hayal kırıklığı..

• Navigasyon nasıl halledilecek acaba bu araçta? Eskiden orjinal navigasyonu işe yaramadığından serviste başka marka navi takıyorlardı. Şimdi öyle bir şey mümkün değil diyorlar. Zaten türkçe seslendirme yok, hadi onu geçtim, haritası ne kadar kapsamlı olacak?
    Geç olsun güç olmasın düzeltmesi: türkçe seslendirme var.
    Alanlar niye mesaj yazmıyor yahu, nasıl memnun musunuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barsoy -- 31 Mayıs 2015; 12:04:18 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.